Şimdi Ara

Otomobil satışlarındaki kan kaybı sürüyor: Satışlar Mayıs ayında %55 azaldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
6.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ya şu 2015'den aşağı araba yok yollarda diyenlerin ağzına fırıncı küreği ile vurmak istiyorum.Baba sen Alamanyalarda yaşıyorsun herhalde.Heryerde kuş serisi toros gırla özellikle git bak bakayım anadoluya 2015 mi yoksa 1995 mi görürsün.

    Büyük filo kiralama firmaları olmasa hepsi patır patır kepenk kapatacak.Adamlar toplu toplu alıp bi yandan toplu 1 2 yaşında arabaları satıyorda piyasa dönüyor.

    Biri de demiş yok bu derenin suyu nerden geliyor.Başörtülü bacıların altında maşallah bmw'ler mersolar lüks grup arabalar.Değirmenin suyu tahmin et nerden geliyor ?
  • Çok değil. 1 sene oran yüzde 70-80'de seyretsin. Bak bakalım devlet o zaman vatandaşa tıklamaktan nasıl vazgeçiyor.
    Almayın sıfır araba. 2004 model arabaya biniyorum. Şu durumda devlete araba bağışlamak bana göre değil. Devlet başka enayilere çöksün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odd model dökümü bilgilerini kaldırmış mail ile talep edebilirmişiz artık. Herkes mail atsında tekrar eklemek zorunda kalsınlar internet sitesine

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes elindeki araca sahip çıksın denilmiş de elimizdeki araçlar da satılmıyor artık.Benim araç ilan sitesinde modeline göre türkiye genelinde 5.ucuz araç ama 5 aydır satılmıyor.5 ayda 4000 lira indirdim ama nafile.Bu kadar süre içinde bir elin parmağı kadar arayıp soran olmadı.Bir sürü araç alıp sattım ama ben daha önce hiç böyle bir dönem görmedim.Elimizdeki araçlar da satılmazsa ne yapacağız biz?Bir de tüm bu olumsuzluklara rağmen bin dereden su getirip hükümeti savunan fanatik ak...lere boşuna laf anlatmaya çalışmayın.O şuursuzlar varımızı yoğumuzu satacak duruma düşsek de hükümeti savunacak bir şey bulurlar.
  • En baba d segmenti ful araba 150 binden fazla etmez gözümde.
    O fiyatlara inene kadar araba almam.
    İnmezse emekliliki bekliyorum:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: megaladon

    filo kiralama şirketleri , turizm firmaları, taksiciler vs çıkartın, sadece vatandaş üzerinden anket yapılsın eminim o rakam %80 daralmıştır..zaten geçtiğimiz yıl sonuna doğru daralma yarı yarıyaydı..bu sene daha ilk 5 ayda 55 azalmış..bildiğin otomotiv sektörü can çekişiyor..
    Eczacıyı, avukatı, doktoru, esnafı, engelli üzerine alınanları... da çıkaracaksın. Adamlar hiç yoktan vergi levhası üzerinden bir miktar düşüyorlar. Tam sapımlık inek olarak maaşlı çalışanlar kalıyor geriye.. Onlar tam süt ineği! 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarim satişlar sifir çeker..Ötv denen sacma vergiyi kaniksamiş bu millete hersey müstehakk....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında devlet her bir bireye ömründe bir kere ötv den muaf araba alma hakkını vermesi lazım engelli bireyler 5 yılda sıfır araç alabiliyor zaten bildiğim kadarıyla.
    Şu kısa ömründe bir kere sıfır araca binsin vatandaş çok mu şey istedim
    Döviz kurlarından zaten giren giriyor 6-7 kat ötv bari olmasın bir kereliğine



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 404NotFounD -- 15 Haziran 2019; 22:37:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 404NotFounD kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satırı düzeltiyorum
    ayına göre %52,60 azalarak 54.252 adet oldu. Geçen sene 114.454 adet satış gerçekleşmişti. "e bir tane devlete bir tane kendimize alıyoruz sonuçta onun da olması lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergiler çok oldukça insanları da ÖTV yada hurda teşvikleriyle oyalamaya çalıştıkça devlet kimse almaz ki alacak durumları yok zaten . Bı yerde okudum bir arabanın fabrikadan çıkışı ve etiketteki 100 bin TL ise KDV ÖTV bilmem neyle beraber 302 bin TL oluyor. Yada avrupa da Mercedes Benz markalı bı araba full herşey dahil paketiyle 400 bin TL iken o araba Türkiye ye giriş yaptığın da 800bin TL yi geçen miktarlara ulaşıyor. Onun içindir 2. El arabaları değeri etmeyecek fiyatlara satılıyor. Yazıktır,günahtır.

  • Otomobil satışı azalması aslında bir yönden iyi bir şey, doğa daha az kirlenmiş oluyor, insanlar toplu taşımaya yöneliyor ve zararlı gaz salınımı azalıyor. Diğer yandan, para akışı zarara uğruyor. Fakat bu para akışının verdiği zarar onarılabilir ama doğa, hassastır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha beter olsun abi bizim millet yoksa akıllanmaz. Ne zaman cebindeki para bişeyleri almaya yetmeyecek ozaman haa dicekler demekki iyiye gitmiyor. Tuzu kuru olan hep susuyor zaten. Yazık ya dışarıya bakıyorsun saçma sapan arabalara biniyor insanlar sırf ucuz yada az yakıyor diye neden benzin pahalı araçlar pahalı. Yoksa renoya fiata kim biner abicim o paralar o arabalara verilirmi arabanın içine giriyorsun buram buram plastik kokuyor araba oyuncak arabaların kokusu gibi ne kadar adi malzemeyse. Çalışıcam çabalıyacağım gönlümde yatan arabayı almak için 50 kez düşüneceğim. Herkes mantıklı olucak almıcak abi araba maraba halk kendini düdükletmicek ses çıkmadığı tepki olmadığı sürece bu devran böyle gider.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darwin7 -- 22 Haziran 2019; 14:47:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.