Şimdi Ara

Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Herkese merhabalar. Bugün sizlerle birlikte Royal Green Lüx Plus su arıtma cihazına yakından bakacağız.

    Ürünün kutusundan su arıtma cihazının kendisi ve beraberinde kurulum için gerekli parça ve dökümanlar çıkıyor. Kurulumu nasıl yapacağınız konusunda endişe etmenize gerek yok. Zira firma Türkiye genelinde ücretsiz montaj hizmeti veriyor.

    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı

    Kapalı bir tasarıma sahip olan Royal Green Lüx Plus, beyaz renk ağırlıklı sade bir tasarıma sahip ve sanıyorum ki test masamızda ağırladığımız en heybetli konuk. Ancak bu durum gözünüzü korkutmasın. Pek çok mutfakta lavabo altına rahatlıkla yerleşebilecek boyutlara sahip.


    Cihazın arka kısmında 3 adet bağlantı noktası bulunuyor. Ana su hattından alınan su giriş kısmından cihaza aktarılırken, filtrelerden geçip son halini alan su musluk vasıtasıyla kullanıcıya, sudan ayrıştırılan atıklar da atık kısmından dışarıya ulaştırılıyor. Mantık olarak baktığımızda oldukça basit gibi görünen bu işlem için cihaz, içerisinde çeşitli kabiliyetleri barındıran pek çok farklı bileşene ev sahipliği yapıyor. Üst kısımda membran ile post karbon ve alkali filtre, alt kısımda da granül aktif karbon filtreler ve tortu filtresi yer alıyor.

    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı

    Cihazda kaliteli ve uzun ömürlü olması açısından Amerikan üretimi Omnipure filtreler tercih edilmiş. Bu filtreler aynı zamanda Uluslararası Sağlık Kuruluşu tarafından da onaylı. Ters ozmoz mantığında çalışan membranda günde 100 galon su işleme kapasitesine sahip. Membran, su arıtma cihazına suyun giriş yaptığı kısım ve suyunuzda olabilecek arsenik, kurşun, bakır, baryum, krom, civa, sodyum, kadmiyum, florür, nitrit, nitrat, selenyum, bakteri ve virüslerin atık bölümünden dışarı atılmasını sağlıyor. Yani kısaca içeceğiniz suda bulunan zararlı maddelerin sudan ayrıştırılmasında önemli bir rol oynuyor.


    Evet, su cihaza giriş yaptı. Sonrasında filtrelerden geçerek zararlı maddelerden arındırıldı. Peki burada bitti mi? Hayır. Tam bu noktada cihazın en dikkat çeken parçası Biocera Antioksidan Alkali filtresi öne çıkıyor. Arıtılmış olan suya mineral ekleyen ve pH değerini yükselten bu filtre Royal Green Lüx Plus’ın en önemli parçası diyebiliriz. Bu aşamada suya kalsiyum, magnezyum ve potasyum gibi mineraller ekleniyor. Ayrıca su molekülleri küçültülerek hücreler tarafından daha kolay emilmesini sağlıyor. 6 ton suya kadar kullanım ömrü bulunan bu filtre aynı zamanda hem Uluslarası Sağlık Kuruluşu hem de Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi tarafından onaylı tek antioksidan alkali filtresi.

    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı

    Filtrelerin altında kalan bölmede su tankı yer alıyor. Bu tank 8 litre depolama kapasitesine sahip. Cihazın kendisiyse 24 saatte 300 litre su arıtma kapasitesine sahip. Yine diğer parçalarda olduğu gibi su tankı ve diğer tüm parçalar Uluslararası Sağlık Kuruluşu onaylı. Bu onaylara neden bu kadar dikkat çekiyoruz? Çünkü insan sağlığı açısından son derece hassas noktalardan birine değiniyoruz. Su içmek insan hayatının olmazsa olmazı ve içtiğimiz suyun kalitesi de önemli bir etmen. Bu noktada hizmetinize sunulan ürünlerin sağlığınızı tehdit edecek unsurlara sahip olmaması ve bu tarz onaylara sahip olması oldukça önemli.


