Şimdi Ara

7 yıllık ilişki ve yaşanan igrençlikler (mezhep, nişan, askerlik ve bir başkası ile evlilik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
519
Cevap
8
Favori
98.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar, öncelikle belirteyim mobilden yazıyorum. Noktalama işaretleri veya cümle bozuklukları yarın düzeltirim kaçırdığım olursa.

    Arkadaşlar yaşım 24 ve 7 yıllık bir ilişkim vardı. Herşeyden herkesten değerliydi, önemliydi benim için. İşten araba ile alır evine bırakırdım. Asla para harcatmazdım durumunu bildiğim için ve asla kızıp bağırmazdım çok değerli kıymetliydi benim için ama gelin ki neler oldu.

    2018 yılında aileler konuştu nişan taktık. Nişan'dan 1 hafta sonra babası kalp krizi geçirdi vefat etti yanında oldum her an eve bile gitmedim evinde kaldım yanı başından ayrılmadım. Beraber ağladık, beraber yedik. Bir tane kanı bozuk akrabası geldi dedi ki Hepsi o aleviyi (Aleviyim) eve aldığınız için öldü benim abim o yüzden öldü dedi. Tabi yanımda söylemedi cesaret edemedi öğrenince o adamı öldüresiye dövme isteği vardı kız arkadaşım engel oldu. Her neyse askere git gel evlenelim dediler tamam dedim. Elimden geldikçe yardımcı oluyorum, gerek para konusunda, gerek işten alıp evine götürüp evlerinde oturuyorum saat akşam 22.00 kadar abisi gelene kadar eve. Hatta yemek filan da alıyorum annesini kardeşini dışarı çıkarıyorum.

    Dükkanı devrettim 2019 temmuz da askerden geleceğim 2020 de düğün yaparız dedim. Tamam dediler askere gittim. Acemi birliği çok zordu ilk kez uzağa gittim ondan babası yok bende yokum. Aradım sesimi duyduğu gibi ağlamaya başladı bende ağladım. Beyaz eşyalarımız alınmış, altınlar alınıyor toplanıyor bir şekil. İzine geldim acemilik bitince görüştük çok güzeldi her şey. Askere döndüm 2. Ayim da saçma sapan bir şey yüzünden tartıştık. Yok ailen bana bu altını mi değer görüyor incecik almışlar, yok ailen oraya gelecek bana hiç demiyor uçakla değil otobüsle gideceğiz diye söylemiyor. Söylemeye gerek yok zaten gelecek mi diyorlar, ailen beni istemiyor filan dedi. Yok neden tarih 2020. 2019 da evleneceğiz yoksa evlenmem. Bende diyorum bak 2019 da 7. Ayda geliyorum hangi ara iş bakayım hangi ara kendimi toparlim. Banane 2020 olursa evlenmem diyor ve annesi de aynı şeyi diyordu.

    Konuştuk, tartıştık benden ayrıldı. Kafamdan vurulmuş gibi oldum. Komutanım beni gördü direk anladı bir şey olduğunu anlattım durumu yapamıyorum edemiyorum sağolsun çok yardımcı oldu. Babamı aradı çağırdı babam geldi ama yapamıyorum 1 hafta zor dayandım izine çıktım.

    Evine gittim benimle görüşmedi odasından çıkmadı. Annesi seni istemiyor dedi evden gittim. 2. Gün iş yerine gittim orada yoktu izinliymis. Aradım engel atmış. 3. Gün tekrar iş yerine gittim bu sefer denk geldim zorla ikna edip arabaya bindirdim. Gittik konuştuk her şey çok iyiydi. Sonra dedi akşam bırakırken ben istemiyorum annemde istemiyor. Yıkıldım bir gün sonra tekrar buluştuk annesi de geldi oturduk konuştuk ettik geceye kadar herşeyi hallettik. Annesi 2020 olmazsa evlilik tarihi olmaz barışmayın filan dedi konuştuk hallettik. Askeriyeye döndüm 1 gün sonra ayrılalım dedi ve gene vuruldum resmen kafamdan. Arkadaşlarım komutanlarim çok yardımcı oldular çok sağolsunlar.

    Askerliğimin 8. Ayı izine gittim birisi ile tanıştım izinde onunla bir yere gittik oturmaya ve bizi gördü eski sevgilim beni arıyor hesap soruyor kim o bağırıyor ediyor. Sanane seni ne ilgilendirir filan. Görüşelim dedi gittim görüşmeye seni seviyorum lütfen barışalım dedi. Cevap vermedim o kızı seviyor musun dedi gene cevap vermedi seni öpebilir miyim çok özledim sarılayım dedi. Bende yok gideceğim dedim bıraktım onu gittim. Askeriyeye döndüm izin bitti. Bana sürekli yazıyor, arıyor. Ara ara konuşuyorum belki düzelir guvenirsem diye düşündüm. Sonra dediğim bana yaptığını yapayım. Dedim ki beni böyle sürekli arama ben o gördüğün kızı seviyorum dedim.

