Şimdi Ara

Dört arka kameralı Oppo Reno 2 serisi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Oppo bu yılın başlarında Reno akıllı telefon serisini piyasaya sürmüştü. Çinli şirket şimdi ise Oppo Reno 2 serisinin, 28 Ağustos'ta Hindistan'da düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacağını duyurdu. Bu da serinin Çin dışında global pazarda da boy göstereceği anlamına geliyor.

     

    Ayrıca Bkz.Xiaomi'den 284 dolarlık yeni elektrikli bisiklet: Himo C16
    Lansman etkinliğine ait poster, Oppo Reno 2 serisinin dörtlü arka kamera sistemine sahip olacağını onayladı. İlk nesilde üçlü kamera kullanılmıştı. Ayrıca Reno 10x Zoom modelinden iki kat fazla olmak üzere 20x zoom sunacak. Köpekbalığı yüzgeci şeklinde tasarlanmış selfie kamerasının bu seride de devam ettirilmesi bekleniyor.

     


    Snapdragon 700 serisi işlemci ile gelecek


    Reno 2 serisi ile ilgili resmi detaylar henüz netleşmedi. Ancak 91Mobiles sitesinin raporunda teknik özellikler hakkında bir takım bilgiler var. Oppo Reno 2'nin 6.43 inç Full HD+ (2400 x 1080 piksel) AMOLED ekran taşıyacağı söyleniyor. Qualcomm Snapdragon 700 serisi işlemciden güç alacak telefonun RAM ve depolama seçenekleri ise şu an için bilinmiyor.

     

    Dörtlü kamera sisteminin 48 megapiksel ana sensör, 13 megapiksel telefoto sensör, 8 megapiksel ultra geniş açılı sensör ve 2 megapiksel monokrom sensör içerdiğini belirtelim. Akıllı telefon ihtiyaç duyduğu enerjiyi VOOC hızlı şarjlı 4.065 mAh bataryasından alacak. Reno 2 serisi kapsamında en az iki akıllı telefon modelinin piyasaya sürüleceği bildiriliyor.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.