    Zararlı maddelerden arındırılan ve minerallerle zenginleştirilen suyun vücuda faydası kısmında da önemli noktalar var. Örneğin bu sayede hücresel düzeydeki asidik atıkların ve toksinlerin vücuttan uzaklaştırılması sağlanıyor. Zararlı aktif oksijen ortadan kaldırılıyor ve suyun pH seviyesi artarken oksijen indirgeme potansiyeli ise düşürülüyor.

    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı

    Kullanım kısmı da oldukça basit. Kurulumu yapılan cihazınızın musluğunu aşağı doğru çevirerek suyu temin edebiliyorsunuz. Ancak kapattıktan sonra musluk içerisinde bir miktar su kalabiliyor ve musluğu, kapalı konumdayken sallarsanız musluk içerisinde az bir miktar kalan suyun aktığını görebilirsiniz. En azından bizim kullandığımız sürece boyunca karşılaştığımız bir durumdu. Ürünün musluğu kurşun içermez şekilde imal edilmiş ve cihaz içerisindeki parçalarda olduğu gibi Uluslararası Sağlık Kuruluşu onaylı. Cihazda ayrıca 70 PSI basınç değerine kadar dayanıklı basınç koruyucu bulunuyor. Bu sayede yüksek su basınçlarına karşı cihazın korunması amaçlanmış.

    Sonuç olarak Royal Green Lüx Plus’ın, su arıtma cihazı arayanlar için gerek uzun kullanım ömürlü gerekse de sağlık kuruluşları onaylı parçalarıyla ve özellikle antioksidan alkali filtresiyle öne çıkan bir model olduğunu söyleyebiliriz. Bilindiği üzere su arıtma cihazlarının periyodik aralıklarla filtrelerinin yenilenmesi gerekiyor. Kullanılan komponentlerin kalitesine bağlı olarak bu durum cihazın filtre değişim sürelerine de olumlu olarak yansımış. Antioksidan alkali filtrenin ortalama kullanım ömrü 4-6 yıl, membran ve diğer filtrelerin ortalama kullanım ömrü de 2 yıl olarak belirtilmiş. Ayrıca firma, almış olduğunuz ürünün takibini yaparak filtre değişim zamanı geldiğinde sizi arayarak bilgi veriyor ve değişim yapılması gereken filtreler ücretsiz kargoyla adresinize gönderiliyor. Tüm bu bilgiler ışığında, Royal Green Lüx Plus’ın su arıtma cihazı alacak olanlar için dikkat çekici bir ürün olduğunu söyleyebiliriz.

    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı

    Bu videomuzda Royal Green Lüx Plus su arıtma cihazının detaylarına yakından baktık. Bir başka videoda görüşmek üzere. 







  • Kimse benim yumurta kara demez zaten cevabı yazarken ne kadar sinirli olduğunuz kelimelerinizden belli kızdırabilmişsem sizi dediklerimde doğruluk payı mutlaka vardır yine de tekrarlıyorum bu parayı bu cıhaza vermek israftır satıcının tüketiciyi yolunacak kaz gibi görmesidir. İstanbul Ümraniye de abim oturuyor şebeke den gelen suyun tadını ve kokusunu biliyorum onda da bu fiyat seviyesinde arıtma var arıtma dan çıkan su ile şebeke den gelen suyun alakası yok sanki başka dünyadan geliyor o kadar iyi temizliyor damacana su gibi su üretiyor makina. suyun arıtma dan önceki ve sonraki halini görmemiş olsam dediklerinize kesin kanar koşa koşa gider verirdim o parayı şu makinaya.
  • Ne bu şimdi reklam mı yapıyorsunuz yoksa inceleme mi?