    Askerliğimin 11. Ayında yazdım merak edip. Bana anlattı o gün ben öyle diyince sinirlenip evden kaçmış. Birisinin yanına erkeğin yanına hemde.. Bir süre sonra güya lavuk böyle olmaz evlenmeden burada kalman garip kaçar demiş. Lavuk seviyor bunu. Neyse bunlar nikah ile evlenmiş. Abisi annesi konuşmuyor bununla. Evlendiği kişiyi sevmiyorum kavga bile ettim seni anlatıyorum nasıl sevdiğimi diyor.

    Biraz konuştuk etti buna vurmuş bir kaç kez. (Edit: Yanlış anlayan kişiler olmuş galiba vurmuş derken el kaldırmış suratına vurmuş anlamında dedim.) Ben sevmeye kiyamiyordum bir başkası vurmuş düşünsenize. Beni aradı onu sevmiyorum seni seviyorum mecburi onunla evlendim evinde kalabilmek için diyor. Bende dedim bu saatten sonra asla beraber olamayiz. Ama sana yardım etmek istiyorum dedim. Tavsiyeler verdim, akıllar verdim, fikirler verdim ve beni dinleyip abisi ve annesi ile barışıp boşanmış ve evine dönmüş. Sürekli durum atıyor gönderme yapıyor bana dönmek istediğini belirten. Fotoğraflar çekilip atıyor hâlâ parmağında tektaş ve alyans var.

    Ama içimde her şey bittiği için bir yerde birisine denk geldim. Bir kıza 3 aydır konuşuyoruz bir ilişki icersindeyiz birbirimize sevgi ve güven veriyoruz. Kız eski durumları biliyor öğrenir diye anlattım. Bana dediği tek laf "Bence çok aptal bir kızmış senin gibi birinin değerini bilememis. Bende kız arkadaşımla beraber fotoğraflar attım bilerek eski nişanlım görsün diye ve gördü fotoğrafları kaldırdı yüzüklü olan ve bende engel attım artık.

    Neden mi anlattım bilmiyorum çok sevdim, çok değer verdim ve elimden gelen ne varsa yaptığım halde neler yaşadığımı anlatmak istedim. Şuan ona karşı içimde gram his, sevgi yok. Şuan ki kız arkadaşıma karşı his ve sevgi besliyorum çok mutluyum iyi ki de yaşanmış öyle bir şey diyorum. İleride evlenince kim bilir neler gelirdi başıma. Uzun oldu ama kusura bakmayın yaşadıklarımı anlatmak istedim.

    Edit: ayrılma sebeplerinden biri de tarihin 2020 olması neden 2019 değil. 2020 olursa evlenmem. Bunu da ekleme yaptım yukarıda.
    2. Edit: Ayrıca eşya olayları da vardı. Yok süpürge dyson olsun, yok bana niye çeyiz de şu gelmedi. Yok bu niye eski, 30 bin tl lik salon takımı gösterir bu olacak der.. Bana niye gelince bilezik getirmediniz ve son olarak da yok işte bilezik ince almışlar düğünde bunu mu takacaklar daha neler neler var da aklıma geldikçe yazıyorum..
    3. Edit: İş işten geçtikten sonra bana dönmek için çabalıyor iken bana gelip eskisi gibi olalım birbirimizi seviyoruz dönelim hatalar oldu affet özür dilerim ben hiç bir şey istemiyorum ne düğün ne eşya bir çekyatımız olsun yeter beraber olalım yeter kendimiz yaparız alırız zamanla dedi ama iş işten geçti daha o saatten sonra güven olmaz.
    4. Edit: Ben 8. ayımda izine gittiğimde bir kız ile tanıştım onunla bir yere gidiyorduk bizi görmüştü ve yakın bir arkadaşına demiş ki G (G benim) G beni aldattı başka bir kız ile izine geldiğinde bana haber vermedi onu bir kızla gördüm beni aldattı ben onu çok severken :) Beni askerde terk ediyor izine gidiyorum düzeltiyorum döndüğüm günü tekrar terk ediyor ve güya ilişki devam ediyormuş 6 ay boyunca 1 mesaj atmamış engellemiş beni sonra G beni aldattı demiş beni :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adminastör -- 16 Ağustos 2019; 12:33:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Akrabaları tam bir cahil sürüsüydü. Bunu söyleyen amcasıydı. Beş para etmez insanın tekiydi. Cenaze günü ben yemek alıp gelmişim eve çıkarıcam beni görüyor. Ooo Xxx arabayı kaça aldın diyor. Ulan abin vefat etmiş sorduğu soruya bak. Daha sonra da arkamdan konuş. Aleviyi eve aldınız sizin yüzünüzden öldü.
    Bu oç ana babalar olmasa emin ol kimsenin sevgili boyle mal mal seylere takilmaz cunku seviyordur. Bu oc cevre gurubu vesvese verip durur. Seni sevmiyorlar istemiyorlar. Niye gelinligini alirken kaynanan gelmedi demekki istemiyor. Eger gelirse. Bak pahalisini aldirmamak icin begenmedi halbuki bu daha güzel. Gibi evlendirmemeye yonelik bokpusur sebepler uydurup kafayi karistiyorlar. Bu tip cevre beyinli kadin ise heralde yuzde 90 dir.
  • Bu tür şeyler yaşanıyor mu harbiden cahiliye dönemi şeyleri. Sen elinden geleni yapmışsın bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secxdx -- 14 Ağustos 2019; 2:26:51 >
  • Allah kurtarmış
    Verilmiş sadakanız varmış...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardesim bosver sen onune bak. 7 seneni vermis olman, onun ideal kisi oldugunu, ondan daha iyi birisini bulamayacagini gostermez. Bak su an mis gibi iliskin varmis, birak maziyi sen. Kizi da engelle. Akil vermeyi falan boşver. Bu saatten sonra herkes kendi yoluna gitsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Secxdx kullanıcısına yanıt
    Daha neler yaşandı da daha da uzatmak istemedim. Maalesef cahil insanlara denk gelince böyle oluyor galiba..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adminastör kullanıcısına yanıt
    7 yılda tanıyamamışlar mı seni , Allah Kurtarmış..
  • Hocam böyle durumlarda üstüne söylenecek bir söz kalmıyor. Ha sakın vicdan yaptım falan diye o eski kızla tekrar konuşma. İnsan zayıf anlarında bazen dönmek ister ama sakın. Erkek adam çöplük karıştırmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Hepsi o aleviyi (Aleviyim) eve aldığınız için öldü benim abim o yüzden öldü dedi"

