Şimdi Ara

Turkcell'den ahlaksız teklif! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
4
Favori
19.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
179 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bunun yabında faturalı dan, faturasıza geçince zorunlu olarak haftalık paket veriyor ve 15tl, artmış bile olabilir.

    İşin garibi ben o pakete 5 tl vermem.

    Türkcell in bazı saçma kuralları var maalesef.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başlık gayet yerinde Tebrik ederim
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Hocam o yine iyiymiş. Telekomda faturasıza geçersem hiçbirşey vermeden 50 tl ye yakın ücret çıkartıyorlardı. Ayrımcılıkta da zirve yapıp düzgün paket önermediler 10-15 yıllık müşterilerine. Turkcelle geçtim şimdilik çok memnunum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • valla her genç kızın başına geliyor derler ya

    çok yakın bir zamanda bir arkadaş bu sebepten turkcell' i bıraktı. benim başıma da bu maalesef bir kere geldi. bi ton küfür ettiydim. maalesef 7 ₺ bayılıyorum frenleme için milleti kaz yerine konulduğunu hissettirmek yerine şu ödemenin ismini kaldırsalar da şunu standart ödemenin içine daha makul bir fiyata koysalar felan diyeceğim de ticareti yapan sonuçta onlar. demek ki böyle daha güzel oluyor onlar açısından. binbir çeşit hediye veriyorlar şu işi halledemiyorlar enteresan bir firma. konu başlığı da bana basic insdtingt mi ne onu hatırlattı. sandalyede oturan kim oluyo acaba




  • tuketiciserdar T kullanıcısına yanıt
    Hocam size katılıyorum ama farklı düşündüğüm bazı noktalar var mesajınızı şu şekilde cevaplayayım o zaman;

    Birincisi, elbette ki serbest piyasa isteyen istediği şeyi devletin belli başlı düzenlemeleri dahilinde istediği fiyattan alır satar. İstemeyen de almaz, başka operatöre geçer. Buna hiçbir itirazım yok. Fakat ben, bana bedava hizmet ver demiyorum ki firmaya. Ödediğim paraya karşılık verilen hizmet ne ise, ben aksini istemediğim sürece o verilsin ekstra bir şey verilmesin benim de ekstra param cebimden gitmesin diyorum.

    İkincisi, evet sözleşmelerde bununla ilgili bir şeyler yazıyor olabilir, ancak Kanuna ve diğer ilgili mevzuata aykırı sözleşme hükümleri hukuken geçersizdir. Bunu konunun uzmanı hukukçu birisi varsa forumda o daha iyi değerlendirecektir.

    Ne yani, sözleşmede "Turkcell kafasına göre istediği kadar fatura çıkarabilir, onu bir Allah bir de Turkcell bilir, Turkcell ne kadar fatura çıkarırsa çıkarsın abone hiçbir itirazda bulunamaz ve tüm faturayı ödemekle yükümlüdür." diye bir hüküm olsa mesela, bu geçerli mi oluyor?

    Üçüncüsü, BTK devletin denetim mercii olup sadece işletmeci firmaları denetler ve gerektiğinde yaptırım uygular, buna ek olarak işletmeci firmalar tarafından uyulması gereken kuralları kararlar alarak belirler. Sözleşme içeriğine doğrudan bir müdahalesi yoktur.

    Burada ise benim tam olarak dediğim şey BTK'nın tüm operatörleri kapsayacak şekilde bir "paket bitiminde hizmeti durdurma" kararı alması gerektiğidir.

    Şuna ise aynen katılıyorum, elbette ki abone beğenmiyorsa başka operatöre geçme gibi bir hakkı vardır, ki Turkcell'deki son 500 binlik abone kaybının sebebi kanaatimce budur ama durum bu yine de Turkcell'in yaptığı uygulamanın doğru olduğunu göstermeyeceği gibi böyle bir yanlış uygulama yapma hakkını vermez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrownSquirrel -- 11 Temmuz 2019; 21:17:41 >




  • Geri kalan vergileri peşin alıyor olabilirler. Türkcell de aynısını yapıyor. Faturalı dan faturasıza geçersen geri kalan ayların vergisini peşin alıyor. Üstğne 15tl de o paket.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Vergi değil galiba hocam vergi zaten ekliyor birde 50 nin içinde 30 tl si faturasıza geçme bedeliymiş hiçbir açıklaması yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DC74C27F3

