Şimdi Ara

Şenol Güneş Yeni Yıldızları Niye Oynatmıyor Açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son günlerde Beşiktaş'ta çok fazla tartışma konusu olan, "Transferler Şenol Güneş'e sorulmadan yapıldı. O yüzden Güneş yıldız transferleri kulübeye mahkum ediyor" iddialarından tecrübeli teknik adam çok rahatsız.

    Bu konuda kendini savunma ihtiyacı bile duymayan Güneş, hiç kimseye karşı bir önyargısının olmadığını söyledi. Yakın çevresine bu konudaki iddialarla ilgili rahatsızlığını dile getiren Güneş, kararının nedenini de şöyle anlattı:

    TEMSİL ÖNCELİĞİ ESKİ OYUNCULARINDIR

    "Benim birinci işim, çalıştırdığım takımı beklenen ve istenen hedeflere ulaştırmak. Bu konuda kendi egomu hiçbir zaman ön planda tutmam. Takımın menfaatlerine uygun kararları almaktan da hiçbir zaman kaçınmam. Eleştirenler şunu görmeli ki, elimde son 2 sezonun şampiyon kadrosu var. Bazı oyuncular gitse de bu takım iki sezondur üst üste Beşiktaş'a şampiyonluk yaşattı. O yüzden öncelikle oynamak ve Beşiktaş'ı temsil etmek onların hakkı. Bu konuda kararlıyım."


    DAHA İYİ OLUP, FORMAYI ALSINLAR

    "Ortada bir başarısızlık yokken, sırf yeni transfer oldular diye ya da önemli isimler oldukları için; diğer oyuncuları kulübeye koyup, yenileri oynatmam doğru olmaz. Bu genel adalet anlayışına da Şenol Güneş'in adaletine de uygun bir seçim olmaz. Takım başarılı gittiği sürece, eldeki oyuncular oynar. Diğerleri de yavaş yavaş kadroya girer, kendini kanıtlar. Oynayandan daha çok katkı sağlayacağını gösterir. O zaman sorun yok. Antrenmanlarda daha çok çalışıp, daha iyi olduklarını gösterirlerse, zaten formayı kapacaktır. Akşam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • kadronun hepsi yıldız şu oynadı bu oynadı diye bir şey yok hangisi formda ise o oynar
  • Lensin Quaresmadan , Medelin Atibadan , Negredonun Cenkten formsuz oldugunu dusunmuyorum.Bu adam takintili yenileri her zaman gec baslatiyor.Istedigi transferleri yapsaydik direk ilk 11 e yazardi ornek Burak , Volkan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı şimdi bu hazırlık maçında oyuncuların performansınıda görücez Şenol hocamız yavaş yavaş monte edicektir kadroya hem eski oyuncularda oyuna küsme gibi durum yaşanmaz . Bu rekabet ortamında ise en karlı biz çıkıcaz
  • Oynamayı hak etsinlermiş. Babel formda mı ? Ya Quaresma yönetebiliyor musun ? Cenk in formda hali bu mu ?

    Oğuzhan formda mı şuan ?

    Medel - Oğuzhan'ı

    Lens - Babel'i

    Negredo - Cenk'i

    Şuanki halleriyle rahatlıkla keserler. Maçlarda görüyoruz kim ne yapmış.

    Şenol Güneş yıldız oyuncuları yönetmesini bilmiyor. Quaresma buna en büyük örnek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucas10 -- 31 Ağustos 2017; 7:29:35 >
  • Şenol bu transferleri istemedi inat yapıyor bu adamları o yüzden oynatmıyor. Daha çok arıza çıkar bu takımda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucas10 -- 31 Ağustos 2017; 7:32:46 >
  • Hiç kusura bakmasın bu kafa amatör kafası neymiş şampiyon takımmış gelenler hak edecekmiş.Hadi diyelim mucize oldu Messi geldi onu da mı oynatmayacaksın ona da mı bu kadro şampiyon takım Messi efendi formayı hak edeceksin mi diyeceksin?.Bu kafa yüzünden Gs'a Süper kupa kaybettik biz.Geçelim bunları ben inat biriyim yönetime mesaj veriyorum desene hocam.
  • Yani diyor ki olurda maçta içinden çıkılmaz durum olursa geçenki paşa yada konya kupa maçı gibi alır sokarım yoksa gittiği yere kadar eski kadro diyor hatırlayın başaktan 3 yedik anca aldı oyuna dembabayı yani iş işten geçip maç gidince dediğin özeti budur.Sen böyle davranırsan hazır oyuncuda formadan soğur.Aferin Şenol Güneş eldekiler çürüğe çıkıyor daha şampiyon kadro diyor yani şampiyon kadro diye suyunu çıkar iyice sanarsın yaş ortalaması 26-27 olan bir kadroya sahibiz arkadaş takım zaten yetersiz sen zorluyorsun clde de 5 yedikten sonra al medeli lensi negredoyu o zaman izleriz herhalde tam maç boyu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Özgür1616

    Adam haklı şimdi bu hazırlık maçında oyuncuların performansınıda görücez Şenol hocamız yavaş yavaş monte edicektir kadroya hem eski oyuncularda oyuna küsme gibi durum yaşanmaz . Bu rekabet ortamında ise en karlı biz çıkıcaz

    Hazırlık maçı yapacaksan da adam akıllı takımlarla yapacaksın rezalet kayseri ile yaptığın ne ölçütü olabilir git başakla felan yap bari geçen yıl yaptık bu senede ayarlasaydı.Kayseri düşme ihtimali olan vasat bir takım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lucas10

    Oynamayı hak etsinlermiş. Babel formda mı ? Ya Quaresma yönetebiliyor musun ? Cenk in formda hali bu mu ?

    Oğuzhan formda mı şuan ?

    Medel - Oğuzhan'ı

    Lens - Babel'i

    Negredo - Cenk'i

    Şuanki halleriyle rahatlıkla keserler. Maçlarda görüyoruz kim ne yapmış.

    Şenol Güneş yıldız oyuncuları yönetmesini bilmiyor. Quaresma buna en büyük örnek

    hepsini iyi yazmışsında quaresmayı hangi menejer yönetebilmiş ? adam kökten komple arıza futbolcu malzeme bu beğenmeyen gönderir beğenende katlanır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.