    bu ne yav bunu söyleyen gerçek bildiğimiz yürüyen nefes alan insan mı
  • 1 sene sonra gorusuruz hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 yaşında evlenilir mi zaten?
  • Gezip tozma soz konusu olunca 7 yilda birlikte olursun 20 yilda. Isler ayni cati altina girince degisir aninda. Anlasamadigin bir insanla ayni yastigi paylasmak iki taraf icinde iskence olurdu. Her Allahin gunu kavga. En basta soz sahibi olmaya calismis. Sen gerekceni sundugun halde israr etmesi erken evlenelim demesi hos olmamis. Kendince vardi bir hesaplari demekki. Hakkinda hayirlisi olsun. Gecmis gecmiste kalsin aman dikkat!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironimperor -- 14 Ağustos 2019; 4:4:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor bir durum, Allah yardımcınız olsun.
    Kız çok saçmalamış gerçekten, en sonda yediği mok affedilecek türden değil zaten. En sonda kendini sana yamamak istemiş, sen iyi olanı yapmışsın yeni hayatına bak. Evlenmek içinde acele etme, ben 30 yaşındayım dert etmiyorum. Gez toz hayatını yaşa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu maalesef psikolojik bir rahatsızlıktan kaynaklanıyor. Neyse hayırlısı ile atlatmışsın. Eski kız arkadaşın bildiğin hasta. Allah şifa versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KURTULMUŞSUN GİT SADAKA VER.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesaopp -- 14 Ağustos 2019; 5:14:35 >
  • Sen doğru olanı yapmışsın en sonunda. Akıl vermeye bile değmezdi o kız ve böyle kızlardan sürüsüyle var. Biraz değer verince kendilerini bulunmaz hint kumaşı gibi zannediyorlar adam gibi seveni cepte görüp saçma sapan arayışlara giriyorlar. Okurken ben bile acayip derecede sinirlendim bir de askerdeyken olunca, ama sonunun iyi bitmesine sevindim. Mutluluklar diliyorum, o nasipsiz akılsızla da bir daha muhatap olma derim sana yazsa bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde uzun süreli ilişkilerde bu süreçler yaşanıyor.Bence önüne bakıp hayatına devam etmen en doğrusu bunca şeyi yaptıktan sonra yine onun yalanlarına kanarsan aynı acıları yaşarsın.
  • Düşkünü sevindirin, sadaka verin hocam. Böyle insanlarla aile kurulmaz. Zor kurtarmışsınız.
    Kalbinizi de üzmeyin. Su akar yolunu bulur, boş verin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyikide ayrılmışsın hakkından hayırlısı buymuş o kız senin değerini anladı ama iş işten geçmiş oldu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yırtmışsın, bi ömür bu çomarlamı geçirecektin ? Şanslısın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tbytby05 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum neyse ki kurtuldum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.