Şimdi Ara

Microsoft Doğruladı: Scalebound İptal Edildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
6.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       Güncelleme: (09.01.2017 23:37) Microsoft IGN'e yaptığı doğrulama ile oyunun resmen iptal edildiğini duyurdu.
     
    "Dikkatli bir şekilde üzerine düşünüldükten sonra Microsoft Studios, Scalebound'ın üretimini sonlandırma kararı aldı. Halo Wars 2, Crackdown 3, State of Decay 2, Sea of Thieves ve diğer harika deneyimler dahil olmak üzere bu yıl hayranlarımıza muhteşem bir oyun listesi sunmak için sıkı bir şekilde çalışıyoruz." 
     
       Orijinal Haber: (09.01.2017 22:27) Platinum Games tarafından Xbox One ile Windows 10 platformuna özel olarak geliştirilen Scalebound iptal edilmiş olabilir. Kotaku yeni paylaştığı bir haberinde -birkaç kaynaktan aldığı bilgiye göre- Scalebound'ın sıkıntılı bir süreçte olduğunu ve muhtemelen de iptal edilmiş olabileceğini yazdı
     
       Ek olarak Eurogamer da kendi kaynaklarından aldığı bilgiye göre Kotaku'nun haberini destekleyen benzer bir yazı paylaştı. Eurogamer, Microsoft ve Platinum Games'in Scalebound projesinde yollarını ayırdığını ve bu çalışmanın 2016 bitmeden önce sonuçlandırıldığını bildirdi.
     
       Bu duruma ise Microsft tarafından hızlı bir cevap geldi ve Microsoft Kotaku'ya yaptığı kısa açıklamasında habere yanlış veya doğru demek yerine sadece "Yakında Scalebound hakkında daha fazla şey paylaşacağız." dedi.
     
       Kotaku'nun haberine göre, Bayonetta direktörü Hideki Kamiya tarafından yönetilen Scalebound, uzun süredir geliştirme aşamasında sıkıntı yaşıyor. Aksiyon rol yapma oyunu türündeki Scalebound ilk olarak E3 2014 esnasında gösterilmişti ve oyunun 2017 yılında çıkması planlanıyordu. Ancak Xbox Wire da 2017 Microsoft oyunları listesinde oyundan bahsetmedi ve şu anda da oyunun Xbox.com üzerindeki sayfası kaldırılmış bulunuyor.








  • Vah vah bu oyuna bel bağlayanlarda vardı. Tam sefilleri oynadı bu nesil xbox.
  • XBOX FAİL! PS4 YİNE EXCLUSİVE'LERİYLE PİYASAYI SÜPÜRECEK! AYNI ŞEKİLDE MICROSOFT'U ;)))

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • yok yanlıştır o haber.. birazdan Scorpio Sony i ısırdı gelir düzeltir haberi.. ahah..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Böyle olacagı belliydi fenada bir potansiyeli yoktu aslında geçmiş olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence artık xbox'ı iptal etsinler elle tutulur oyunu yok hiçbirşey yok. Konsol dünyasına yakışmıyor. Bu sefer Nintendo'da erken çıkıyor Zelda gibi excleriyle şu an daha iyi bir seçenek
  • xbox fanboyu arkadaslar niye yorum atmiyor :D
  • Platinum Games firması son yıllarda The Wonderful 101 ve Bayonetta 2 gibi oyunlarıyla benim için çok önemli oyun yapımcılarından biri oldu. Bir konsol firması bünyesinde 2. parti olarak daha büyük projelerde görmeyi çok isterim. PS4'e geliştirdikleri NieR: Automata oyunu Neogaf'ta 2017'nin en çok beklenen oyunları içinde 6. sırada ve Scalebound oyununun da Hideki Kamiya işin başındaysa gerçekten başarılı olacağını düşünüyorum. Sonuçta Hideki Kamiya Devil May Cry'ı oyun dünyasına kazandıran ekip lideri olup RE 1, 2, Zero, Viewtiful Joe, Okami ve Bayonetta gibi oyunlarda büyük emekler vererek kendini yeterince kanıtlamış bir yapımcı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Reklam gibi geldi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • PS4 sahibi olmama rağmen şu Xbox'a üzülüyorum cidden yazık oldu güzelim rakibe.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun iptal edilmiş olabilir bu oyun dünyasında ilk değil ama duyurulan bir özel oyunu iki jenerasyon sonra, 10 yıl, çıkartabilmek bir ilktir veya mevcut jenerasyonda önemli bir serinin(GT) oyununu konsolun 4. yılında çıkarabilmek ilktir.
  • Kurtarıcı olarak tüm yük Sea of Thieves'in üzerine mi bindi şimdi? Hade hayırlısı. Skorpiyo'nun 6 Teraflops gücü ve muazzam elite gamepadiyle, 4K 60 FPS Sea of Kekos, tüm PS4 exclusive oyunlarının papucunuahhdjejoehvsjkekrnb



