Şimdi Ara

Apple Watch Series 6'nın suya karşı direnci yüksek olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Apple Watch Series 2 akıllı saat modeli piyasaya ilk sürüldüğünde, Apple bu modele suya karşı dayanıklılık özelliği kazandırmıştı. Güvenilir analistlerden Ming-Chi Kuo, şirketin önümüzdeki yıl piyasaya süreceği Apple Watch Series 6 modellerinde, cihazların suya karşı dayanıklılık direncini yükselteceğini belirtiyor.



    Raporda başka detaylar da mevcut



    Bu geliştirmenin nasıl olacağı tam olarak belirtilmemiş olsa da, Apple Watch Series 2 modellerindeki 50 metreye kadar su geçirmez özelliğinin, yeni modellerde daha da ileri seviyelere çekileceğini tahmin etmek mümkün. Bu da dalış yapmayı seven kullanıcıların, artık saatlerini kollarından çıkarmalarına gerek kalmayacağı anlamına geliyor. Ming-Chi Kuo'nun raporunda başka detaylara da yer verilmiş.





    Tüm bunlara ek olarak Apple Watch Series 6'nın kablosuz bağlantı özelliklerinde de büyük oranda iyileştirmeler yapılarak, performansının arttırılacağı ifade ediliyor. Kuo'nun tahminlerinin büyük oranda gerçekleştiğini göz önüne alacak olursak, bu iddiaların doğruluk ihtimalinin de yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Son olarak, Apple Watch Series 6'nın 2020 iPhone modelleriyle birlikte piyasaya sürülmesinin beklendiğini de belirtelim.








  • önce pili bi çözseydiniz. her gün bir saat şarj mı edilir.

  • Apple Watch Pro :D

  • Saatin kordonunu içi pillerden oluşan bir kayış olarak tasarlasalar on numara olur

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ussuz

    Saatin kordonunu içi pillerden oluşan bir kayış olarak tasarlasalar on numara olur
    Yapılmışı var :)
    https://www.sony.co.uk/wena
  • Apple Watch’da pil ciddi bir sorun teşkil ediyor buna bir çözüm getirmedikten sonra su geçirmez olması çokta bir anlam ifade etmiyor.

  • Yahu Apple, sen akıllı saatsin. Akıllı fonksiyonlarınla satış yapacağına işin spor tarafından yaklaşırsan garip bir hal alıyorsun. Apple Watch mı, Garmin Venu mu alayım diye soruyorsa kullanıcılar kendini ciddi şekilde tanıtamamışsın demektir. Bir de batarya ömrünü geliştirmeden ve Android ile uyumun da iyi olmadan çok bir şeyler bekleme. Akıllı saat olarak Apple Watch'a saygı duyarım, hatta alasım bile gelir. Ancak işin spor tarafını da buna yaptırmam, Garmin saatimi bir bileklikle değiştirir, o kısmı yine orada yaparım. Ancak batarya ve iPhone gereksinimi ile de alacağım yok uzun vadede.
  • Pil sorun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.