Şimdi Ara

Oppo'dan Barça tasarımlı telefon: Karşınızda Reno 10X Zoom FC Barcelona Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Oppo bugün Reno 10X Zoom FC Barcelona Edition modelini duyurdu. Akıllı telefonun arka panelinde ısı presi tekniği kullanılarak oluşturulan kırmızı ve mavi tonlarda son derece şık bir degrade renk efekti var. Ayrıca altın kaplama kulüp logosu dikkat çekiyor. Cihazın yanında benzer tasarıma sahip bir kılıf da mevcut. FC Barcelona temalı arayüz, ikonlar ve zil sesleri ile birlikte geliyor.

     

    Ayrıca Bkz.Zen 5, Mimari Şefi’nin profilinde göründü, AMD’nin 2020’den sonraki mimarileri
    Barça renkleriyle harmanlanmış şık tasarımı ile gözlere hitap eden akıllı telefonun teknik özellikleri normal Reno 10X Zoom versiyonuyla aynı. Ultra ince çerçeveli 6.6 inç Full HD+ AMOLED ekrana sahip. Gücünü ise Snapdragon 855 yonga seti ve 8 GB RAM'den alıyor. Android Pie tabanlı ColorOS 6 yazılımıyla çalışan cihazdaki en can alıcı nokta ise kamera sistemi.

     


    Fiyat etiketi ve çıkış tarihi de belli oldu


    Oppo Reno 10X Zoom'un arkasında 48 megapiksel Sony IMX586 ana sensör, 10x kayıpsız zoom yapabilen 13 megapiksel periskop telefoto kamera ve 8 megapiksel 120 derece ultra geniş açılı lens kombinasyonundan oluşan üçlü kamera sistemi var. Ön tarafında ise köpekbalığı yüzgeci şeklinde tasarlanmış 16 megapiksel motorlu selfie kamerası mevcut.

     


    Amiral gemisi telefon VOOC 3.0 hızlı şarj desteği sunan 4.065 mAh kapasiteli bir pil içeriyor. 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile donatılmış Oppo Reno 10X Zoom FC Barcelona Edition'ın fiyat etiketi 899 euro (yaklaşık 1008 dolar). Cihaz, 26 Temmuz'dan itibaren İspanya, Fransa, Hollanda ve Avrupa'nın diğer bölgelerinde piyasaya sürülecek.







  • Leş bir telefon. Hele hızlı şarj özelliği daha leş. Sen hızlı şarj konusunda yalan ve yanlış bir isimlendirme yap sonra git 20w hızlı şarj destekle. Oppo r17 pro bile 50w hızlı şarj

    Ayrıca microsoft gibi 3. Parti launcher yüklenmiyor.

    2 gün dayanamadım iade ettim.

    Ulan 3 yıl önce aldığım lg6yı bile 18w hızlı şarj ile kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel hızlı cihaz fakat yazılımı tam oturmamış. Kamera ile birşeyleri çekerken frame atamaları, takılmalar ve donmalar mevcut. Birde çok ağır. Uzandınız ve 5 dk birşeylere bakayım dediğinizde bileğiniz ağrıyor.
    Ayrıca şarj işlemi de 20w ile hayal kırıklığı yarattı. Kutu içinden çıkan aparatı 5v 4a.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tip özel tasarımlar hala tutuyor mu ya?! Sporculara verecekler heralde, "kamera önünde bunları kullanacaksınız" deyip; bunu izleyen taraftarlar oradan Oppo'ya mı ulaşacaklar

  • yorumculuklar Y kullanıcısına yanıt
    Akılda kalma yöntemi satmasına gerek yok marka bilinirliği sağlıyorlar alsanda almasanda aklında kalıyor. Bir mağazaya gittin mi oppo görünce ben bunu daha önce görmüştüm sağlam marka diyip alman daha olası. Bu işlerden anlamıyorsan daha net alıyorsun.

  • çöp tasarım resmen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ULUC7

    Bu mesaj silindi.
    Elimdeki cihaz için neyi iddia ediyorsunuz anlamadım? Kutudan çıkan şarj aleti 20w
    Oppo'dan Barça tasarımlı telefon: Karşınızda Reno 10X Zoom FC Barcelona Edition

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullanıyorum harika cihaz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.