    Vergi değil galiba hocam vergi zaten ekliyor birde 50 nin içinde 30 tl si faturasıza geçme bedeliymiş hiçbir açıklaması yok
    O farklı bir olay demekki. Türkcell e faturasıza geçince geri kalan ayların vergilerini peşin alıyor ama faturasızda daha vergi almıyor, mesela bu ay geçtin diyelim 5 ayın vergisini peşin alıyor senden, ama faturasızda yıl sonuna kadar daha vergi olayı olmuyor. Ama şu 19tl lik paket olmasa daha iyi olacak.

    Paket bu 19 tl olmuş.https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/kesintisiz-iletisim-paketi

    haftalık 500 dakika, 1GB internet 19₺. şaka gibi ve zorunlu.




  • ahlaksız teklif bu mu cidden
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Evet bu da saçmalık gerçekten. İlla bi para alıcaklar onuda yasal yollara dayandırmış oluyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mecbur kalmadıkça kazıkcell'den uzak durun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bariz dolandıricılik.

    2 hattım icin aldılar 30 lira ekstradan ama faturasıza gecince 30 tl bakiye yüklemediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığın tarifenin ismi ne? Tarife detaylarında internet hakkı bittiğinde 19tl karşılığında ek 1gb internet tanımlanır gibi bir ifade varsa, haksız olan sensin. O tarifeyi kullanıyorsan şartları kabul ediyorsun demektir. Çok istiyorsan tarifeni değiştirirsin ve böyle bir ücretlendirme olmayan bir tarifeye geçersin.

    Ama tarife detaylarında böyle bir detay yoksa, hukuksuz bir işlemdir ve yasal haklarını kullanmanı öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suicide sheep

    çok eskiden vodafone da da vardı buna benzer bişey. kontürlü hattımın interneti azaldığı zaman kafalarına göre 500mb interneti 5 liraya geçiriyorlardı. şuanki fiyatı ne kadar dır bilemem. benim paketimin interneti bitmemiş sadece azalmış ona rağmen kafalarına göre tanımlıyorlardı.

    operatörlerin hepsi aynı. gerçi bu ülkede hizmet veren bütün işletmeler halkı nasıl düdüklerizin peşinde. isteyen istediği gibi at koşturuyor devletten kimsede karışmıyor bunlara çok ilginç.
    Geçtiğimiz 2 ayda aynısı bana oldu Vodafone kullanıyorum 500Mb 9.90₺
    Henüz paketim bitmemişti az birşey kalmıştı ikisindede müşteri hizmetlerini aradım ücreti iade ettiler 500Mbları geri almadılar kullandım bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Superbox tarifelerinde de aylık kota bitince internet kullanımı abone tarafından aksi talep edilmedikçe duruyor.
    https://www.superonline.net/kampanyalar/superbox-kampanyalari/superbox-4-5g-ev-interneti-kampanyasi

    "Aylık paket kotası bittiğinde internet kullanımı durur. Hesabım, Turkcell Müşteri Hizmetleri, Turkcell Satış Noktaları üzerinden 30 gün geçerli 15 GB 20 TL ek paket alınarak devam edilir."

    İşte olması gereken bu.
  • Yıl olmuş 2019 hala turkcell kullanıyosunuz ya şaşıyorum.
  • 2 hattımı'da turk telekom faturasız'a taşıdım. aynı ürün/hizmet karşılığında ( 5-6GB internet 750dk ) görüşme daha önce 40'ar lira verirken (tabii genelde 60-80 oluyordu bu rakam aşımlarla) şimdi 22'şer lira veriyorum.

    Sonuç olarak her ne kadar pek çok hususta biri diğerini aratmayacak olsa da Türkcell'den uzak durun, faturalı hattan uzak durun derim. Bizi "Nasıl olsa elini kolunu bağladık." diyerek yolunacak kaz olarak görüyorlar.

    Bayramı bayram olarak görenlerin bayramını tebrik eder, herkese huzurlu, sağlıklı günler dilerim.
  • Şaka gibi 10 saatte 38 TL geçirdiler ve yemin ederim onay monay vermedik bile ya. Nalet olsun Turkcell'e.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.