Şimdi Ara

Liebherr B 2756 - 3750TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Parayı geçtim, çoğu mutfak geniş iç hacme sahip dolapları koymak için uygun değil; Bu sebeple hemen herkes normal ebat buzdolabı kullanıyor. Bu tek dolapta ise sebze ve meyveleri saklamak için bir veya iki göz bulunuyor. Ve o kısıtlı alana tıkış pıkış istiflenen sebze ve meyveler eziliyor, daha erken bozuluyor... Bu sebeple yukarda detaylarını gördüğünüz Liebherr'i, ikinci dolap olarak almayı düşünüyorum?

    Hem markası, hem de tasarım anlayışından dolayı bu ürün dikkatimi çekti. Aldığımız sebze ve meyveleri kategorilere göre raflara dolduracağız. Dolap kapağını açtığımızda istediğimizi görebilecek, ilgili rafı açıp istediğimizi diğer meyve ve sebzeleri hareket ettirmeden alacağız. Her ürün kapalı kendi rafında olduğundan kokular da birbirine karışmayacak, bu sayede sebzeleri poşetsiz saklayacağız...

    Peki neden Liebherr? bu üründe Bio Fresh Teknolojisi var. Bu teknolojiyi üreticisinden dinleyelim;

    quote:


    BioFresh

    Gıdalar ne kadar taze olursa, sağlıklı bir beslenme için o kadar değerlidir. Liebherr Biofresh cihazlarında karar kılmak için çok önemli bir sebep. Biofresh çekmeceleri süper uzun süreli tazelik için mükemmel bir iklim garanti etmektedir. "0" derecenin biraz üzerinde ve uygun hava neminde, meyve ve sebzeler, et, balık ve süt ürünleri, sağlıklı vitaminlerini, nefis tatlarını ve iştah açıcı görünümlerini geleneksel soğutuculara göre üç kat daha uzun süre muhafaza ederler. Bağımsız bilimsel araştırmalar birçok gıda maddesinin biofresh çekmecelerinde muhafaza edildiğinde örneğin c vitamin değerinin arttığı göstermektedir. Biofresh teknolojisi sayesinde meyve ve sebzelerin doğal nem kaybı oldukça azaltılmaktadır.



    "Bence" olay budur,
    3750 - 3900 liralara mal edebileceğimi düşünüyorum. Sizlerin de görüşleri almak isterim?


    Liebherr B 2756 - 3750TL




    ÜRÜN ÜRETİCİ SAYFASI
    http://www.liebherr-tr.com/tr-TR/b_2756/3/11/228/0/0/0/0/0/0#.WZjW-63BLMU



    KAPI KAPALI

    Liebherr B 2756 - 3750TL




    KAPI AÇIK

    Liebherr B 2756 - 3750TL



    KAPI AÇIK DETAY
    Liebherr B 2756 - 3750TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 20 Ağustos 2017; 4:14:43 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.