  • Ankara'da yaşıyorum ve uzun yılladır Erikli, Elmacık, Nestle gibi damacana sular tükettik.
    Son 6 aydır ise İngiltere'de yaşayan bir arkadaşımın tavsiyesi ile Brita sürahi kullanıyordum.
    Fakat sonra ülkemizdeki şebeke suları ile alakalı araştırmalar yapınca tek başına arıtmalı bir sürahinin yeterli olmayacağına kanaat getirdim.
    Ve forumda kısa bir araştırma sonucu @tersosmos@gmail.com adlı kullanıcı (Galip Bey) ile tanışma fırsatım oldu ve kendisi ile telefonda görüştüm.
    Kendisine 4 yaşında bir kızım olduğunu özellikle söyledim ve ona göre bir tavsiyede bulunmasını rica ettim.
    Kendisi su arıtma konusunda ziyadesiyle donanımlı ve sağolsun sorduğum her soruya faydalı ve ikna edici cevaplar alabildim.
    Ve ardından incelemeye de konu olan Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazını EFT ile 1.425 TL karşılığında satın aldım.
    Satın aldığı mallara aşık olan ve ısrarla herkese tavsiye eden tiplerden değilim.
    Cihaz ucuz değil, hele filtreleri hiç ucuz değil.
    Hatta bu cihazın filtre fiyatlarından daha ucuza satılan su arıtma cihazları görüyorum.
    Senede 1 defa 210 TL, 2 senede bir ise 450 TL gibi bir filtre değişim masrafı söz konusu.
    Cihazı yaklaşık bir aydır kullanıyoruz.
    Cihaz takıldıktan 1 hafta sonraki ölçümde 9,5 ph değeri ölçümledim.
    Suyun tadı kesinlikle güzel ve herhangi bir koku yok.
    Ama tat konusunda bir kıyaslama yapmayı doğru bulmuyorum, çünkü damak tadı çok göreceli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 22 Haziran 2018; 23:18:49 >




  • suyun içindeki yararlı mineralleri de alıyor mu?
  • Kullanan müslümanlardan tavsiye bekliyoruz cihaz nasıldır tavsiye eder misiniz gibi. Almak istiyorum

  • Aslan bey vidyoda filtre değişimi için , 4 - 6 yıl ve 2 yıldan bahsetmiş. Sizin tarifinizde bu zaman aralıkları daha farklı !?
  • ben 2 adet aldım. Alalı 3 ay kadar oldu. Ph hala 9 seviyelerinde. Çok rahat içimi var. Daha önce erikli alıyordum. Tadı güzel ve çok pratik. Günlük 1.5 damacana kullanıyorduk . Su faturası en son 4 kişilik aileye 40 TL geld. Faturaya etkisi yok ;)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yyyemre

    Aslan bey vidyoda filtre değişimi için , 4 - 6 yıl ve 2 yıldan bahsetmiş. Sizin tarifinizde bu zaman aralıkları daha farklı !?
    Merhabalar, cihazda toplam 6 adet filtre var.
    Bunlardan 3 tanesinin senede 1 defa, diğer 3 tanesinin ise 2 senede bir değiştirilmesi gerekiyor.
    Her sene değiştirilen 3 filtrenin tanesi 70 toplamda 210 TL
    2 senede bir değişmesi gerekenlerin 3 tanesi ise toplamda 240 TL gibi bir rakama tekabül ediyor.
    Yani bir sene 3 filtre değişimi için 210 TL, 2. sene tüm filtreler değişince 450 TL gibi bir masrafı söz konusu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 23 Haziran 2018; 11:3:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssbrutality

    Kullanan müslümanlardan tavsiye bekliyoruz cihaz nasıldır tavsiye eder misiniz gibi. Almak istiyorum
    Brita sürahi kullanmaya başiamadan önce ayda ortalama 8 damana su tüketiyorduk.
    Yani aylık su masrafımız kabaca 100 TL civarı oluyordu.
    Satın aldığım bu cihaz ortalama 1,5 sene sonra kendini amorti edecek
    1,5 senenin sonunda periyodik filtre değişim ücretlerini ve arıtma cihazının su faturasına yansımalarını düşünce senelik 700-800 TL gibi bir rakam tasarruf edebileceğimi hesapladım.
    Tabi paradan daha önemlisi hazır sulardan daha kaliteli bir su tükettiğimi düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 23 Haziran 2018; 11:16:49 >
  • Fiyatını söylememiş ben söyleyeyim google da yaptığım aramalar da 1500 tl cıvarı bir fiyat buldum bu bir su arıtma cıhazı için çoooook fazla israf hatta.
    Ben 375 tL ye aldım 8 aşamalı arıtma yanın da da 3 adet ilk 6 ay sonunda değişmesi gereken filtre ücretsiz geldi. bunun gibi kapalı sistem değil ama artırma açısından arada hiç fark yok.
    Bahsedilen filtrelerin hepsi çinde üretilir marka farklı sadece aslında cıhazın tamamı çinde üretiliyor bizim makina öyle arıtıyor böyle arıtıyır yok Avrupa Birliği onaylı şura onaylı derken fiyatı hop 1500 tl. Bizim halkımız da pahalı ise kesin iyidir diyerek koşa koşa alıyor ne yazıkki.

