Şimdi Ara

Nasıl iş bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 30 mayısta okul bitti ertesi gün Akasya AVM'deki 10-12 mağazaya başvurdum. 3 tanesi ihtiyaç yok dedi geri kalanında ya forum doldurdum yada internetten başvurdum ama hiçbir geri dönüş olmadı . 3 ay boyunca çalışabileceğim asgari ücretli avm mağazası istemiştim henüz bulamadım . Piyasa bu kadar sıkıntılı mı beyler , yoksa yanlış yerde mi iş arıyorum ? Cevrede eleman arayan bildiginiz öncelikli avm olmak üzere mağazalar var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • O kadar kısa vadeli iş için asgari ücret vermezler. Daha doğrusu asgari ücret uygulamasına sahip firmalar o kadar kısa süreli eleman alımı yapmaz. O yüzden senin bakman gereken yerler lokal mekanlar. Giyim mağazası olur cafe/restoran olur. Asgari ücret alamazsın ve çok çalışırsın ama yapabileceğin anca bu.
  • 3 ay çalışıp çıkcam dersen almazlar tabi. öyle demeyeceksin ben burada kariyer düşünüyorum diyeceksin uzun süreli çalışacağım diyeceksin.
  • 2020TL Türkiye'nin mevcut şartlarının üstünde bir rakam o yüzden coğu yer işe eleman almıyor. işsizliğin artması ve ekonominin bu hale gelmesinin sebeplerinden biri bu 2020TL olayıdır.

    Ancak okul arası tatilde çalışmak gelişmiş ekonomilerde dahi zordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.