Şimdi Ara

Yeni Ev Sinema Sistemi İçin Yardımınızı Bekliyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Apartman dairemizin 3.5x5 metrelik salonunda yeni bir ev sinema sistemi kurmak istiyorum. Şu anda emektar Creative 5200 5+1 hoparlörleri AliExpress ten aldığım dönüştürücü ile TV ye optik kablo ile bağladım ve genellikle film amaçlı kullanıyorum. Zaman zaman da müzik dinliyorum. Yeni sisteme AVR amfi ve bir çift ön hoparlör ile başlayacağım, zamanla sistemi 5+1 e yükseltmeyi planlıyorum. Şu anki bütçe 4 bin TL. Yardım ve öneri beklediğim konular şöyle:
    1- AVR olarak Sony str590 veya str790 düşünüyorum. Aralarında 700 TL civarı fark var. 2 bin TL civarı 590 mi yoksa üstünü tamamlayıp 790 mi alsam? 790 in üstünlüğü 7.2 desteği olması ve dolby atmos ile dts:x formatını çözmesi.
    2- Ön hoparlör olarak birkaç alternatif var kafamda. Kule hoparlörler Polk audio T50 (Amazon da şu an kargo dahil 230 euro fiyatı var), Wharfedale Crystal 30.4 (1575 TL) raf tipi olanlar ise Dali spektor 2 (1750 TL), Magnat supreme 202 (200 €) ve Polk audio T15 (1050 TL) Bunlar arasından hangisini önerirsiniz? Tavsiye edeceğiniz başka marka model var mıdır? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yok mudur yorum yapabilecek bir arkadaş?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony dh-790 alırdım ben olsam. Dali, zensor serisinin devamı olarak oberon çıkardı, geçen oberon 3 dinledim çok beğendim. Fiyatı pahalı ama çok başarılı, aklınızda olsun. 400 eur fiyat almıştım birkaç ay evel oberon 3 için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm mj attım hocam
  • LG LHB655NW 5+1 önerir misiniz ? Bütçem o civarlarda. Yardımcı olabilir misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odesy kullanıcısına yanıt
    Hocam cep numaranızı yazabilirseniz WhatsApp tan konusabiliriz özel mesaj ile ilgili sorun yaşıyorum şu an DonanımHaberde.
    mystiquehero80@gmail.com adresine mail de atabilirsiniz uygunsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mystiquehero80 M kullanıcısına yanıt
    mail attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.