Şimdi Ara

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.782
Cevap
19
Favori
256.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • _GRKM_ kullanıcısına yanıt
    Payback çöpü 3.1M sattıysa bu rahat geçecektir.
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    MaxLazy kim hocam? Kaynağı ne ki, maytap geçiyor olmasın? Yazı şeklinden öyle bi hava sezmedim değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    NFS Heat çıkmadan önce çoğu bilgiyi ondan almıştım, doğru çıkmıştı hocam hepsi. Yine de bilemiyorum, olabilir.
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Koskoca kurumsal bi firmada herkesin birbirine laf sokması pek olası bişey değil, sokak jargonuyla konuşan adamları anında şutlarlar kaynak iste hocam bakalım ne diyecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu gece oynayınca iyice sarmaya başladı. İlk izlenimlerim kötüydü ama yavaş yavaş keyif vermeye başladı. Demek ki ilk heyecanla yazmamak gerek.
    oyunun sesleri çok kaliteli! Motor sesleri kulağa kaslı geliyor! Bir de soundtrack süper!

    oyunda bir kaç sorun canımı sıkıyor. Kamera açısı değişince AA saçmalıyor. Bazen ise oyun küt diye çöküyor. 2.yamayla adamı oyun ederler inşallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megas Red -- 16 Kasım 2019; 0:1:36 >
  • Sanırım bu çöp de boşa gitti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hedysseus

    Sanırım bu çöp de boşa gitti.
    bence oyun underrated hocam. şahsen carbondan sonra çıkan tüm nfslerden daha iyi buldum ben. modifiyesi gayet iyi, yarış zorluğu atmosferi, araba çeşitleri. bir de arabaları gripe dayayınca harbiden kontroller eski nfslere dönüyor. grafiksel sorunlar ve polislerin abartılı zorluğu olmasa bence meta 85i görürdü. bir şans verin ve grip odaklı geliştirin araçlarınızı bence. o zman zevk alırsınız derim :)
  • Riley Cooper -> Heat`in beklediğimizden daha düşük puan almasının tek sebebi teknik hataları. ProStreet`in Showdown`ı, MW`nin polisleri, Underground serisinin modifiye sistemi, The Run`ın XP sistemi vs. vs. sayabileceğimiz çok şey var. Bunları birleştirip güzel bir oyun ortaya çıkardık fakat teknik hatalar yüzünden istediğimize ulaşamadık. Bir oyunu bir kere çıkarabilirsiniz, Heat`teki teknik problemler yüzünden tarihi bir fırsatı kaçırdık. En yüksek inceleme puanlarına, en iyi NFS oyunu olmaya ulaşabilirdik. Üzgünüz. 77 Meta puanı bizi hiç tatmin etmiyor.
  • Hedysseus kullanıcısına yanıt
    Hadi 2015 ve Payback te açık açık eleştirilecek bir sürü nokta vardı da millet çöp dedi. Bu oyunda adam akıllı eleştiren görmedim. Neye dayanarak çöp merak ettiğimden soruyorum.
  • Black Box`ın kurucusu Jamie Thomas akşam Ghost Games`in İsveç stüdyosunu ziyaret edecek.
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Hadi iyi haberler bekliyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son çıkan 3 NFS den daha güzel oyun ama "En yüksek inceleme puanlarına, en iyi NFS oyunu olmaya ulaşabilirdik." o kadar da abartılacak bir oyun değil.
  • Oyunda gece yağmur yağdığı zaman fps 40lara kadar düşüyor. İnternette biraz bakındım bulamadım buna benzer bir sorun başka yaşayan var mı ?
  • tahmin ettiğim gibi oldu bu oyunla beraber ghost games denen nfs düşmanı yapımcı kapanır ea'in el atmasıyla ug remaster olursa nfs'de yeni bir çağ başlar
  • Ana ve kardeşinin görevleri harici diğer görevler yan görev değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jamie Thomas -> Bizim yaptığımız oyunlar NFS tarihinin en iyileri olabilir. Fakat Ghost`un Black Box etkisinden çıkması gerek. Bizde Underground 3-4-5 ya da Most Wanted 2-3-4 diye götürebilirdik fakat U2`nin U1`den %65 az satması gibi bir olay yaşayacaktık. Yapılması gereken bir intikam ya da sokaklarda değer kazanma hikayesi olmamalı. Farklı şeyler denemenin zamanı geldi. Modifiye ve sokak yarışı ile bu iş yürümez. Son yaptıkları oyunu beğendim, çünkü önceki oyunlarda sokak yarışını bile yapamıyorlardı. Yeni bir şey denenmesi gerek, sokak yarışı olacaksa da Tokyo tarzı bir şehirde geçen oyun olmalı. Zamanında Midnight Club serisinin kapanmasını sağlayan, herkesi ezip geçen NFS`nin bu durumda olması gerçekten çok üzücü.


    Saçma sapan hızlı tüketim devrinde yaşıyoruz. Her şeyin kalitesi düştü. Oyunları oyuncuları sömürmek için kullanıyorlar. Yok kutu aç, paket aç, DLC satın al, XP al. Hayatımda gördüğüm en saçma dönem, NFS maalesef bunun etkisinde kaldı. Yol pek iç açıcı durmuyor. Sokak yarışını tamamen yansıtan bir oyun yaptılar, peki şimdi ne yapacaklar? Payback`in devamı mı? Farklı bir fikir bulmaları gerek.

    Tokyo`da geçecek, drift temalı, silahlı adamların olduğu bir oyun yapılabilir. Ve artık modası geçen, oyun başı araba kaybetme olayını yapmamaları lazım.

    Need for Speed`in "ASLA" Forza Horizon tarzına özenmemesi gerekli, Forza uzun soluklu bir şey değil. 5-6-7-8 diye mi gidecekler? Bomboş yollarda, hikayesiz oyunlar sadece tüketim çılgınlığını gösterir. Fizikleri grafikleri iyiymiş vs. vs. Para kazan, araba al, dağ bayır sür. Başka bir şey var mı? Yok. Playground Games`in havası tüketim çılgınlığı başka bir yere dönünce bitecek. Aynı sokak yarışlarının bitmiş olması gibi.

    Ghost Games`e bazı ipuçları verdim, başaracaklarına inanıyorum. Frostbite denen boktan motor bu seriye uygun değil. En başta bunu aşmaları gerek.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bourne90

    Oyunda gece yağmur yağdığı zaman fps 40lara kadar düşüyor. İnternette biraz bakındım bulamadım buna benzer bir sorun başka yaşayan var mı ?
    Bende de oluyordu gece yağmurda, rx580 var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundan hiçbir beklentim yoktu, bugün deneme fırsatım oldu. Daha başlardayım ama şimdiye kadarki en özenilmiş NFS diyebilirim şahsen. Özellikle grafiksel anlamda Payback çöpünden sonra gayet iyi olmuş. Tek eksik trafik olmayışı, yollar çok boş. Şehir tasarımını beğendim. Bide şu kamera sallanmasını kapatabilsek güzel olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Adam haklı, Frostbite motoru en başından beri NFS için uygun değildi. Black Box’ın kullandığı EAGL motoru hala iş görür bence, tabi yeni nesil standartlara uygun olarak geliştirilmesi şartı ile. Forza Horizon’u çok sevsem de bir süre sonra sıkacağı aşikar. Ben Horizon 5 ile bambaşka bir oyun bekliyorum, artık festival havasından uzaklaşmalılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.