Şimdi Ara

Şubat'ta Netflix'te Neler Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
3.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Netflix’in arşivi genişlemeye devam ediyor. Orijinal içeriklerin yanında bu ay Netflix’e Family Guy, How I Met Your Mother, Sons of Anarchy gibi klasikleşmiş yapımlar da eklenecek. Şubat 2019’da Netflix’e eklenecek dizi ve filmler:

    Şubat ayında Netflix’e eklenecek diziler

    How I Met Your Mother – Tüm Bölümler – 1 Şubat        

    Prison Break – Tüm Bölümler - 1 Şubat

    Sons Of Anarchy – Tüm Bölümler – 1 Şubat

    Homeland – Tüm Bölümler – 1 Şubat          

    Family Guy – 12 ile 16. Sezon arası – 1 Şubat

    Nightflyers – 1. Sezon – 1 Şubat

    George R.R. Martin’in kısa romanından uyarlanan dizi, uzaylılarla temas kurmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkan sekiz bilim insanı ile bir telepati uzmanını anlatıyor.

    Russian Doll – 1. Sezon – 1 Şubat

    Nadia durmadan ölüp 36. yaş günü partisini tekrar yaşamaktadır. Gerçeküstü bir zaman döngüsüne sıkışıp kalan bu kadının başı, kendi ölümlülüğüyle beladadır.

    Always a Witch – 1. Sezon – 1 Şubat

    Kazıkta yakılmamak için zamanda yolculuk yapan bir cadı, günümüz Cartagenasındaki yaşama uyum sağlamak zorundadır. Ancak bir cadıysanız hep cadı kalırsınız.

    ¡Nailed It! México – 1. Sezon – 8 Şubat

    One Day at a Time – 1. Sezon – 8 Şubat

    Dirty John – 1. Sezon – 14 Şubat

    Dating Around - 1. Sezon -­ 14 Şubat

    The Umbrella Academy – 1. Sezon – 15 Şubat

    Süper kahramanlardan oluşan sorunlu bir aile, babalarının ölümü ardındaki gizemi, kıyamet tehdidini ve çok daha fazlasını çözmek üzere bir araya gelir.

    Suburra – 2. Sezon – 22 Şubat

    Workin’ Moms – 22 Şubat

    The Big Family Cooking Showdown – 2. Sezon – 22 Şubat

    Rebellion - 2. Sezon – 22 Şubat

    Shadowhunters: The Mortal Instruments - 3. Sezon – 26 Şubat

    Van Helsing – 3. Sezon – 26 Şubat

    Şubat ayında Netflix’e eklenecek filmler

    Velvet Buzzsaw – 1 Şubat

    Dear Ex - 1 Şubat

    High Flying Bird – 8 Şubat

    The Tree of Blood – 8 Şubat

    Ailelerinin ortak geçmişinin öyküsünü yazan genç bir çift, akrabalarının karanlık sırlarını ifşa eder ve içlerinden biri acı verici bir itirafta bulunur.

    The Breaker Upperers – 15 Şubat

    Paddleton – 22 Şubat

    Ölümcül kanser teşhisi konan Michael, hem komşusu hem de arkadaşı olan Andy'den hastalık onu öldürmeden önce hayatına son vermesine yardım etmesini ister.

    The Photographer of Mauthausen - 22 Şubat

    Firebrand – 22 Şubat

    Yapımcılığını Priyanka Chopra'nın üstlendiği, yaşamdan bir kesit sunan bu çağdaş öykünün merkezinde modern ilişkilerin inişleri ve çıkışları var.

    Paris is Us – 22 Şubat

    Genç bir kadın, artan toplumsal gerilimler ve yıkıcı terör saldırılarının ortasındaki Paris'te çalkantılı ilişkisini hatırlarken, hayallerle gerçekler birbirine girer.

    Second Act – 22 Şubat

    Isn't It Romantic – 28 Şubat

    Apollo 13 – 28 Şubat

    Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti – 28

    Şubat ayında Netflix’e eklenecek belgeseller

    ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke – 8 Şubat

    Bu araştırma, soul müziğin simge ismi Sam Cooke'un gizemli bir şekilde vurulmasını inceliyor. Cooke'un ölümü, sivil haklar hareketindeki önemli bir sesi susturmuştu.

