Şimdi Ara

Türkiye’de elektrik üretiminde yerli kaynakların payı %66’yı geçti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuruwa

    nasıl sıfır mantık bu halkın çoğu orta direk insan değil demektir bu yaş olgun olacak kıvamda olmadığı gibi düşünme de çok pasive gerçekten. özelleşen ve halka gerçekten iyi hizmet veren bir yer yazamıyacaksan git kumda oyna büyüklerin işine büyüyen ce karış.
    AKP özelleştirme yapmadan önce süper güçtük, şimdi sürünüyoruz. AKP den önce Dünya lideri üretim yapan fabrikalarının listesini çıkarda taraftarların bayram etsin. en iyisi ben kumda oynamaya gideyim.
  • şu anda özelleşmelere bu kadar vergiye rağmen krizdeyiz ve krize çare yok vergi ayarı var ithalatta yüzyılın ithalatı yapıldı ihracatta battık. ve hala cevap veremedin özelleşen ve halka faydalı bir yer göster dedik cevap yok. haklısın kumdan dışarı çıkma. akp özeleşmeleri ne kadar öğren sırf ptt den özelleşmede zararı gör ve kumdan kafanı hiç çıkarma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuruwa

    şu anda özelleşmelere bu kadar vergiye rağmen krizdeyiz ve krize çare yok vergi ayarı var ithalatta yüzyılın ithalatı yapıldı ihracatta battık. ve hala cevap veremedin özelleşen ve halka faydalı bir yer göster dedik cevap yok. haklısın kumdan dışarı çıkma. akp özeleşmeleri ne kadar öğren sırf ptt den özelleşmede zararı gör ve kumdan kafanı hiç çıkarma
    bugün ülke iflasını bile açıklamış olsa ben yinede özelleştirmenin kötü bir şey olmadığını savunmaya devam ederim. ülke iflas etmişse bunun sebebi özelleştirme değildir. sen ne kadar konuyu çarpıtmaya çalışsan da bu tuzaklara düşmem.
  • senin dediğin adeletli özelleşyirme olan yerler burda geçerli değil. biz çinden sonra büyüyen ikinci ülke olarak finanse edlip durduk çine bak sıfır özelleştirme hatta kendi işlemcisi performansı iyi olmayınca geliştirmek için viayı satın aldı ama çin hiç bir kurumunu satmadı be gerçek büyüme yaşadı biz zararına özelleştirip zarar ettik. bir örnek verdim bilinem görünen ptt ederi ve satışına bak dedim ama kafa öyle sabitki incelememişsin. Ve zurnanın zırt dediği yer özelleşen yerler bağımsız gibi halkı kazıklamakta bumu doğrun senin tek anlattım ama ondada incelemedin yada işine gelmedi. özelleşmesi halkı kazıklama hakkı vermez devlet denetliyor mu hayır. ÜSTÜNE üstük halk hakkını aramasım diye doğunun parası yasal kilitlendi bize. Senin bildiğin özelleşmenin ö sü yok bu ülkede neyi savunuyorsun. Dediğin gibi hakkında özelleşir ve halkı kazıklamaz ise özelleşen yerler sen haklısın ama senin dediğin özelleşme ile alakası yok ülkede olanlar neyini savunuyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    Dünyanın bilmem ama Avrupa'nın en ucuz elektriğini kurtaran 3 5 ülkeden biriyiz.

    Ama o kadar fakiriz ki en ucuz bile bizim için pahalı.

    Lütfen bilgi kirliliğini yayma çabamızdan vazgeçelim.

    Bizim satınalma gücümüz çok düşük. Yoksa Alman Türkiye'ye gelince elektriği 3 kat ucuz görüyor.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.