Şimdi Ara

Bu sene Başakşehir'i geçermiyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi Başakşehir ile kıyasımdan dolayı konuyu açanın FB yada BJK'li olduğunu düşünebilirsiniz fakat fanatikliği bir kenara atarsak Dursun'un başkan olduğu son iki sezondur Başakşehir Galatasaray'dan daha güçlü bir takım. Son iki yılda, iki takım arasında oynanan maçlarda bariz bir üstünlükleri de var.

    Bu senede Elia ve Clichy gibi iki önemli isim aldılar. Hatta bizden aldıkları Chedjou'nun da bir çok kişi orada başarılı olacağına inanıyor. Ben Chedjou'yu beğenmesemde Semih, Ahmet, Serdar'dan daha iyidir. Oturmuş bir kadroları var. Üstüne Sneijder ve Gökhan İnler'e de çökerlerse bence BJK'nin en ciddi rakibi olurlar.

    Galatasaray da iki senedir sadece bir tane sol bek var. Koskoca Galatasaray iki sezondur Fransa 2.liginden aldığı tek sol bek ile oynuyor. Carole'ün alternatifi sağ bek e aldığımız Linnes. Orta sahada topu defanstan çıkarabilecek oyuncumuz yok. Ondan sonra Bruma, Sneijder, Podolski gibi isimler büyük maçlarda etkisiz kalıyor. Buna rağmen daha defansa sadece bir transfer yapıldı.

    Transfer için adı geçen isimlerden Feghouli beni de heyecanlandırıyor ama öncelik stoper, iki tane orta saha ve sağ, sol bek olmalı. Yoksa bu sene de Başakşehirin gerisinde kalırız.







  • Geçermiyiz bilmemde ilk 4 çok zor onu bilirim.. Hoca kötü, yönetim kötü..
  • Emre-Gökhan- Sneijder gibi bir üçlü orta sahanın pas trafiğini düşünmek istemiyorum. Birde kanatlarda Cengiz Elia Visca gibi hızlı oyuncular olacak. Önlerindede Adebayor oynayacak. Bu takım Fenerin mevcut kadrosundan 3 gömlek Gsden iki gömlek daha iyi. Bjk forvet transferine bağlı olarak Bjk geçebilir ama bildiğim bir şey var ilk iki bu sene yine Başakşehir ve BJK DEN biri olacak. Gs Ts ile 3. için kapısır . Antalyanın performansına göre Fener 5 veya 6 olur.
  • 5 yada 6'ıncı oluruz bence. Şu yönetimle hangi futbolcu yada futbolcular transfer edilirse edilsin şampiyonluğu bırakın 2'inclik 3'lük bile imkansız.

    Şampiyonluk Yönetim, teknik ekip ve futbolcuların birlikte çalışması, çabalaması ve başarısı ile gelir. Bu üç sac ayağından biri, yani yönetim, her zaman eksik olacak bizde. SOn 2 yılda böyleydi. Bu yılda farklı olmayacak.
  • transfer dönemi bitsin ona göre konuşuruz, eldeki kadro ilk 4 e giremez hoca zaten ligde ilk 10 anca girer girmez tartışılır
  • Hala anlayamadınız heralde. FB veya GS farketmiyor ne kadar kötü olursa olsunlar bu leş ligde her türlü ilk 4 te bulunurlar. Çok nadirdir bunun dışında oldukları. Bu lig için çok çok iyi bir kadro gerekmiyor. Başarısız olmamızın sebebide ligin vasat olması.
  • Başakşehir'in ne olacağı ne vereceği belli, Başakşehir'in teknik ekibinden yönetimine kadar düzen ve uyum var. Ortaya koyacakları performansı tahmin etmek zor değil...

    Fakat bizde her şey kapalı kutu, yönetiminden teknik heyetine kadar ne olacağı ne verecekleri belirsiz...Böyle ortamda kaçıncı bitiririz, lig için iddiamız nedir sorusuna cevap vermek zor...

    Gönül ister ki rahatça Şampiyonluğa oynuyoruz diyelim, fakat Fatih Terim'li sezonlar sonrasında asla bu soruya rahatça cevap veremedim.

    O yüzden arkanıza yaslanın keyif almaya bakın,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.