Şimdi Ara

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.020
Cevap
82
Favori
543.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni güncellemeyi 30 dakika önce yükledim. Telefon hızlandı resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hızlandı telefon net

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzgün çalışan gcam varsa apk atabilir misiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihat_,

    Düzgün çalışan gcam varsa apk atabilir misiniz?
    imzadaki konuya bir goz atin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: onuralkan55

    Bu mesaj silindi.
    dostum ben de öyle yapmıştım.1 gün dayanamamıştım. ama sonrasında android 9 ile aplikasyonların arka plan aktivitelerini durdurdum. süper oldu. ekran saati 6-7 saati buldu. yeni sistem çok akıcı şimdi. muhteşem. beğendim
  • alpagu71 A kullanıcısına yanıt
    brigstar garantili olanlar jelatinsiz şarj aleti ile geliyor, biri sorun yok.
  • ana ekranı aşağı kaydırarak arama yapın özelliği çalışmıyor. Sorunun çözümü bilen var mı?★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★




  • onuralkan55 O kullanıcısına yanıt
    cevap verdiğin için çok teşekkür ederim, dediğini yaptım bir kez çalıştı ve sonra yine çalışmaz duruma geldi :( ne yapabilirim?
  • beyler benim bir sorum olacak.1 hafta önce cihazı aldım.çok memnunum bundan öncede g3 kullanıyordum zaten.Her şeyiyle çok beğendim ama şöyle bir sorun var.Cihazı sarja takılı bir şekilde kullandığım zaman kulaklıktan cızırtı sesi geliyor sarj sesi geliyor çok ince bir şekilde. Dokunmatiğe bastığımda veya ana ekran tuşlarına bastığımda her seferindede cızırdıyor kulaklıktan. Sarjı cekınce ama bir problem yok. Sorun sarj aletinde diye gittim babamın samsung s9 cihazın sarj aletini denedim problem yine oluyor. Sorun kulaklıkta diye kulaklığı denedim orjinal kulaklığındada aynı problem oluyor.Acaba bunun nedeni nedir cihazı da hiç bir yerde bulamadığım için evkurdan aldım hiç alışveriş yapmayı tercih etmediğim bir yer olmasına rağmen. Sizce servise falan götürmelimiyim. 1 hafta oldu cihazım tertemiz şimdi vericem falan içinden geçicekler sonra.Yardımcı olursanız çok sevinirim. İstanbulda oturuyorum götürürsemde hangi servise götüreyim sizce...




  • umutavcı kullanıcısına yanıt
    Google uygulaması için güncellemeleri kaldır ve güncelleme yapma

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blaxeagle

    Hocam batarya ve güncellemelerden birşeyler bekliyosanız üzülerek başka telefona yönelmenizi öneririm. Ancak bu iki özellik dışında telefon yağ gibi akıyor. Ben de sizin gibi 5 yıl boyunca eski telefonumu kullandım. Eski telefonum olan g3 beat'e de forumlarda bataryası çok kötü deniyordu (2500 mAh) ama ben memnundum. Telefonun ekranı kapalıyken şerjı gitmiyordu resmen. Haftada bir şarja takıyordum ta ki son zamanlarına kadar. Ancak g7de gece telefonu şarjdan çıkarıyorum sabah kalktığımda 93% ile uyanıyorum. İlk satın aldığımda çok içime oturmuştu çünkü 5 yılda bir değiştiriyorum durumuza göre en iyisini almaya çalışıyoruz. (ekran süresi aod kapalı ve full hd'de genellikle 6.30 saat alıyorum) Eğer telefonu gün içerisinde çok kullanıyorsanız söylediklerimi fark etmeyeceksiniz büyük ihtimalle. Bana göre telefonun en büyük kusuru yukarıda anlattığım üzere standby süresi. (sanırım bu problemin sebebi yüksek seviye bir işlemci olan sd845 standby da bile çalışarak güç tüketiyor. Başka bir açıklama bulamadım.)
    Sizin için gerekli olan şeyleri bi kenara yazın ve aklınızda puanlayın. Eğer bu fiyat bandında başka telefon önerisi de arıyorsanız meizu 16th gayet iyi bir telefon. Ha birde mi9t çıkmış fena değil diyorlar. Ve bence milletin yorumu değil en önemlisi kendi yorumunuz olsun. Her mağazasında olmasa da çoğu operatör mağazalarında deneyebilirsiniz g7'yi.
    Yazdıklarınıza katılıyorum.

    Tercih yaparken kendi kullanım amacımız ve alışkanlıklarımız daha önemli.

    Ben oyun asla oynamam, ozcekim yapmam, arka kameradan profesyonel kalite beklemem, müzik ve video yoğun bir şekilde izlemem ve dinlemem, bu konuda da profesyonel bir beklentim yoktur, sosyal medyaya vaktim olursa girerim. Yoğun olarak mail trafiği, whatsapp tan medya paylaşımı, ofis programları ve interneti yoğun olarak kullanırım.

    Kullanım alışkanlıklarım bunlar. Buna göre bir seçim yapmak istiyorum ve batarya konusundaki her olumsuz mesaj beni endişelendiriyor ve o kadar para verip keşke dememek istiyorum. O yüzden v30+ yada başka modellere kafam gidip geliyor.

    Bende sizin gibi telefonu uzun yıllar kullanan biriyim. Gömlek değiştirir gibi telefon değiştiremem. O yüzden düşünüyorum ve halen kararsizim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ali Koç İstifa

    Arkadaşlar çift telefon taşımaya alışamadığım için cihazım satılıktır
    Selam.

    Cihazı sattınız mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    Hayır, kenarda duruyor kutusunda. Bugün foruma konu açacağım kısmet olursa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maki12223 kullanıcısına yanıt
    Dostum uzman değilim ama bu durumun kesinlikle normal olmadığını düşünüyorum. Hemen hemen her gün telefon şarjdayken kulaklıktan müzik dinlerim. Önceki telefonlarımda da G7'de de böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bence servise vermelisin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercu1111

    Merhaba mesajınıza istinaden cevap vermek isterim.
    S9 mu g7 mi derseniz ikisinide kullandım bence ikiside aynı belki aralarında çok küçük nüaslar vardır sizin için ekran süresi önemli ise bence ikiside aynı. Ben al sat ta yapıyorum sonuçta s9 lg göre uzun yıllar kullanırsınız ölüsü para eder Lg bu yarın ne olur bilmem mazisi biraz karanlık g3 g4 g5 v10 v20 bunlar hep sorunlu modeller g6 lar kısmi sorunları var ama bu g7 farklı ben hiçbir sorun görmedim s9 da g7 de şarz olarak günü zor çıkarır. Ama a50 çöp alınmaz zaten dikkat edin bu aralar a30 ve a50 için. Kampanya lar var satmıyor A70 iyi parmak izi okuma sorunu çözüldü diye okudum bir yerlerde A70 mi s9 mu A70 kullanmadım ama yorumlar iyi s9 da markanın üst sekment modeli. Karar sizin.
    Ben şahsen g7 yi şimdilik kullanıyorum android pie gelsin bakalım ne olacak.
    Merhaba.

    Konuya hakim biri olarak işlemci hakkında ne düşünüyorsunuz.
    Samsung S9+ Samsung Exynos 9 Series 9810 işlemci kullanılıyor ve 6 gb ram var.
    Lg G7 Qualcomm Snapdragon 845 (SDM845) kullanıyor ve 4 gb ram var.
    Diğer farkları yazmadım.

    Performans olarak fark varmı aralarında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.