    Larry Charles' Dangerous World of Comedy – 15 Şubat

    Efsanevi komedi yazarı ve yönetmen Larry Charles, mizahı en alışılmadık, en beklenmedik ve en tehlikeli yerlerde bulmak üzere dünyayı geziyor.

    Chef's Table: Cilt 6 – 22 Şubat

    Emmy adayı dizide, yaratıcı yemekler ve baştan çıkarıcı tatlılarla gurme yemek kavramını baştan tanımlayan, dünyanın farklı yerlerindeki yıldız şeflerle tanışın.








  • Netflixe bok atanlar genelde bekar , 1 adet odası ve pc si olan ergenler.

    2 sene önceye kadar bende öyleydim , yaaa herseyi internette buluyorum malmıyım netflixe para vercem diyordum. Sonra evlenip , işe başlayıp 4k tv alınca , işten eve gelip tek tuş ile 4k çözünürlükte böyle güzel içerikler izlemenin keyfine varınca anladım.

    Netflix + Blutv + Puhu + 4K tv , daha torrent i bırak pc yi bile açmıyorum.
    netflix tr de varmı var demek için açmış. içeriği az para vermeye değmez. içeriklerini korsan dizi siteleriyle en az eş ve abd dizileri dahil yayınlandığı günün ertisi günü altyazılı-dublajlı yayına koyabilicekleri kapasiteye ulaştıklarında düşünebilirim ama şuan için torrent devam.
  • nightfliers biraz dikkatimi çekti

  • Keşke yeni çıkan kitaplar diye de haber yapsanız.

  • Aboneliğimi iptal ettiğim için mutluyum izlediğim dizilerin sezonları bile yok netten izliyordum rezillik

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • netflix tr de varmı var demek için açmış. içeriği az para vermeye değmez. içeriklerini korsan dizi siteleriyle en az eş ve abd dizileri dahil yayınlandığı günün ertisi günü altyazılı-dublajlı yayına koyabilicekleri kapasiteye ulaştıklarında düşünebilirim ama şuan için torrent devam.

  • Netflixi zaten bedavaya izliyorum ( 4 ortak ve en para ödemesi ile) özellikle mobilde izleyerek vakit geçirmek için güzel. Hımym ve pb tekrar izlenesi diziler. Beni 2-3 ay oyalar. Üstelik star trek serisinin olması bile tek başına abone olmaya neden bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netflix netflix aldım netflix bi tane doğru düzgün birşey yok her zamanki gibi bizim milletin şişirmeleri bi olayı abartmaları.
  • Yorum yazan arkadaşlar hergün birşey izliyor kritiğini yapıyor beğenmiyor anladığım kadarıyla. Kendi adıma günceli takip etmek gibi derdim yok diziside filmide yeterli seç izle güzel birşey çıkıyor, hergün izleyemiyorum okadar vaktimde yok ama görüntü kaliteside hd olarak gayet tatmin edici. Blutv denedim çamur gibiydi sırf o yüzden bıraktım.

