Şimdi Ara

Huawei, 2019'da Samsung'dan fazla 5G destekli telefon sattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei, 2019'un Aralık ayı itibariyle 6.9 milyon adet 5G destekli akıllı telefon sevkiyatı yaptı. Çinli şirket geçen yıl ABD ambargosuna maruz kalmasına rağmen iyi bir performans çizmiş gibi görünüyor.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy A41 ve A31'in detayları ortaya çıkmaya başladı



    Huawei'nin elde ettiği başarıyı önemli kılan bir başka neden ise 5G özellikli akıllı telefon sevkiyatında Samsung'u geride bırakması. Güney Koreli şirket 2019'da 6.7 milyon 5G destekli telefon sevkiyatına imza attı.





    Samsung 5, Huawei 8 model sundu



    Samsung'un geçen yılki 5G'li telefon portföyünde Galaxy S10 5G, Galaxy Note 10 5G, Galaxy Note 10 Plus 5G, Galaxy Fold 5G ve Galaxy A90 5G olmak üzere beş adet telefon bulunuyordu.



    Huawei ise geçen yıl Huawei Mate 30 Pro 5G, Mate 30 5G, Mate 30 RS Porsche Design, Mate 20 X (5G), Nova 6 5G, Mate X, Honor V30 Pro ve Honor V30 dahil olmak üzere beşinci nesil ağları destekleyen sekiz model çıkardı.








  • Huawei'nin arkasındaki en büyük güç Çinli kullanıcılar. ABD boykotunda bile en önce Çinli kullanıcılar Huawei telefonlarının yanında durdular ve markalarını ayakta tutmak için hepsi Huawei marka telefondan aldı. Bizde böyle bir şey olsa ilk önce kendi marka telefonlarımızı camlardan atar üzerinden araba ile geçeriz şirin gözükmek için.

    Bakınız: Vestel boykotu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.