Şimdi Ara

Kişisel Bilgilerimizin Partilerin Elinde Olması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pazar günü saat 14:00 gibi evimde otururken zil çaldı kapıyı açtım karşımda 2 tane eleman ellerinde kalın bir liste referandum için geldiklerini söyledi. Parti ismi vermiyorum. Evde 3 kişi yaşıyoruz. Filanca filan kişiler burada mı oturuyor diye sordu cevap vermedim ilk başta ama biraz konuştuktan sonra elinde listedeki isimleri de görünce burada oturuyorlar dedim. Listede apartman da oturan herkesin ismi ve bilgiler vardı. Elindeki bildiri yazısını verdi ve gitti. Bu duruma sinirlendim ama sesimi de çıkartamadım. Neden derseniz adamlar bildiğin fişlemeye gelmişler. Evde değil de dışarda olmak ağzıma gelini söylerdim.

    Parti olarak neyin teydini yapıyorsun sana mı kaldı? Benim tc kimlik no annemin ve babamın tc no su ve diğer bilgilerinin ikametgah bilgilerimizin sende ne işi var? Bu bilgilere nasıl ulaştin? Referandum öncesi kapima gelmen ne kadar ahlaklı? Fişleme yapmanı saymiyoum bile?

    Olay İstanbul Esenler de oldu. Parti ismi vermeyeceğim ama az çok tahmin edersiniz. A yada B partisi de farketmez zaten. Bilgilerimiz ellerinde ve fişleme yapmaya gelmiş adamlar. Soran olur diye söyleyeyim ben yada aile hiçbir partiye de üye olmadik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.