Şimdi Ara

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.020
Cevap
82
Favori
543.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Baseus Adaman 2 aldım 22.5 W hızlı şarj yapabiliyor. Custom rom kurulu telefonda. Bu telefonun rami 6 GB olsa tadından yenmezdi.

  • CHiBLaST C kullanıcısına yanıt
    Bir de batarya iyi olsa 10 numara şuandaki çoğu telefona on basar
  • konsar K kullanıcısına yanıt

    Oyun oynanmadığında fena gitmiyor aslında.

  • Lg g7 den Galaxy A34 e geçeli neredeyse 1 ay oldu. Halen aklıma Lg g7 geliyor duruyor. Ah birazcık bataryası daha iyi olaydı, ram i de 6 oluveseydi en az 2 yıl daha sabrederdim. Fakat son güncelleme sonrası ( Android 10 ) ana ekrandaki animasyonlarda bile takılmalar olmaya başladı, pil zaten süründürür hale geldi ( 2. yılın sonunda değiştirmeme rağmen) , bir de nedense şebeke çekimi çok düşük gelmeye başlamıştı. İş yerim resmi bir kuruma yakın olması sebebiyle jammer vardı galiba ki herkes öyle diyordu, telefon ile konulamaz hale gelmiştim. Diğer arkadaşların da cihazlarını etkiliyordu ama beni Lg g7 nin kinin çekimini çok daha fazla etkiliyordu. Şebeke bandları daha mı azdı Lg nin diğer telefonlardan anlayamadım gitti. Şimdi Samsung A34 ile de mutluyum ama Lg G7 nin ilk zamanlarındaki gibi premium bir mutluluk değil tabi.




  • Bu telefon android 12 yi hakkediyordu. Güncelleme vermeyerek telefonu atıl bıraktılar. Android 10 arayüzü çok kotu diye sattim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 14 Ocak 2024; 19:3:38 >
  • E sim destekliyor mu?
  • konsar K kullanıcısına yanıt

    Desteklemiyor

  • Lg g7 yi bıraktın 5. Yılı dolacakken.Navigasyon donması sebebi ile bıraktım. iPad kullanmam sebebi ile İPhone 15 pro Max e geçtim ,galiba bu telefonda banka uygulamasında nfc kullanılmıyor ,lg g7 de nfc ile ödüyordum büyük eksi iPhone için .Ekran pro Max da hafif büyük,siyahlar pro max da iyi.Ses kalitesi benzer.Kamera 120 hz ekran ve işlemci performasında ciddi fark var.İPhone da magsafe özelliği ciddi fark yaratıyor.Lg g7 den sonra amiral gemisi modele geçilmeli . Arabada sorun yaratmasa idare ederdim 3 4 yıl.
  • cübbesiz gandalf kullanıcısına yanıt
    LG G7 den apple iphone 15pro max a ;))

    NFC sanırım sadece Amerika ' da buna izin veriyordu. Apple da nfc ve bluetooth kendi güvenlik sebepleri ile kısıtlı.

    Cihaz da donanımsal bir arıza yoksa ve pil sağlamsa , hard reset yeterli olacaktır.

    LG G8 var ülkemize gelmemiş olsa da ama zaten siz 100' lerce modeli atlayıp direk dünyadaki apple için üretilmiş en üst/yeni modeline geçmişsiniz zaten. Araştırma yapmışsınızdır , cihaz çıkalı da 3 ay oldu.
  • telefondan memnunum fakat batarya sağlığım çok düştü batarya değişimi yapacak yer arıyorum bi türlü bulamadım istanbuldaki teknik serviste kalmamış. bursadakine sordum cevap gelmedi var mı bildiğiniz servis

  • A34 aldım, aslında memnunum fakat ne Lg G7 yi unutabiliyorum ne de konusundan ayrılabiliyorum Ne olurdu şu cihazın bataryası ve ram i biraz daha yüksek olaydı. Ah ulan LG !! Kendini batırdın , bizim gibi garibanları da Samsung un giriş cihazlarına mahküm bıraktın.
  • Valla ben hem Realme GT2 Pro kullanıyorum hem LG G7 kullanıyorum. LG yi şu anlık daha çok taşınabilir müzik çalar olarak kullanıyorum.

