Şimdi Ara

Black Shark 3'ün 5.000 mAh'lik pili 38 dakikada %100 şarj olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Black Shark yetkilileri bugün bir sonraki oyun odaklı akıllı telefonlarının batarya kapasitesi ve şarj hızı konusunda etkileyici özellikler sunacağını doğruladı.



    Ayrıca Bkz.SonyMobile.com internet sitesi kapatıldı



    Çinli şirket ilk etapta Weibo kullanıcılarından Black Shark 3'te hangi seçeneği görmek istedikleri konusunda oy kullanmalarını istedi:




    • 65W + 5.000 mAh, 38 dakikada %100 şarj, 800'den fazla şarj döngüsü

    • 55W + 4.500 mAh, 40 dakikada %100 şarj, 600'den fazla şarj döngüsü

    • 65W + 4.000 mAh, 30 dakikada %100 şarj, 600'den fazla şarj döngüsü

    • 55W + 4.440 mAh, 36 dakikada %100 şarj, 600'den fazla şarj döngüsü



    Daha sonrasında ise şirket yöneticilerden biri kullanıcılara ilk seçeneği seçmelerini önererek bir anlamda Black Shark 3'ün bu özelliklerde bir batarya ve şarj teknolojisi ile geleceğini onaylamış oldu.





    LPDDR5 RAM ve UFS 3.0 depolama



    Bilim insanları grafen pil konusunda çalışmalarını sürdürürken akıllı telefon üreticileri de mevcut teknolojileri geliştirmeye devam ediyor. Black Shark 3, şirketin ilk 5G özellikli akıllı telefonu olacak.



    Ayrıca 120 Hz tazeleme oranına sahip 2K ekran ve Snapdragon 865 yonga seti ile gelecek. Cihaz LPDDR5 RAM ve UFS 3.0 depolama biriminin yanı sıra stereo hoparlör, NFC ve WiFi 6 desteği ile piyasaya sürülecek.



    Black Shark 3'ün Mart ayında tanıtılması bekleniyor. 3C sertifikasyon sürecinden geçen amiral gemisi telefonun Pro versiyonu da olacak.








  • 2 seneye yakındır Black Shark kullanıcısıyım. Yazılımsal güncelleme hataları haricinde hiç bir sıkıntı yaratmadı. Yeni güncelleme alıp düzelmesini 3 ay beklemek can sıktı. Şuan Asus rog phone 2 kullanıyorum ve tavsiye ederim. Black Shark tan uzak durun yazılımsal krizlere girmeyin.

  • Sonra pil neden 1.5 sene bile geçmeden öldü...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea

    Sonra pil neden 1.5 sene bile geçmeden öldü...
    800 şarj döngüsü demiş. 2 Yıldan fazla sürüyor ki her seferinde sıfırdan yüze şarj etmezsen bu süre daha da uzayacaktır. Tabi verdikleri veriler doğruysa.

    Ekleme de yapayım. Bu telefonlar güzel de hep diyorum yahu oyun yapın oyun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TomaDeadOne

    2 seneye yakındır Black Shark kullanıcısıyım. Yazılımsal güncelleme hataları haricinde hiç bir sıkıntı yaratmadı. Yeni güncelleme alıp düzelmesini 3 ay beklemek can sıktı. Şuan Asus rog phone 2 kullanıyorum ve tavsiye ederim. Black Shark tan uzak durun yazılımsal krizlere girmeyin.
    Nasıl yazılımsal sıkıntılar hocam? Rog Phone pil ve güncellemesi nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paradan haber ver biz alabilecezmi acep

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kreat kullanıcısına yanıt
    İlk olarak sondan bir önceki güncelleme de,
    1- Telefonun arka tarafında olan S amblemi devamlı yanık kaldı.
    2- Telefonun ekran ışık ayarı %80 ile %70 arasında kullanırken okunaklı idi. Güncelleme den sonra bu oran sanki %40 lardaymış gibi çalıştı ve ekran renkleri soluklaştı.
    3- İkinci hattın internetini aktif hale getirdiğinde kullanıma geçmemesi.
    4- Pubg ile rahatlıkla 10-11 oyun yaparken 7-8 lere düşmesi.
    5- Oyun pedinin telefonda bir görünüp bir görünmemesi. Her Bt yi açınca oyun pedini arkasındaki deliğe iğne sokarak resetleyip tekrar tanıtıyordum.

    yeni güncelleme gelene kadar bu sıkıntıları yaşadım. Fabrika ayarlarına dönmekte işe yaramadı. Black Sharkın forumuna yazdım kale.bile almadılar, yeni güncellemeyi bekleyin diye yazdılar. Asus problemsiz olarak kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TomaDeadOne

    2 seneye yakındır Black Shark kullanıcısıyım. Yazılımsal güncelleme hataları haricinde hiç bir sıkıntı yaratmadı. Yeni güncelleme alıp düzelmesini 3 ay beklemek can sıktı. Şuan Asus rog phone 2 kullanıyorum ve tavsiye ederim. Black Shark tan uzak durun yazılımsal krizlere girmeyin.
    Asus'a gıcığım, sessiz sedasız Türkiye'den çekildi, ne ürettiği en heyecan verici telefon olan Zenfone 6'yı getirdi, ne de ROG Phone'ları getirdi... Türkiye'de müthiş işler yapan adamı Güney Afrika müdürlüğüne getirdi, onun yerine de adam akıllı kimseyi koymadı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.