Şimdi Ara

Google Play Store web sitesinde garip bir sorun yaşanmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Google Play Store'un web sürümünde garip bir hata ortaya çıktı. Mağazanın mobil uygulaması hala sorunsuz çalışsa da birçok oyun şu anda Google Play Store internet sitesinde tüm cihazlarla uyumsuz olarak gösteriliyor.

     

    Ayrıca Bkz.Apple'ın Çin'e iPhone sevkiyatı yıllık yüzde 22 azaldı
    Yaşanan sorun ilk olarak Reddit platformunda dile getirildi. Daha sonrasında Android Police adlı web sitesi tarafından doğruluğu teyit edildi. Söz konusu hatanın Alien: Blackout, iMonster Pro, Asphalt 9, Monster Hunter Stories ve bunun gibi birçok oyunda yaşandığı belirtildi.

     


    Daha önce indirilen oyunlar bile uyumusuz


    Kullanıcının daha önce indirmiş olduğu oyunlar bile cihazlarıyla uyumsuz olarak gösteriliyor. Oyunları web sitesi üzerinden indirmek hangi cihaza yükleneceğini seçebilme gibi bir kolaylık sağlıyor. Yani cihaz o an elinizde olmasa bile oyun veya uygulama yükleyebiliyorsunuz.

     

    Başta da belirttiğimiz gibi son sadece Google Play Store'un web sürümü için geçerli. Dolayısı ile sadece akıllı telefonunuz veya tabletinizle uygulama aracılığı ile oyun indiriyorsanız bu hatayı fark etmemiş olabilirsiniz.







  • Gün geçiyor, teknoloji artıyor buna rağmen hatalar da artıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Askaparta kullanıcısına yanıt
    Bir çok özellik eklenilmeye çalışıyor sistemlere, içeride bir-iki sağlam mühendis veya işlerin doğru gitmesini isteyen insanlar olsa da bazıları tembel ve yaptım geçti gitti oluyor ve gerekli yazılım geliştirme prosedürlerini uygulamıyor. Yöneticiler üzerindeki zaman baskısı ve sonuç, hatalar... Bunlar basit yazılımların ufak hataları, bu tip şeyleri endüstriyel ve birçok insanı etkileyen ciddi yazılımlarda düşünün...

  • Google play store'nin web sürümünü kullanan pek yoktur son model telefonda bile açsan web sürümü kasıyor google play store'nin kendisi işkence zaten

  • yorumculuklar Y kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız, artık bir çok programda stabilite sağlanamıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O site telefondan girmek için değil zaten telefon odanın Bi ucunda şarj olurken bilgisayar başından kalkmayıp oyun indirebil telefonuna diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Play store bu aralar fazlasıyla kanser ediyor. Pubg'yi 3 kez indirdiğimi hatırlarım. Google forumlarında onlarca şikayet var ama google kimseyi iplemiyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.