Şimdi Ara

Honor 9X, 9X Pro ve Mate 30 Lite'ın görselleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Kısa süre önce Honor 9X, Honor 9X Pro ve Mate 30 Lite modellerinin tüm özellikleri TENAA'da listelenmişti. Ancak Çinli sertifikasyon kurumu akıllı telefonların görsellerini yayınlamadı. Şimdi ise TENAA listeleri cihazların görüntülerini içerecek şekilde güncellendi.

     

    Ayrıca Bkz.LG, 2019 iPhone modellerinin OLED tedarikçileri arasına girdi
    Honor 9X ve Honor 9X Pro'ya ait görseller akıllı telefonların çentiksiz ekrana sahip olduğunu ortaya koyuyor. Honor 9X (HLK-AL00/TL00) çift arka kamera ile gelirken Honor 9X Pro (HLK-AL10) üçlü kamera sistemi ile piyasaya sürülecek. Her iki telefonda da parmak izi sensörü yan tarafta bulunuyor.

     


    Huawei Mate 30 Lite


    Huawei Mate 30 Lite'ın görüntüsü ise cihazın delikli ekran taşıyacağını gösteriyor. Akıllı telefonun arka panelinde dört kamera sensörü ve LED flaşa ev sahipliği yapan kare şeklinde bir modül var. Altına ise parmak izi tarayıcısı yerleştirilmiş.

     


    Honor 9X serisi 23 Temmuz tarihinde düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak. Ancak Mate 30 serisinin ne zaman resmiyet kazanacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.







  • honor rakiplerini çok zorluyor :) rekabet iyi. kullanıcı parasının hakkını alacak

  • Birde güncelleme verseler honor-8x için türkiyede güncelleme yayınlanmadı. Tüm avrupaya geldi türkiye hariç. Birçok alt modele güncelleme yayınlanırken en çok satan modelini bekletiyorlar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.