Şimdi Ara

Türk Telekom Başvuru Süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar,

    Bunda yaklaşık 1 - 2 hafta önce sırf 4 - 5 TL ucuza satıyor diye Superonline firmasına internet için başvuruda bulundum. Superonline ile yaşadığım sıkıntılarımı Bu Başlıkta 2. mesajda yazmıştım. Superonline firmasından hizmet alamayınca iptal ettirip Türk Telekoma Başvuruda bulundum aman allahım bu ülkede gerçekten 0 bir internet başvurusu yapmak bu kadar zor ve uğraştırıcı olamazmış anladım. Telefon ile başvuruda bulundum. M.T. başvuruyu aldı ve işlemleri bitirdik telefonu kapattık ertesi gün herhangi bir bildirim gelmeyince tekrardan aradım başvurum iptal olduğunu öğrendim. Ne arayan var ne mesaj atan iptal ile ilgili...Neyse iş yerinden izin aldık gittik bire bir bayiye başvuruda bulundum imzayı attım 03.02.2017 tarihinide saat 08:30 ile 13:30 arasında gelip kurulum yapılacağını ve interneti kullanabileceğimin mutabakatına vardık. Cuma günü oldu ne arayan var ne soran var nede gelip bir işlem yapan. Akşam eve gelince aradım durumu m.t. ilettim oda şikayet kaydı oluşturduğunu söyledi ertesi gün için geleceklerini iletti. Ertesi gün oldu yine aynı olayları birebir yaşadım tekrar m.t. aradım pazartesi günü için sabahtan gelineceğini ve beni arayacaklarını söyledi. Yahu arkadaş aha şu saat olmuş randevu saati geçti yine arayan soran yok bu nasıl bir iştir. Bu nasıl bir iş ahlakı bu nasıl bir dümendir ben çözemedim. Az önce aradım m.t. bana hala aynı hikayeyi anlatıyorlar arkadaşlar sizinle irtibata geçecek biz şikayetinizi iletiyoruz diye. Resmen insanlarla dalga geçiyorlar.

    Bu ülkede evimize internet bağlatmak bu kadar zor mu yahu bu kadar insanlar ile dalga geçilir mi... Şu an hala servis çalışanlarının aramasını bekliyorum bakalım ne zaman gelip kurulum yapacaklar. Yazıklar olsun bu ve benzeri firmalara paramız ile bizi rezil ediyorlar ve milyon dolarları götürüyorlar.







  • 20-1-2017 de basvyrdum, baska firmadan geciş yaptım tahadüt bitmişti. 2-2-2017 de karşı tarafdan msj geldi hattınız iptal edilmiştir diye ,3-2-2017 de şikayey kaydı açtırttım.ne sifre nede arayan var diye .bugün ayın 6 sı sikayet kaydı 6 ya ulaştı. Bu son aramamda iptal edin dedim .bekleme sürecinde ,edemeyiz diyor. Bunun süresi ne kadar dedim 48 saat diyor . benimki 72 saat olmuş. Dedim haklısınız diyor.iptal et. Edemem :)))

    Ne yapacaz izlenecek yol nedir ? Bölge müdürlüğüne gittinizmi diyor,gidin belki orası birşey yapqbilirmiş...

    Komedi yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.