Şimdi Ara

iPad Pro'lara uygun fiyatlı Logitech Crayon kalem desteği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple Pencil ilk başta sadece iPad Pro'larda kullanılabiliyordu ancak geçen yıldan bu yana Apple ucuz iPad'lerde de bu desteği sunmaya başladı. Fakat aynı şeyi iPad Pro'larda çalışmayan ve sadece uygun fiyatlı iPad'lerle kullanılabilen Logitech Crayon kalem gibi üçüncü parti alternatifler için söyleyemiyoruz.

     

    Ayrıca Bkz.Xiaomi, Google Lens’i MIUI kamera uygulamasına entegre etti
    Hal böyle olunca da Apple Pencil'a 129 dolar ödemek istemeyen iPad Pro sahipleri ucuz kalem alternatifinden yararlanamıyorlardı. Ancak yakında bu durum değişecek gibi görünüyor. Macworld internet sitesinin haberine göre önümüzdeki iOS 12.2 güncellemesi ile birlikte artık iPad Pro'lar da Logitech Crayon'u destekleyecek.

     


    Fiyat farkı ciddi anlamda yüksek


    Crayon, Apple Pencil ile çok benzer olmasa da müşterilere cazip gelebilecek yönleri var. Daha büyük olduğu için tutması kolay ve yakınlık tabanlı olması nedeniyle aynı anda birden fazla iPad'de kullanılabiliyor. Bununla birlikte 129 dolara satılan Apple Pencil ile arasında fiyat anlamında ciddi bir uçurum var.

     

    Logitech Crayon 70 dolar gibi göz ardı edilemeyecek kadar düşük bir fiyat etiketine sahip. Bu da elbetteki ürünün en büyük avantajı.  Apple Pencil takıntısı olmayanlar ve 60 dolar cebimde kalsın diyenler iOS 12.2 güncellemesini beklemeye başlayabilirler.







  • aslına bakarsan 70$ bile çok pahalı bir kalem için. ama 130$'ım yanında epey uygun fiyatlı kalıyor.

  • Apple harbi zorda, ucuz sıfatı olan bir kelimeyle anılıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple niye hala Samsung'un Note serisinde olduğu gibi bu kalemi standart donanım haline getirmiyor ? Yap işte tabletin içine giren standart bir kalem cihazla birlikte ver. Daha iyisini isteyene ekstra özellikli, ücretli bir kalem çıkar

  • XX58 X kullanıcısına yanıt
    3.5mm kulaklık dönüştürücüyü bile parayla satan bir firmadan gerçekten bunu yapmasını bekliyor musunuz xD

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.