Şimdi Ara

Chuwi Windows ve android kurulum Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
7.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar.Chuwi nin android+ Windows 2 si bir arada tabletlerinden aldım. İçine yüklü windows ve androidi bir iki kere sildim. Sağolsun Ersin Bey'in başını (wersin3230) biraz ağrıttım. Ancak boza yapa epey yol kaydettim.Yeniden yükleyerek şu an stabil bir şekilde kullanmaktayım.Benimle aynı dertten muzdarip olan arkadaşlara yardımcı olabilmek adına bir rehber hazırladım. İnşAllah yardımcı olabilirim.

    Rehberde tüm program ve driverlerin bağlantıları ver.Üstüne tıklayınca siteye yönlendirilirsiniz.

    Yardımcı olabileceğim bir konu olur ise çekinmeyin lütfen.
    Herhangi bir yanlışlık yada eksiklik tespit ederseniz lütfen haber verin

    Şuan android stock sürümü(Bu tabletlerde farklı sürümler şimdilik kullanılamıyor) ve Modifiye win 10 pro kullanmaktayım.Cihaz Windows tarafında çok daha stabil.
    Rehberde yazanları yaptığınızda ortaya çıkabilecek tüm hususlarda sorumluluk size aittir. Yapıp yapmamak size kalmıştır.

    Link:https://drive.google.com/file/d/0B65YglvL4iHQMUhsck5oMVVINGc/view?usp=sharing

    Not bu rehberi ilk sayfaya nasıl eklerim bilemiyorum.Eğer word dosyasını nasıl ekleyeceğimi özelden yazabilirseniz buraya da açık olarak eklerim.







  • Eline sağlık ersin bey banada yardımcı oldu fakat Windows driver leri kuramadım chuwi hi8 pro 64bit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdullahkan kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Driver olayı hibook pro da çoksıkıntı olmadı.Çok fazla win 10 sistemi kurup en stabilini bulmak için uğraştığım için her seferin de en baştan tekrar tekrar driver kurmak biraz sıkıcı olmaya başladı.Onu da win 10 sürümüne kurmadan entegre ederek halledeceğim artık. Chuwi sayfasında ki driverler leri windows un aygıt yöneticisinden kuramıyor musunuz?
    Kolay gelsin
  • Dns ile farklı bir adresten indirmeyi deneyeceğim, Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Bende 2 adet usb hub var fakat tablet ikisini de görmüyor. Otg kablo ile de sadece klavyeyi bağlayabiliyorum ve biosa sorunsuz bir şekilde girebiliyorum. Siz hangi usb hub’ı kullanıyırsunuz acaba? Yoksa bios ayarlarındaki bir sorun mu bu?



    Not: Chuwi hi8 pro dualboot

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ckubilayhan kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Benim tablette klavye olduğu için böyle bir sorun yaşamadım.Extradan güç gerektirmeyen bir hub deneyebilirsiniz.Ya da dışarıdan güç desteği olan. Yabancı forumlarda ve YouTube de kullanılan hubların görüntüsü var.Oradan bulabilirsiniz belki.
  • S.a ben Chuwi Hi10 pro tablet aldım.Windows 10 fabrika ayarlarına sıfırlamak istedim fakat sıfırlarken %64'te kaldı sonra kapandı ve kendi kendine reset attı.Chuwinin kendi forum sitesine başvurdum windows10 yazılımı,sürücü vs paylaştılar fakat nasıl kullanacağım konusunda fazla yardımcı olamadılar.Chuwi forum sitesi windows10 yazılımı paylaştı fakat dosya iso uzantılı değil.Sizden bi konuda bilgi almak istiyorum.Chuwinin verdiği windows yazılımını nasıl kurabilirim veya Windows10 iso dosyasını microsoftun kendi sitesinden indirip kurmamda bi sakınca olur mu?Windows10 kurduğum zaman switchNOW denen android ile windows arasında geçiş sağlayan programa zarar gelir mi?Android ve windows10 beraber kullanmak istiyorum.Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • MindReader M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yükledim ,fakat android istemediğim için bölümleri sildim kurulumda .kendi forum sitesindeki paylaşılan dosya ile kurdum,4gb geçtiği için iki flash memory ile yaptım,flash isimleri ve formatını değiştirip ,dosyalardan iso olanı bir flashdisk e diğer dosyaları diğer flashdiske yükleyip kuruyorsun youtube de video var ve ayreten forumdaki bir anlatımı okuyup bilgileri birleştirerek yapmıştım.tekrar yap desem yapamam galiba
  • MindReader M kullanıcısına yanıt
    Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Herhangi bir windows sürümünü usb den de yükleyebilirsiniz. Ancak android kısmını silmemeye dikkat esin. Switch now programını indirebilirsiniz sitesinden

