Şimdi Ara

▃ ▅ ▆ █ The Cycle BEDAVA ( Biraz MOBA, biraz Battle Royale, biraz Aksiyon) █ ▆ ▅ ▃

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ▃ ▅ ▆ █  The Cycle  BEDAVA ( Biraz MOBA, biraz Battle Royale, biraz Aksiyon)   █ ▆ ▅ ▃

    ---> The Cycle Resmi Siteye Git. <---

    Spec Ops: The Line'ı oynayanlar el kaldırsın. Pek fazla değiliz, değil mi? Oyunun arkasındaki isim, Yager yeni bir Spec Ops oyunu üzerinde çalışmak yerine, günümüzün yeni fenomeni Battle Royale'e doğru kayan bir yapımla uğraşmayı yeğlemişe benziyor. Bu çalışmanın ismi de The Cycle olarak belirlenmiş.

    The Cycle aslına bakarsanız tam bir Battle Royale değil. Biraz MOBA, biraz Battle Royale, biraz aksiyon...

    The Yager ekibinin geliştirdiği son FPS oyunu The Cycle, Epic Store üzerinde ücretsiz oldu. Şu anda hala geliştirilme aşamasında olan oyunun açık alfa sürümünü ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. Battle Royale türüne benzeyen ancak oldukça farklı bir yapıda olan The Cycle, rekabetçi bir co op oyunu olarak piyasadaki yerini alacak.

    The Cycle rekabetçi, eşleşme tabanlı birinci şahıs macerasıdır. İnsan uygarlığının sınırında ol ve güzel olduğu kadar ani tehlikeleri de bulunan zengin Fortuna III gezegenini keşfet. Yeni maceralara dal ve bu dünyanın sunabileceği her şeyi keşfet. Becerilerini test et ve karar ver, uyum sağla veya galip gel. Diğerlerine katıl, savaş veya kaç. Zafer elde etmek için ne gerekiyorsa yap, ancak bunu gezegen seni ele geçirmeden önce yap.



    Yaklaşık 20 dakika sürecek olan maçlarda toplamda 20 kişi karşı karşıya gelecek. Dilersek maça başladığımız gibi yakınımızda beliren oyuncuya saldırabileceğiz, dilersek de onunla antlaşma yoluna gideceğiz. Bunu yapmamızın nedeni ise basit... Oyun sıradan bir Deathmatch mücadelesi olmayacağı için, başarılı olmak için bazı görevler yapmamız gerekeceği belirtiliyor.


    Bu görevleri yaparken de yapay zekaya sahip düşmanlarla mücadele edeceğiz. Bazıları o kadar güçlü olacak ki tek başımıza üstesinden gelmemiz pek mümkün olmayacak; burada da diğer oyuncularla birlik olma yoluna gitmek gerekecek. Farklı farklı görevlerin verilmesi maçların dinamğini bir hayli değiştireceğe benziyor ve Yager de bu özellik sayesinde oyunun benzerlerinden sıyrılabilmesini umut ediyor.




    The Cycle sistem gereksinimleri

    Minimum sistem gereksinimleri

    CPU: Core i5 2.6 GHz
    RAM: 4 GB
    OS: Windows 7/8/10 64-bit
    GPU: nVidia GTX 760 / Intel Iris 640
    PIXEL SHADER: 5.0
    VERTEX SHADER: 5.0

    Önerilen sistem gereksinimleri

    CPU: Core i7 2.8 GHz
    RAM: 8 GB
    OS: Windows 7/8/10 64-bit
    GPU: nVidia GTX 1060 / AMD RX 580
    PIXEL SHADER: 5.1
    VERTEX SHADER: 5.1
    İstenilen GPU RAM'i: 4096 MB


    Yager Ekibi; Kendileri Berlin merkezli bir Alman video oyun geliştiricisidir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 28 Ağustos 2019; 7:10:37 >







  • steam deyken denemiştim. epic store a geçmiş. free2play. pay2win lik hiç bişey yok. arkadaşlarla bu sıralar deniyoruz. ama bişey eksik bu oyunda. güzel oyun ama ne bileyim çokta bilenen bir oyun değil. ne zaman sıkılacağız merak konusu.
  • Sırf oynayan yok diye oynayamadığım oyun. Aslında gayet iyi ama reklamı güzel yapılmadı sanırım. Dauntless'de binlerce adam varken burda 36 kişi anca oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.