Şimdi Ara

Facebook, Windows 10 uygulamasını sonlandırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Windows 10 için geliştirilen Facebook uygulamasının sonu geliyor. Sosyal medya devi iki hafta sonra Facebook uygulamasının Windows işletim sisteminde çalışmasını durduracağını açıkladı.



    Ayrıca Bkz.Far Cry 6, Mart 2021'de piyasaya sürülebilir



    28 Şubat'ta çalışmayı durduracak



    Facebook, Windows 10 uygulamasının aktif kullanıcılarına, uygulamanın sonlandırılacağını bildiren bir mesaj göndermeye başladı. Şaşırtıcı olan şey ise Facebook uygulamasının, Windows platformundan çok çabuk ayrılıyor olması diyebiliriz ve Facebook konuyla ilgili yeni planlarını da açıklamış değil.





    Kullanıcılara "Facebook'un Windows 10 masaüstü uygulamasını kullandığınız için bu uygulamanın 28 Şubat 2020 Cuma günü çalışmayı durduracağını bilmenizi istedik. Hala tüm arkadaşlarınıza ve favori Facebook özelliklerine tarayıcınızdan giriş yaparak erişebilirsiniz." şeklinde mesaj gönderen Facebook, Windows 10 kullanıcılarını web sitesine yönlendirmenin daha doğru bir karar olduğuna inanıyor.








  • Yerinde karar.. Android ve ios da kaldırılsa olur.. Sırf mesaj yazmak için uygulamaya yönlendirmesi gereksiz.. Tarayıcıda gayet iyi çalışıyor zaten..

  • Tarayıcılardan zaten yeterince veri topluyorlar. Uygulamaya hiç gerek yok. Ne facebook, ne instagram ne dh uygulamasını yüklemiyorum. Arkplanda işlem yapıp sistem kaynaklarını sömürüp duruyorlar. Sekmeyi kapatınca hepsi kapanıyor.

  • tarayıcı varken ne gerek var , facebook , instagram için iPad uygulaması yazsın böyle boş işleri bıraksın
  • Windows kullanıp ta uygulamasını kullanan var mı ki

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.