Şimdi Ara

Tutukta bulunan IŞİD teröristlerinin akıbeti hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Harekat bittikten sonra bu teröristlerin tutulduğu ve pyd ile ypg nin gözettiği söylenilen, kadın ve çocuk dahil, 90000 e yakın tutuklunun bulunduğu bu cezaevi-kamplarının akıbeti ne olacak? Kontrolü bizim elimize geçti diyelim; bu cihatçı manyaklarla nasıl baş edeceğiz? Ya Avrupa yine almazsa? Sürekli söylenen şey: Avrupa mülteci gönderebilir, Türkiye almak zorunda ama Avrupa kabul etmek zorunda değil. Neden?

    Oldu ki bu cihatçı teröristlerin Türkiye'de yargılanması kararlaştırıldı; bunları infaz etmeye kalkarsak ne olur?

    Cenevreden, bm den, insan hakları vb. anlaşmalardan bağımsız hiçbir çıkar yolumuz yok mu? Tam mülteciler gidiyor derken, cihatçı bu şerefsizleri mi besleyeceğiz bir de?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu adamlar neden hayattaki zaten ben ilk duyduğumdan beri anlamadım. Adım gibi eminim Amerika ilerde bunlar bize lazım olur bölgede taşeronumuz olur diye ypglilere onları hapsettirdi. Şimdi izleyin görün ypg bunları salcak sonra türkiye yüzünden bunlar kaçtı diye propoganda yapcaklar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John WICK

    Bu adamlar neden hayattaki zaten ben ilk duyduğumdan beri anlamadım. Adım gibi eminim Amerika ilerde bunlar bize lazım olur bölgede taşeronumuz olur diye ypglilere onları hapsettirdi. Şimdi izleyin görün ypg bunları salcak sonra türkiye yüzünden bunlar kaçtı diye propoganda yapcaklar.
    Bunlar kaçar,kılık değiştirip İran'da bir terör örgütü olarak çıkar Abd gelir İran'a çöker
  • O hapishane Türkiye himayesine bırakılırsa Türkiye'de bulunan Suri mültecilerin içine karışıp sınırı geçmiş ve hücre evlerinde uyuyan aşağılık canlı bombaları serbest kalmaları yönünde harekete geçirebilir. Bu durum çok tehlikeli, Allah sonumuzu hayretsin.. Ortadoğu bataklığına battıkça batıyoruz!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 13 Ekim 2019; 21:25:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim vurduya gitseler çok güzel olur
  • Yazının mantığı doğru. Sana katılıyorum. IŞID için terörist de ancak bunların islama hizmet etmediği ortada cihat kelimesini böyle kullanmasan daha uygun olurdu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hakimlere kimseyi içeri atmayın talimatı bu yüzden verildi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.