Şimdi Ara

1500 tl civarı saat arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arakdaşlar yaklaşık 7-8 sene önce aldığım swatch saatimin artık kordonu adam gibi tutmamaya başladı 2-3 kere tamir ettirmeme rağmen hep aynı yerden sorun yapıyor artık miladını doldurdu mekaniğinde hiç birşey yok ama kullanamıyorum ve günlük hayatımda sürekli saat takan birisi olarak yeni saat arayışına girdim bütçem 300-350 € civarı yani türk parasıyla sanırım 1500-1600 tl civaralarına geliyor yurtdışında yaşıyorum avusturyada o yüzden yurtdışı sitelerinden aranızda bilen varsa ordanda tavsiye alabilirim veya türkiyedende geldiğimde alabilirim o yüzden fark etmez benim için biraz bakındım tissot chrome xl diye bi modeli var çok hoşuma gitti kahverengi deri kayış ve siyah bir mekanizma genel olarak pardesü gömlek tarzı giyindiğim için ona yakışıcak birşeyler arıyorum klasik şık olmalı ama dede saatide göstermeyin lütfen çok bilmediğim bir konu olduğu için bilenlere danışmak istedim açıkçası gidip tommy hilfiger veya lacoste gibi giyimde ünlenmiş o ünden alıp hiç bir alakası olmasa bile sırf marka satmak için fiyatı yüksek olan saatlere para vermenin israf olduğunu düşünüyorum... mesela diesel'in saatleri güzel duruyor onun dışında sizin tavsiyeleriniz neler ? şu marka alınır şu marka alınmaz tarzı diyebilceğiniz bu arada bahsettiğim model bu

    https://www.tissotwatches.com/de-at/shop/chrono-xl-bgr-chrq-black-pvd-beige-black.html?gclid=CjwKCAiA693RBRAwEiwALCc3u8pzOeJ1j90CHJvwcXz9XJZtBH0wTy5Ym-8GrbRnzvJjyRublQW4QRoCQzoQAvD_BwE







  • Seiko Padi önerebilirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben haftaya şundan alıyorum. 1700 lira civarı

    https://youtu.be/GzXM4wOQ8BM

    edit: saatin fiyatı hepsiburada’da isviçre saatçilik adlı satıcıda 1500’e düştü. İsviçre saatçilik casio türkiye yetkili bayisiymiş. Bizzat ersa’ya sordum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 2 Ocak 2018; 6:28:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapma etme diesele 1500 lira verme sakın :) Tissot prs 516 önerebilirim o bütçeye
  • Moda markalarini komple silin akildan.



    O paraya orient ve tissot bulursunuz cok rahat internette bakin begendiginizi alin. Orient ve tissot giris seviyede olsa automatik saat deneyimi olan kaliteli firmalardir saat taktiginizi hissedersiniz.



    Swatch saatlerde bes para etmez. Her ne kadar bunyesinde longinesden orise kadar bircok unlu saat firmalarinin mekanizmalari bulunsada swatch olarak satilan saatler dusuk kalite quartz saatler.



    Tavsiyem otomatik saat almaniz yani vucut enerjinizle calisan pilsiz bir saat



    Kordon derdindende ancak celik kordonlu bir model alarak kurtulabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-diesel almayın.
    2-tekstil markalarının saatlerini almayın.
    3-tissot, orient, seiko modellerine bakın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.