Şimdi Ara

Dragon Age Origins Denerim Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dragon Age 2 oyununun Türkçe Yamasının yayınlanmasından sonra seriye baştan başlamak istedim. İlk oyunda Denerim şehrine gelince save dosyalarım açılmıyor. Save dosyasına girmeye çalışınca da oyundan atıyor. İnternet de bu sorunun araştırdığımda yabancı kaynaklarda çözümler yazılmış anladığım kadarı ile bir kaçını denedim ama olmadı. Türk oyuncular arasında bu durum ile karşılaşıp çözebilen arkadaşlar yardımcı olur ise sevinirim. Bu arada oyunumda Türkçe yama kuruludur.



  • eng olarak bitirdiğimde sorun yoktu TR dili kaldırıp dener misin.
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    Direk dosyaları oyunun içine attığım için orjinal dil dosyaları mevcut değil.
  • Şöyle bir çözüm ürettim kendimce merak eden arkadaşlar uygulayabilirler. Denerim de sadece pazar bölgesinde bu sorun mevcut o yüzden sürekli kayıt yapın oyundan atana kadar Denerim Pazar bölgesinde görevleri yaparken veya bir yere girip çıkarken. Oyundan atınca son kayıt noktasından değilde Denerim dışındaki bir kayıt noktasından açıp oyunu daha sonra son kayıt noktasını açarsanız oyunun o bölgesini rahatlıkla oynarsınız.
  • hocam ben tr yamayı yükledim ve denerim kemik tavernası veya onun arkasında kalan bi dükkana girmeye çalışırken loading te çöküp duruyordu ama artık çökmüyor. Oyunu açtıktan sonra görev yöneticisine girip, oradan ayrıntılar sekmesine geçinde DA:O e sağ tıklayıp "benzeştirmeyi ayarla" yazısına tıkladıktan sonra sadece tek bir işlemci seçmemiz gerekiyor. Ben bu şekilde denerimde her yeri dolaştım. Umarım sizlerde de işe yarar. Oyun müq  

  • Dragon Age Origins Oyundan Atma Sorunu işletim sistemlerinde sıkça karşılaşılan sorundur. Genellikle windows 10 kullanıcılarında olmaktadır. Bu sorunun çözülmesi için oyunun patch 1.05 yüklü olması gerekmektedir. Güncelleme sağlandıktan sonra uygulama değiştirilmesi sayesinde oyun sorunsuz bir şekilde çalıştırılacaktır.Aşagıdaki linkten patch 1.05 indirerek oyunun dosya konumundan bin_ship dosyasının içine atarak problemi çözebilirsiniz.İyi oyunlar.




    [URL unfurl="true"]https://www.youtube.com/redirect?event=video_description&redir_token=QUFFLUhqa243QUtWSnpmTC1MWDJ6cjh0US1OZW1reTM3d3xBQ3Jtc0ttaFZIbVlKUHJCNTVMNlJxdzVIa1V3WnFiMWliMFNIRzhwOVp3MkUwRnBHZ0h1cVFWVU9tMFp3UmZ6Vi1UT0wwQ3NlaHZUX3I3cXdneDBXVGl5bWFsazIyVWYySERIWTByYUZzSy1OYXhTSzRwQWhYdw&q=https%3A%2F%2Fwww.dropbox.com%2Fs%2Ff20a06alvt0ymeu%2FLAA%2520DA-O%25201.05%2520.exe.zip%3Fdl%3D1[/URL]




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abbaçi -- 17 Eylül 2022; 13:42:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.