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MindReader M kullanıcısına yanıt
    Bu kadar geç yazdığım için kusura bakmayın. İstediğiniz windows sürümünü yükleyebilirsiniz.Sadece android olan hdd kısmını silmeyin. Ben tnctr sitesinden indirdiğim modifiye in 10 u kullanıyordum. Switchnow programınıhttp://www85.zippyshare.com/v/9Ha3I389/file.html buradan indirebilirsiniz.
  • Arkadaşlar bu tabletin klavyesini ayrıca sipariş verdim.İlk geldiğinde sorun yoktu ama yaklaşık bir hafta sonra bazı tuşlara basınca klavye bağlantısı otomatik kopup tekrar bağlanıyor iki üç saniyeliğine devredışı kalıyor haliyle.FN tuşu, Türkçe karakterlerin olacağı noktalama tuşları ve üstteki F1-F9 arası tuşlarda yapıyor genelde.Çözümü nedir acaba?
  • Hi10 prolarda genel bir klavye sorunu var gibi görünüyor. Ancakhttps://www.google.com.tr/amp/s/tall-paul.co.uk/2017/03/07/chuwi-hi10-pro-keyboard-trackpad-fix/amp/ adresindeki çözümü bir deneyin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Modifiye bir windows 10 yüklemek istedim boot menüsünden seçip diskler listelendiginde 40 gb olan windows kısmını biçimlendirdim yeni sistemi oraya kurmak için ileriye bastığımda "Yeni bölüm oluşturamadik veya mevcut bölüm bulamadık" diye hata veriyor burayı nasıl geçeceğim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 26 Nisan 2018; 12:34:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 gb olan windows bölümünü yeniden biçimlendirdim şimdi de windows bu bölüme yüklenemiyor hatası veriyor yardımcı olacak yok mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    S.a hocam ben bu hata sorununu halletim.Öncelikle baştan uyarayım hocam, ben yaptıklarımı anlattım ve yapacağınız işlemlerle ilgili bir sorun olursa ben karışmam.Tüm sorumluluk size aittir.
    Benim chuwi Hi10 pro tabletim vardı.Daha önceden MindReader nickiyle kayıt yapmıştım (fakat hesabımı kapattılar bunu da anlamadım) ve bende tabletle ilgili sorunumu belirtmiştim.Bende sizin gibi windows sürücüsünü formatladım ve hatta sildim sizdeki gibi "Yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bölüm bulamadık" hatası verdi.Ben chuwi'nin kendi sitesinden bakarak bu durumu düzelttim.O siteden tablet seri numarasını söyleyip windows 10 dosyalarını verdiler.Nasıl yükleneceği konusunda burdan sorun olmazsa site kurallarını bilmiyorum link atabilirim.Ben bugun windows 10 yükledim ve android kısmına zarar gelmedi.Size de yardımcı olmak maksatıyla bu bilgiyi paylaşmak istedim.
    Kurulum için iki flash bellek gerekiyo biri fat32 formatında olmalı ve diğeri ntfs formatında olmalı.Flash bellekler ayrı ayrı 8gb olarak kullandım.
    Chuwi sitesinden aldığınız windows 10 dosyasındaki image dosyasını ntfs formatlı flasha atacaksınız.Kalan dosyaları ise diğer flash belleğe atın.
    Tablet kapalı durumdayken tableti açma tuşuna bastıktan sonra f7 tuşuna basın ve partition 1 kısmını seçin.Ben ikisinde de partition 1 yazdığı için fat32 olan sürücüyü seçtim.
    Ben linkleri atayım siz incelersiniz.Bu arada kurulum olurken bi kaç kez hata verdi (mavi ekran error) ben tekrar denedim en sonunda yükleme oldu.Bir de yüklemenin en son ki kısmında yeşil bi ekran çıkıyo orada exit yazıp çıkış yapın.Sonra tablet kapanır ve tekrar açıldığında windows seçerek devam edin.

    Kurulum rehberi linklerini ben paylaşayım;
    1-https://forum.chuwi.com/thread-15-1-1.html

    SwitchNow yüklü geliyo yeri için ise alttaki linki paylaşıyorum.SwitchNow masaüstünde yok alttaki linkden dosya yolundan bulup masüstüne kısayol olarak atabilirsiniz.
    2-https://forum.chuwi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1525&page=1#pid5208



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-krtl -- 10 Temmuz 2018; 11:28:17 >




  • Arkadaşlar,bendede aynı tablet var.aynı sorunu bende yaşadım...Win10 pro lisansım vardı,tablette kullanayım diye formatladım.Win 10 nu bölümünü biçimlendirdim yeniden kurmaya çalışınca olmadı.Bölümü sildim,bu defada bölüm oluşturamadım...Sorunu şöyle aştım.chuwi forumdan android 5.1 orijinal imajı indirdim.Burada ve chuwi forumda anlatıldığı gibi usb diske attım.Androidi yüledim...Win 10 u hemen,androidi hiç açmadan yüklerseniz sorun yok...androidi açarsanız yine yüklenmiyor...android 8 gb. lik bölümde..win 10 ise 46-47 gb. lik bölümde ona göre..Nasıl yükleneceği konusunu zaten üsste arkadaşımız anlatmış...Benim belirmeye çalıştığım nokta,androidi hiç açmadan windowsu kurmanızdır...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a ben chuwi Hi10 pro ile ilgili bir konuda yardımınızı isteyeceğim.Hi10 pro tabletin windows 10 yazılımını sorunsuz bir şekilde yükledim.Fakat kamera hata sorunu var bunu çözemedim.Kamera hem android hemde windows 10 üzerinde çalışmıyordu.Android kısmında kamera için "kamera durduruldu" hatası, windows 10 için ise "kamera hata 10 kodu" veriliyordu.Bu sorunu gidermek için windows 10 tekrar kurdum fakat bu sorun çözülmedi.Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.Ben hata ile ilgili fotoğrafları paylaşıyorum.
    Chuwi Windows ve android kurulum Rehberi
    Chuwi Windows ve android kurulum Rehberi




  • e-krtl E kullanıcısına yanıt
    Dostum,sitesinden driverini bul ve kur...kameran bozuk değilse sorun giderilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-krtl E kullanıcısına yanıt
    Eğer daha önce kameranız çalışıyordu ise muhtemelen driver da sorun vardır. Ancak hem android hem de windows işletim sisteminde çalışmaması donanımsal bir problem olabileceğinide gösteriyor. Windows olarak farklı bir aürüm kurmayı deneyin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabletin ekranında boydan boya kırmızı bir çizgi çıktı. Genelde cihaz ısınınca çıkıyor her zaman değil. Neden kaynaklı olabilir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.