Şimdi Ara

PC nin kendiliğinden kapanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,

    Evet başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarım kendiliğinden kapanıyor. Aşağıya hem pc nin ısı değerlerini hemde teknik özelliklerini paylaşacağım.

    Şimdi olay şöyle gerçekleşiyor. Bazen internette gezinirken bir anda kapanıyor ama bazende GTA 5 i saatlerce oynuyorum kapanmıyor, bazen herhangi bir oyunu açıyorum daha 2 dk oynamadan kapanıyor. Yani çok dengesiz bir şekilde kapanıyor. Birde kapandıktan sonra hemen açılmıyor. Yani kontak basıyor ama marş almıyor :) Windows dolma ekranına geliyor tam hoparlörleri falan aktif edince kapanıyor tekrar. Birkaç denemeden sonra açılıyor.

    En kuvvetli ihtimalim ısınma fakat dünkü olayı yaşayınca bi sizlere danışayım istedim. Dün gece pc de takılırken birden bire yine kapandı ki yine internette takılıyordum sadece oyun falan oynamıştım işim bitmişti. Açmayı denedim açılmadı aynı şekilde. Bende yattım. Uyandıktan sonra pc yi açmayı denedim ve yine açılmadı dediğim gibi windows yerinde kapattı kendini. O an dedimki ısı olsa 10 saat geçti yani ne ısısı. Pc açılır açılmazda Speccy programı ile ısı değerlerini çektim. Sizce problem ne olabilir. Ayrıca GTA 5 falan daha yüksek kalitede oynarken grafikleri düşürmeme rağmen hala rahatsız eden bir takılma var. Bu durumlar virüsden vs. olabilir mi sizce.

    Herkese şimdiden teşekkürler.

     PC nin kendiliğinden kapanması







  • Arkadaşlar yardım lütfen.
  • Dizüstü mü masaüstümü ? masaüstüyse aç kasayı temizle bendede bu sorun vardı aynı şekilde bazen kapanıyor bazen kapanmıyor kasayı temizledim aşırı derece toz çıktı özellikle fandan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.