  • The OA dizisinden hala haber yok. Bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hakaret edenlere aldırmayın. hepsi kullanmadan ediyor vede hepsi dandirik bilgisayarlarında izlemeye çalışıyor. netflix her zaman en güncel filmleri dizileri sunuyor demiyor ki kimse. tabiki eleştirile bilir ama bu kadar ağır eleştirileri hak etmiyor. enpara ile ayda 14 liraya 3-4 kişi kullanıyoruz. dandirik çamur görüntülü her yerinden reklam fışkıran adblock kapa diyip duran dizi izleme siteleriyle kıyaslanmasını kaale almıyorum zaten. enpara ile uzun zamandır kullanıyorum 2 seneye yaklaşmıştır. öncelikle görüntü kalitesi çok iyi ve ben sürekli izleyecek bir şeyler bulabiliyorum. film olarak çok kötü gerçektende ama son zamanlarda bazı gişe yapmış filmler ve klasikler eklendi, world war z, geleceğe dönüş, yıldız tozu, gone girl, esaretin bedelisahil güvenlik, inception, ihtiyarlara yer yok, django,felekten bir gece the revenant, felekten bir gece vs.. up, kubo, vs.. birçok kaliteli film var . ama netflix in güçlü yanı filmler değil diziler bence
    That's 70s show, weeds , breaking bad, punisher, dare devil , masum, black mirror. better call soul, the 100, sherlock, spartacus, 12 monkeys, the ranch, star trek, sense 8 , house of cards, vikings, black sails, rick & morty, black list, stranger things, 13 reasons, narcos, gotham, merlin, house of cards, gibi güncel ve kült bir çok dizi var bende tüm dizleri sevmiyorum ama herkesin kendine göre sevebileceği bir çok dizi var. üstelik büyük çoğunda Türkçe seslendirme var. bir çok kişi altyazılı seviyor olabilir ama bu yorgun argın eve gelenler için eşi altyazı okumak istemyenler için vs. iyi bir seçenek. üstelik şimdi çok kaliteli kült 4 dizi daha geliyor. How I Met Your Mother ,Prison Break ,Sons Of Anarchy ,Homeland , Family Guy gibi kült yapımları izleyebilieceğiz. how imet your mother'ı tekrar izleyebileceğim zaten bitirmemiştim de. sons of anarchy i hep merak etmiştim ama izlememiştim. Türkçe seslendirme ile gelecek mi bilmiyorum gelmesini ümit ediyorum. eğer netflix i kullanıyorsanız film de seviyorsanız tek başına kullanmak mantıksız her nekadar özellikle dizi de kaliteli içerik olsada yeni yapımlarda filmler de biraz geri kalıyor bunun yanında ben bir ücretli bir siteden indirme yapıyorum onunda fiyatı uygun ama daha önce indirdiklerimden ve netflix kullandığımdan dolayı pek indirme yapmıyorum. netflix kullanımı çok rahat tüm cihazlarda var internette bulamayacağınız indiremeyeceğiniz bazı içerikler de var. (Türkçe seslendirme olarak) 14/4=3,5 liraya geliyor(sadece 1 kez aynı anda denk geldim) bence fazlasıyla değer. her nekadar öncelik olarak netflix kullansamda yanına güncel içerikler için bir alternatif bulmak şart. tek başına da gitmez.





  • Netflix te internetteki gibi içerik yok ama parasının hakkını veriyor. Ben miletin yaptığı gibi danaya girer gibi kullanmayı tercih etmediğimden sd paket alıyordum. Mobilde izleme seçeneği güzel ama izleme limiti olmasından dolayı netflixi sildim.

    Dizilere gelirsek how ı meet ve prison break gibi efsaneler geliyor. Lucifer yeni sezonu netflix çekiyordu ama hatta çekimleri bitmişti diye biliyorum fakat yinede şubatta yayınlamayacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada diğer yabancı içeriklere VPN ile erişebilirsiniz.

  • Suburra'yı özledim çabuk gelsin artık...

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Hocam denemediğim vpn kalmadı. Abd içeriklerini görüyorum ama oynat dediğimde proxy hatası veriyor. Siz hangi vpn kullanıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet netflixten illegal sitelerde ki performansı bekliyor herhalde.

    yok yeni bölüm çıkınca ertesi gün eklenseymiş alırmışmış.

    Dünyanın hiç bir yerinde netflix böyle çalışmıyor amerikada bile. Netflixin sistemi bu değil bir kere.

    Bu ay gayet güzel, siz daha önceden bütün dizileri izleyip tüketmişseniz bu netflixin suçu değil.


    Ya da çok isteyen gider ayda 60-70 tl'ye digitürkten dizi ve film paketi alır. Orada bazı diziler ertesi gün yükleniyor. Sigara sansürüne, dandik görüntüye dayanırım ayda da 60 kağıdı rahat veririm diyorsanız gidin oraya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 28 Ocak 2019; 23:57:32 >
  • Neden Netflix in yakında bölümüne girdiğimde burda söylenen dizi filmleri göremiyorum ?

  • Netflixe bok atanlar genelde bekar , 1 adet odası ve pc si olan ergenler.

    2 sene önceye kadar bende öyleydim , yaaa herseyi internette buluyorum malmıyım netflixe para vercem diyordum. Sonra evlenip , işe başlayıp 4k tv alınca , işten eve gelip tek tuş ile 4k çözünürlükte böyle güzel içerikler izlemenin keyfine varınca anladım.

    Netflix + Blutv + Puhu + 4K tv , daha torrent i bırak pc yi bile açmıyorum.
  • Netflixten memnunum fakat türkçe altyazı desteği çok geç geliyor.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.