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E87629FD5 -- 9 Ocak 2017; 23:23:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scalebound yoksa Xbox da yok. Darin hemen PRi'ya gecis yapiyorum :s/
  • Belki İptal edilmemiştir scorpio ile tekrar tanıtacaklardır, oyunun gösterilen son hali pek iç açıcı değildi. İptal edildiyse de ya cidden microsoft desteğini çekmiştir ya da oyun da büyük problemler vardır. Xbox One büyük bir bir hayal kırıklığı oldu.
  • Zaten çıkan her oyunla koca xbox platformunun oyun tabanında puan ortalaması git gide dipleri buluyordu, bu da o diplere yeni bir düşüş daha ekleyecek dandik bir oyundu tıpkı Recore gibi. İptal edildiyse eğer daha faydalı olmuş bu platform için. Bütün E3 çocuk oyunlarıyla doluydu zaten yeni sene E3'te Scorpio ile birlikte eli yüzü düzgün oyun tanıtımları bekliyorum, biraz çıtanın yükselmesi lazım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Arkadaşlar resmi açıklama geldi oyun Microsoft'un açıklamasına göre resmen iptal edildi, Xbox'ın gözü yaşlı!

    http://www.ign.com/articles/2017/01/09/microsoft-confirms-scalebound-is-cancelled

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • O cidden iptal edilmiş az önce onaylandı, xbox kullanıcılarının hiç hoşuna gitmeyecek bu durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 9 Ocak 2017; 23:42:44 >
  • Xbox alanlar bi ağlasın elle tutulur bi bu oyunları vardı oda iptal edildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 9 Ocak 2017; 23:43:55 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bir tek forzayla bu iş olmaz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bi yandanda Xbox'a adam gibi exc. oyun çıkmamasına üzülüyorum,Allah bilir bu nesilde kaliteli oyunlar çıkarsaydı Microsoft, belkide şuan Sony bizi dahada exc. oyunlara boğardı.. Ha bu haliyle bana yeterli,RDR 2 çıktıktan sonra direk PS4 Pro alacam ama bilmiyorum işte.. Şuanda microsoft Güçlü bir konsol yaparak oyuncuları geri kazanacağını zannedip Scorpioyaya bel bağlamış...Ama bilmiyorlar ki zamanında yaptıkları paragöz politikalar yüzünden oyuncuları kendilerinden soğuttular,Yok online'na bağlı kalma zorunluluğu,Yok 2. el oyunu oynamak için yeniden para ödeme zorunluluğu,Yok kinect zorunluluğu,Rakibinden daha güçsüz ve daha tipsiz olmasına rağmen konsollarını daha pahalıya sattılar,Ve en önemlisi oyun dışında herşeye yoğunlaştılar,Zamanında Paralı online'nı bunlar çıkarmıştı,Ağzımızada sıç..neyse...Şimdi Microsoft ve fanboyları bunları ne çabuk unuttuda Sadece gücüyle övünen Scorpio isimli konsola bel bağlıyorlar... Sanıyorlarki SONY bu savaşı sadece konsolunun güçlü olmasıyla kazandı,Kaçırdıkları şeyler şunlar oldu, zamanında insanlar PS3'ün exclerinden çok etkilendi,Ondan sonra yeni nesil konsol alacakları zaman insanlar bi Xbox'a baktı,Bide PS4'e...Kendi kendilerine dedilerki Lan Sony'de oyun var,Güç var,Tip var,Gözle görülür yenilikler var,Paragöz yaklaşımdada değiller,Adamların ps3'te yaptıkları excler PS4'te yapacaklarının garantisi, Eee o zaman neden biz PS4 almayalım....Siz şimdi gerçekten nasıl olurda hala Xbox'ı tutarsınız ey Fanboylar,Bunlar gerçekler, bi zahmet Scorpio ortalığı kasıp kavuracak derken gerçekleri göz ardı etmeyin,çünkü sizinki hayal....




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.