    Su arıtma cıhazları arıttığı suyun 3 katına kadar suyu dışarı atar yani siz 1 bardak su alırken 3 bardak suyu kanalizasyona atık diye atıyor. Ben kendi cıhazımı Bursa da kullanıyorum sularımız İstanbul daki kadar kirli değil ancak çok kireçli su arıtma yı aldıktan sonra suda hiç kireç kalmadı membran filtrede sadece suyun geçebileceği kadar mikron gözenekler var su geçiyor gerisi çöpe gidiyor. Kireç ten arıtılan sudan çok tatlı çay oluyor kireç olmayınca su demi tam olarak alıyor insanın içtikçe içesi geliyor


    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 23 Haziran 2018; 12:43:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: atisaca

    Fiyatını söylememiş ben söyleyeyim google da yaptığım aramalar da 1500 tl cıvarı bir fiyat buldum bu bir su arıtma cıhazı için çoooook fazla israf hatta.
    Ben 375 tL ye aldım 8 aşamalı arıtma yanın da da 3 adet ilk 6 ay sonunda değişmesi gereken filtre ücretsiz geldi. bunun gibi kapalı sistem değil ama artırma açısından arada hiç fark yok.
    Bahsedilen filtrelerin hepsi çinde üretilir marka farklı sadece aslında cıhazın tamamı çinde üretiliyor bizim makina öyle arıtıyor böyle arıtıyır yok Avrupa Birliği onaylı şura onaylı derken fiyatı hop 1500 tl. Bizim halkımız da pahalı ise kesin iyidir diyerek koşa koşa alıyor ne yazıkki.

    Su arıtma cıhazları arıttığı suyun 3 katına kadar suyu dışarı atar yani siz 1 bardak su alırken 3 bardak suyu kanalizasyona atık diye atıyor. Ben kendi cıhazımı Bursa da kullanıyorum sularımız İstanbul daki kadar kirli değil ancak çok kireçli su arıtma yı aldıktan sonra suda hiç kireç kalmadı membran filtrede sadece suyun geçebileceği kadar mikron gözenekler var su geçiyor gerisi çöpe gidiyor. Kireç ten arıtılan sudan çok tatlı çay oluyor kireç olmayınca su demi tam olarak alıyor insanın içtikçe içesi geliyor


    sizin 375 liraya aldığınız ürün çin malı olabilir ama bu cihazdaki filtrelerden haberiniz olmadığı belli omnipure marka filtre nerede üretiliyor gir sitesine bak senin şuanda içtiğin su saf su ph değeride 6,5ph altında ve iletkenlik değeride 10ppm altında bu saf sudur. ama bu cihaz 9,5ph alkali su ve 40ppm üstünde mineralli su veriyor ayrıca nsf ve fda tarafından filtreleri onaylı internette 300 lirayada arıtma cihazı var ama royal green arıtma cihazında kullanılan biocera filtresi tüm dünyada bak araştır fiyatı kaç para sadeec 1 filtre enaz 250 lira avrupa ülkelerinde aynı filtre 80-100USD ye satılıyor. aynı zamanda bu cihazda 3 katı atık su oluşturmaz %50 %50 çalışmaktadır. siz ucuz işe yaramaz arıtma yaptığı sandığınız arıtma cihazları ile kaliteli sağlıklı su elde edemezsiniz bunların belgeleri mevcut şimdi cihazdan çıkan su analiz raporlarına mı inanalım yoksa sizin yazdığınız yoruma mı bir cihazı bilmeden tanımadan yorum yapmak ne kadar doğru bakın binlerce kullanıcı var bu cihazları kullanıyor ne tür mineralli ph lı su verdiğini herkes kendileri söylüyor. biz söylemiyoruz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sosisvesalam

