Şimdi Ara

Tarafını Seç: Hugo Boss & Michael Kors

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Tasarım olarak en iyisi 1. Fiyat kalite olarak yorum yok
  • her iki saatin de mekanizması miyota
  • Hiç birini önermem. Piyasanın en vasat ve en kalitesiz saatleri genellikle bu moda firmalarının saatleridir. Saat tasarımı gömlek pantolon tasarlamaya benzemez. Onun için bu saatlerin tasarımı ve üretimi için bir saat firmasıyla anlaşırlar. Bu saat firması %80-90'ı için Fossil gruptur. Fossil grup şu markalar için saatler tasarlar ve genellikle Çin'de ürettirir: Relic, Michele, Zodiac, Skagen, Adidas, Burberry, Diesel, DKNY, Tory Burch, Marc Jacobs, Emporio Armani, Emporio Armani Swiss Made, Armani Exchange, Karl Lagerfeld ve şu anda aklıma gelmeyen bazı başka moda markaları. Bu saatlerin kuartz olanlarının çoğunun maliyeti 15 dolar civarındadır ama sana 250 dolara satarlar. mekanik olanları ise genellikle Miyota'nın en ucuz movement'ları ya da Çin yapımı dandik movement'lardır.

    Hugo Boss'un saatlerini Fossil grup altında Movado yapmaktadır. Michael Kors da daha geçenlerde Fossil ile olan anlaşmasını 10 yıl uzatmıştır. Bu saatler genelde düşük kalitedir.

    Hermes dışında hiç bir moda markasının saatini almayı önermem. Alıyorsanız peşinen bilin ki ucuz bir saati üzerlerine markalarını basarak size pahalıya kakalıyorlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.