    Evet telefonun orijinal sürümü artık kasma donma yapmaya başlıyor. Zaten 5 yıllık telefonda stock rom kullanmak gereksiz. Şu anda bu telefon için aktif developerlar var ve Android 14 geldi.

    Lineage OS 21 kurdum. Şubat ayı güvenlik güncellemesi var. Telefon hiç olmadığı kadar hızlı. Bataryası oyun oynarken biraz zort fakat günlük kullanımda çok iyi. Kernel geliştirici arkadaşın bataryası gelsin kernel geliştirmeye devam edecek bir de siz o zaman görün. Açıkçası telefonun oyun performansı benim Realme GT2 pro ile yarışır seviyeye geldi gerçekten çok etkileyici. Bu telefonun güncel telefonlardan bazı eksikleri var. Bataryasının küçük olması, RAM miktarının az olması (LG 6 GB RAM koyacaktı), ekranın 120 Hz olmaması gibi. Fakat bu sorunlar telefonun yaşı gereği normal.

    Bu telefonu kullanıp tadını alan eninde sonunda tekrar geliyor

    Yurtdışında tanıdıklarınız varsa 150-300$ arasına LG v60 getirsin onda SD865 var 8 GB RAM var ve bataryası 5000 MAh. Tek eksiği 60 Hz ekran fakst ekranı güzelmiş. IMEI LGUP ile yazılıyordu sanırsam. Ben bir tane getirteceğim.




  • CHiBLaST C kullanıcısına yanıt

    Cihazıma Android 9 nasıl yüklerim, orjianl romu ??? Bana rehber olabilecek biri var mı tam detaylı?? Lg G7 Android 9 da iken çok iyiydi bence.


    Gittim paraya kıyamadım Samsung A34 aldım ama işlemci-ram-batarya filan tamam da, kameraları çok kötü. Özellikle ön kamera aşırı kötü. Arkadaşlar ile bir kaç hatıra fotosu çektik ama hepsi pişman oldu, çünkü A34 leş gibi çekmiş, çamur gibi.

  • karakteristik61 kullanıcısına yanıt

    Lg up ile yukleyebilirsiniz hocam android 9. Ama cihaz custom android 14 bile aldi, bu cihazi rootlamadan stabileteye kavuasamassiniz. Ben android 10 rootlu kullaniyorum halen memnunum baya. Batarya sağlığı düşmüş %70 lere piyasada da yok degissem 3 4 sene daha giderdi bana ama seneye degisirim gibi bende.

    A34 babama aldim 2 3 ay once kamerasi hizi sistemi, g7 den baya iyi geldi

  • yasin_92 kullanıcısına yanıt

    Nasıl yüklüyoruz hocam lg up ile. Benim pek bilgim yok bu işler ile. Siz bana biraz daha detaylandırarak anlatabilir misiniz ?

  • karakteristik61 kullanıcısına yanıt

    Burdan yardim alabilirsiniz hocam detayli anlatim var

    xda forums
    [STOCK][CROSSFLASH][GUIDE] How to install Stock Rom (or crossflash) using LG UP
    https://xdaforums.com/t/stock-crossflash-guide-how-to-install-stock-rom-or-crossflash-using-lg-up.3914079
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt

    Bataryayı ben Ankara Sıhhıye Balıkçıoğlundan buldum. Aynı pasajda bir tane eleman var o açıp taktı sağolsun. Keşke termal macunu da değiştirseydim. Belki bir ara değiştiririm. Acaba saç kurutma makinasıyla yapıştırıcıyı açabilirmiyim yoksa heat gun mu lazım?

  • CHiBLaST C kullanıcısına yanıt

    Valla hocam ben istanbuldayim, olmadi bigun bende sirkeciye gitcem ins orjinal batarya bulabilirim

  • 
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.