    suyun içindeki yararlı mineralleri de alıyor mu?
    royal green lux plus cihazı 3 ön aşama mikro filtrasyon ve ters ozmoz saflaştırma filtresi bulundurmaktadır. şebeke suyu 7ph civarındadır ve şebeke suyunda aynı zamanda ağır metallerde bulunmaktadır. bu cihaz örneğin 7ph 250tds olan şebeke suyunu önce 05tds ve 6ph dolayına indirir daha sonra antioksidan FDA onaylı filtresi ile suya Mg,Ca,K,Na minerallerini suya geri katarak suyun ph değerini 9.5pH maksimuma ve 40TDS üstüne çıkarır yani size faydalı olan mineralleri suya geri ekler zararlı olanları uzaklaştırır. bu cihaz piyasadaki arıtma cihazlarından farklı olması antioksidan su üretmesi ve ORP değerlerinin -300 mv lerde olmasını sağlıyor bu tür suyu günümüzde ionizer cihazları yapıyordu teknoloji geliştikçe artık filtreleme sistemlerine dönüşmektedir.

    cihazda kullanılan filtreler dünyanın en iyi markası omnipure marka tercih edilmiş olup NSF tarafından onayları mevcuttur.




  • Kimse benim yumurta kara demez zaten cevabı yazarken ne kadar sinirli olduğunuz kelimelerinizden belli kızdırabilmişsem sizi dediklerimde doğruluk payı mutlaka vardır yine de tekrarlıyorum bu parayı bu cıhaza vermek israftır satıcının tüketiciyi yolunacak kaz gibi görmesidir. İstanbul Ümraniye de abim oturuyor şebeke den gelen suyun tadını ve kokusunu biliyorum onda da bu fiyat seviyesinde arıtma var arıtma dan çıkan su ile şebeke den gelen suyun alakası yok sanki başka dünyadan geliyor o kadar iyi temizliyor damacana su gibi su üretiyor makina. suyun arıtma dan önceki ve sonraki halini görmemiş olsam dediklerinize kesin kanar koşa koşa gider verirdim o parayı şu makinaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam neden sinirli olalim siz marka ve kaliteyi tanimadiginiz icin siz bu sekilde algiliyorsunuz bilmiyorsanir öğrenmiş oldunuz size soyledim girin bakin uretici firmalara ne demek istedigimi anlarsiniz simdi kalkip sizin kullandiginiz 300 liralik çöp su aritma cihazi ile tartisalacak yada mukayese edilecek bir urun degildir bu cihaz. Size hayirli ve sağlıklı günler dilerim.

    Mineralli alkali su ile saf suyu karistirmayin suyunuz kirli demedim sağlıksız dedim ayni zamanda butun uzman doktorlara git danış size daha iyi cevap verir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 23 Haziran 2018; 13:38:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Su arıtma cihazı giderek mecburiyet halini alıyor vesselam. Çeşmeden akan suyu içebileniniz var mı? Dahası hazır su fiyatları her gün artıyor. Bir de tabi istediğin zaman hazır suyu kapında bulamıyorsun o da var.

  • Bilgisayar kasası sandım ilk bakınca :)

  • kargo ücretsiz güzel ya filitre nekadar :)

  • Kafam iyice karıştı.
  • Ankara Naturel Su Arıtma Cihazları satış temsilcisiyim. Her bütçeye uygun cihazlarımız mevcut olup istenildiği takdirde evinize kadar gelip kullanmış olduğunuz ve içtiğiniz suların klor,tortu,kireç ve pas yönünden tahlillerini ücretsiz olarak yapmaktayız. Ürünlerimiz ENS onaylı olup 2 yıl garantilidir. Cihazlarımızın montajı ücretsiz olarak yapılmaktadır ve 6 aylık filtre değişimleri ücretsiz olarak yapılmaktadır. İlgilenen olursa eğer yardımcı olurum herkese iyi akşamlar diliyorum .
    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı
    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı
    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı
    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı
    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı
    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı
    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı
    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kardeeş.çin malı değil.çinin en adi filtre ve malzemelerinden yapılan ürünü kullanıyorsun..ucuza aldığın için.mutlusun..basit bir hesap yap. aldığın ürünü.gemiyle Türkiyeye yolla.gümrük nakliye. kdv ekle..n11-gitti gidiyor komisyonu %10 ekle hesap basit..nerede 300-400 lira..

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.