Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ SOHBET, KIYASLAMA KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, EKONOMİK GÖSTERGELER, DONANIM VB.) (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.701
Cevap
88
Favori
117.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 6 ay sonra %50 zamlı satılsa yine anlarım, komple bayideki motorlar merdiven altı yerlere geçmiş, liste fiyatı 45 bin olan 55-60 bine satılıyor. İlan bile yok hatta doğru düzgün millet birbirine sorarak satılan yeri öğreniyor. 6 ayı geçmeden basmışlar zammı  Otomobilde yine sarı sitede ilanları var, galeride görüyorsun burada durum iyice kontrolden çıkmış. Elektrikli motorlarda ateş pahası verilmez o kadar para açıkçası.


    @vfnv

  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Hocam tc max iyi motor 70k galiba fiyatı.gayet güçlü benzin masrafı yok.r25 100k ise 70k tc max avantajlı bence.bu paralar verilir mi dersen bence verilmez ama seneye 150ye almaktansa bu sene 100k yine iyi.
  • Elektrikliler sürekli A noktasından B noktasına gidersen mantıklı ama arada sağa sol gideyim dersen menzil ve şarj sorunu var. Ayrıca çok km yapmıyorsan yine alım maliyetini çıkartması zor. Senede taş çatlasa 3000-4000 km yapabilirim, 10 senede 40 bin km bile yapmıyor bu da.


    Baktım şimdi 100-150 km menzil diyor günlük kullanım için yeterli ama gel gelelim 5-9 saat aralığında şarj süresi inanılmaz uzun. Bunun anlamı bu motor ile git-gel gezi limitin 100 km civarında. Bu durumda kadar para bağlamaya değmez açıkçası.


    İkinci el bir Vespa almak bile daha mantıklı hala. En azından değerini korur, ülkemizde elektrik işinin en az 10 senesi var.


    @vfnv

  • Temmuz ayına kadar fiyatlar %10-%15 artacağı söyleniyor.

  • Herkes 3. ve 4. arabayı arıyor. İnsanlar yatırım olarak araba alıyor.


    Dolar almıyor araba alıyor.


    Araba döviz bazında kazandırıyor.

  • O insanlar sensin. Senin gibi altsatcilar kudurmuşlar her yere fiyatlar artacak diyip duruyorlar.
  • double or nothing kullanıcısına yanıt

    fiyatlar iniyormu peki bunlar bağırıyorda yalanmı söylüyor ?

  • 615.000 tl polo life dsg bayiden mantıklı mı beyler ?
  • ÖTV Zammı bugünkü Resmi gazetede yayımlanmadı. Ek bütçedeki 2 kat bütçe için vergi zamları şart. Seçim bütçesine para lazım. Nereden gelecek para ? Peynir ekmek gibi satılan arabaların ÖTV'sinden gelecektir.



    vergiye dair
    EK BÜTÇE MECLİSTE, İLAVE VERGİ 1 TRİLYON 83 MİLYAR LİRA.
    https://vergiyedair.com/2022/06/20/ek-butce-mecliste-ilave-vergi-1-trilyon-83-milyar-lira/


    Bu yazısında yazar Dr. Ozan BİNGÖL Vergi Uzmanı açıkça ÖTV zam beklediğini ifade etmiş.



    ÖTV Zammı basında yer alıyor ve beklenti oluştu. Sözcü manşet atmış, "Ek bütçe sonrası araçlarda çifte zam korkusu".





    Yarın Merkez Bankası PPK ile 100 Baz Puan Faiz indirimi bekleyeniyor. Dr. Tuğberk ÇİFTÇİ indirim bekleyenlerden sadece birisi.



    Kimse Sayın Cumhurbaşkanımızın "Faizi indirmeye devam edeceğiz." talimatına aykırı davranamaz.


    Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatını çiğneyebilecek bir kurum ya da memur düşünülemez.


    Sayın Cumhurbaşkanımız tüm kamu kurumlarının en üst amiridir.



