Şimdi Ara

HQ Trivia puan sistemine dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Verdiği binlerce dolarlık ödüllerle en büyük canlı yayın bilgi yarışması haline gelen HQ Trivia yeni bir sistemi denemeye başladı. İkinci sezonda katılımcılar para yerine puanlarla ödüllendirilecek.


     


    Puan sistemi


     


    HQ Trivia uygulaması normalde 12 sorunun tamamını bilenlere para ödülünü paylaştırıyordu. Herhangi bir soruyu bilemediğiniz takdirde de eleniyorsunuz. Son soru hariç diğer sorularda bir kere joker kullanarak yanlış da olsa geçebiliyorsunuz.


     


    Ayrıca Bkz.Garfield Rush oyunu indirmeye sunuldu

    Yeni sistemde bildiğiniz soru kadar puan alacaksınız. Son soruyu bilemeseniz dahi puanlar hanenizde kalıyor. Geçen hafta başlayan ikinci sezonda puan ağırlıklı yarışmalar yapılacak. Bazı yarışmaların para ödüllü olacağı ifade ediliyor.


     


    28 Şubat tarihinde ise 25 bin dolarlık sezon sonu yarışması yapılacak. Bu yarışmada sezon boyunca toplanan puanlara göre para ödülünün artması söz konusu. Böylece yüksek puan toplayıp tüm soruları bilenler daha fazla para ödülünün sahibi olacaklar. Ayrıca puanlarla sezon içerisinde satın alımlar da yapılabilecek. Büyük yarışmanın bitiminde ise puanlar sıfırlanacak.


     


    HQ Trivia son dönemde kan kaybediyor ve mağaza sıralamalarında oldukça aşağıya indi. Bu sayede kullanıcıların oyunlara daha fazla ilgi göstereceği ifade ediliyor. İşler yolunda giderse sonraki sezonlarda da puan sistemi kullanılacak.


     

     

     

    HQ Trivia: Google Play II App Store

     


     


     









  • Hadi'de kopyalar hemen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hadi'de hep finalde eleniyorum.Benim için iyi özellik olur

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.