Şimdi Ara

70-80 Bin Lira Bütçeye Tavsiyeler?Peugeot 508 İyi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önecelikle iyi günler dilerim. İlk arabam olacak ve 70-80 Bin lira civarında bir bütçem var, Sedan olması önceliğim. Hız yapmayı seven biri değilim konfor en büyük önceliğim. 2012-13 model bir Peugeot 508 beni yorar mı sıkıntıları nelerdir? Başka bir model araba önerir misiniz?



  • O paraya a segmenti araçta alabilirsin f segmenti araçta.Önemli olan ne kadar gideri karşılayabileceğin,ne kadar giderin sana koymayacağı.Bunları bilmeden ne tavsiye etsek boş hocam ..
  • Arabayla çok işi olan biri değilim, yani yılda en fazla 5 bin km yaparım diye düşünüyorum.Antalya'da şehrin merkezinde rahat bir yerleşim yerindeyim. Trafikte kullanır uzun yolaysa arabayla çıkmayı tercih edeceğimi sanmıyorum. Gider olaraksa yıllık 10-15 bin lira ayırabilirim arabaya sanırım.
  • edgespear101 E kullanıcısına yanıt
    Yazdığım yazıyı okuyunca 20 yaşında birine göre ruhum yaşlanmış sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edgespear101

    Arabayla çok işi olan biri değilim, yani yılda en fazla 5 bin km yaparım diye düşünüyorum.Antalya'da şehrin merkezinde rahat bir yerleşim yerindeyim. Trafikte kullanır uzun yolaysa arabayla çıkmayı tercih edeceğimi sanmıyorum. Gider olaraksa yıllık 10-15 bin lira ayırabilirim arabaya sanırım.
    Uzun yol yapmayacaksınız d segmenti araç pek tavsiye etmem zaten şehir içinde 70 i çok geçmeyeceksiniz ve 80-90 dan sonraki o farkı çok hissetmeyeceksiniz ve bu durumda hem eski araç almak hemde boşa fazladan yürütme maaliyeti ödemek yerine b yada c segmenti bir araca yönelseniz daha mantıklı olacaktır kanımca.Yaptığınız kilometre düşük yine dizel yerine benzinli tercih etmeniz çok daha mantıklı olacaktır.Hem alırken daha yeni,donanımlı bir araç alabilirsiniz hemde daha az kullanılmış bir araç tercih edebilirsiniz,yine bunlar hep yürütme maaliyetinizi düşürecektir.Tabi bunlar mantıklı olan seçimler peki biz araç alırken mantıklı seçim yapıyor muyuz ? Ben yapmıyorum Kısacası sadece konfor önemliyse sizin için d segmenti tercih edebilirsiniz ama kullanacağınız koşullar çok fark hissedececeğiniz koşullar değil ondan dolayı da bence yürütmeye boşa para harcamaya gerek yok




  • Peki model önerecek olsanız hangi modelleri önerirdiniz? Yazdıklarınız için çok sağolun
  • Ben bir aydır o segmentte düzgün araba bulamadım hocam işin zor
  • BitterliLokum kullanıcısına yanıt
    Farkettim zaten, geçen birinden şimdi alma biraz bekle sonra alırsın piyasa çok kötü lafını duydum. Bilemiyorum yani kafam allak bullak oldu son bir haftadır. Her saat araba bakar hale geldim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edgespear101

    Peki model önerecek olsanız hangi modelleri önerirdiniz? Yazdıklarınız için çok sağolun
    Sorunsuz isterseniz yaris,Auris,Corolla
    Yeni isterseniz Clio 0,9,egea,rio
    Donanım isterseniz(riskli bir seçenek) ds 3-4-5
    Fantazi olarakta Clk 2004+ coupe veya Cabrio
    Beklentinize göre bir sürü seçenek eklenip çıkabilir tabi.Sanirim ben olsam durumlara göre yaris,Auris,clk 3 lüsünden birini tercih ederdim..
  • Aynı tavsiyeye benim de ihtiyacım var. Hatta soruyu detaya indirgeyeyim biraz. Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    2010_2012 arası otomatik 1.4 Fiesta mı ? (Fiestaya 70 bin verilir mi kafamda soru işareti)
    2010_2012 arası otomatik 1.6 Megane mı ?
    2008_2009 arası BMW 1.16 serisi mi?

    Yada bu fiyatlarda benzin otomatik daha iyi önerisi olan var mı ?

    Şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.