    Mesele Ekonomiyoutube
    Ekonomist Dr. Tuğberk Çitilci, piyasalar açılmadan bu hafta takip edilmesi gerekenleri anlatıyor. Fed'in 75 baz puanlık faiz artışının etkilerini değerlendiren Çitilci'ye göre TCMB'den faiz indirimi gelebilir. "Bu ortamda enflasyonun nasıl düşer?" sorusuna da yanıt aradı. İyi seyirler... #dolar olar #faiz #TuğberkÇİtilci #merkezbankası #enflasyon 00:00 Merhaba 00:21 Fed depremi & piyasalar 02:47 Merkez Bankası faiz indirecek! 06:56 ABD-Türkiye hattı: Merkez Bankası ve Hazine görüşmeleri 09:24 Powell: 'Bu büyüklükteki adımların yaygın hale gelmesini beklemiyorum' 13:46 Bu ortamda enflasyon nasıl çözülür? 16:10 Halka arz hisseleri vs. Gram altın Mesele Ekonomi'ye destek olmak için: https://www.youtube.com/MeseleEkonomi/join Daha fazla Mesele Ekonomi içerikleri için soysal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz! Twitter'da takip etmek için: https://twitter.com/MeseleEkonomi Spotify'dan dinlemek için: https://sptfy.com/mesele-ekonomi Instagram'da takip etmek için: https://instagram.com/meseleekonomi/ Linkedin'de takip etmek için: https://linkedin.com/company/meseleek... Yasal Uyarı: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Ulaşmış olduğunuz bu kanal kapsamındaki gerek sözel gerekse de grafik bilgiler ulaşılabilen ilk kaynaklardan iyi niyetle ve doğruluğu, geçerliliği, etkinliği velhasıl her ne şekil ve surette olursa olsun herhangi bir karar dayanak oluşturması hususunda herhangi bir teminat, garanti oluşturmadan yalnızca bilgi edinilmesi amacıyla toplanmıştır. Mesele Ekonomi, her an hiçbir şekil ve surette ön ihbara ve/veya ihtara gerek kalmaksızın söz konusu bilgileri değiştirebilir ve/veya ortadan kaldırabilir. Genel anlamda bilgi vermek amacıyla hazırlanmış olan işbu site kapsamı bilgiler hiçbir şekil ve surette Mesele Ekonomi YouTube kanalı herhangi bir taahhüdünü tazammun etmediğinden, bu bilgilere istinaden her türlü özel ve/veya tüzel kişiler tarafından alınacak kararlar, varılacak sonuçlar ve oluşabilecek her türlü riskler bizatihi bu kişilere ait olacaktır. Hiçbir şekil ve surette ve her ne nam altında olursa olsun, her türlü gerçek ve/veya tüzel kişinin gerek doğrudan gerek dolayısı ile uğrayacağı maddi ve/veya manevi zararı, kâr mahrumiyeti, velhasıl her ne nam altında olursa olsun uğrayabileceği zararlardan hiçbir şekil ve surette Mesele Ekonomi YouTube kanalı sorumlu tutulamayacaktır.
    https://www.youtube.com/watch?v=UYRNSVGDqM4


    Sıfır otomobilde zaten 6 ay sıra devam ediyor. Bankalar ucuz kredi dağıtmaya devam ediyor. Maaş aldığınız bankalardan başlayarak kolayca krediye ulaşmak mümkün.




    Yaris Cross ve Fiesta mevcut olan bayi bulunmuyor. Tonale gibi lansmanı yapılmadan bitmiş. Araba lansmandan önce bitiyor. Astra lansmanı için PSA satış temsilcilerini yoklayın.




    İkinci elde fiyat yükselişi hızla devam ediyor. Sarı site geçen hafta 590.000 TL olan Polo Life DSG bu hafta 600.000 TL civarına yükseldi.




    Özetle: Ne bulursanız düşünmeden alın, pazarlık bile yapmadan ne denk geldiyse kapora ödeyin, 2. elde bayram önü zamları, her ay %10-15 zamlara hazır olun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 22 Haziran 2022; 10:53:25 >




  • hebsan H kullanıcısına yanıt

    Bedava

  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

    parayı nasıl bulacağız onuda yazsan iyi olurdu.

  • _Saint_ kullanıcısına yanıt

    Onu bankana sor. Herkese düşük faizli kredi dağıtlıyor.

  • double or nothing kullanıcısına yanıt

    Tabi canım bi tek benim 4 arabam var kimde araba almıyor  


    Ben demesem piyasa düşer tabii, sen alma, almayınca düşüyormuş fiyatlar  

  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

    bedava kredi işi bitti şimdilik

  • Kıngsmannnnn K kullanıcısına yanıt

    Finansal durumu iyi olan, kredi puanlaması yüksek olan, aylık gelirini belgeleyen kişilere her zaman kredi var.


    Hiçbir banka geri ödeyemeyecek kişiye kredi vermez, geçmişte de böyleydi, bugün de böyle.


    Önerim, faiz hassasiyetiniz yoksa ne kadar kredi limitiniz varsa kullanın, ev, araba, bilgisayar, telefon alın. Zaten satarken asla aldığınızdan daha düşük fiyata satmıyorsunuz.

  • Merak ettiğim bir durumu sizlere sormak istiyorum. Türkiye’de satılan Cupra’ların nerdeyse yarıdan fazlası sarı sitede satışa konulmuş. Çok az kişi kullanmak için almış yada alanlar memnun değil. Ben anlam veremedim açıkçası. Selamlar.
  • rmzdn kullanıcısına yanıt
    al sat sevdası
  • Arkadaşlar sizce arac fiyatlari ne olur arac almak icin hangi ayı beklemeliyim butce 300-350
  • adrenaline_68 kullanıcısına yanıt
    Beklediğin her gün zarar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıng365 -- 22 Şubat 2023; 18:42:45 >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.