Şimdi Ara

roque junior iddiası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Roque Junior iddiası

    Brezilyalı Kleberson'un satmaya çalışan Beşiktaş'a sürpriz bir teklif geldi. Bayer Leverkusen'in Türkiye'deki temsilcisi menajer Erdal Akgündüz'ün sambacı Roque Junior'u siyah-beyazlı kulübe önerdiği bildirildi. Sabah gazetesinin 20 Ocak 2007 tarihli sayısında yer alan haberde Beşiktaş'ın R. Junior ile ilgilendiği iddia edildi.

    Buna göre, takımından ayrılmak isteyen sambacı, yıllık 2.5 milyon euro talep ediyor. Bu rakamda pazarlık yapmaya da açık. B.Leverkusen'in 31 yaşındaki oyuncu için istediği bonservis bedeli ise 1 milyon euro. Beşiktaş yönetimi, oldukça parlak bir kariyere sahip olan Brezilyalı savunma oyuncusu ile ilgili teklifi hemen değerlendirmeye aldı. İlk iş olarak Roque Junior'un takımındaki durumu araştırılıyor.
    Yönetimin, Kleberson'un satılması halinde elde edilecek gelirle Roque Juniors'u transfer etmeye sıcak baktığı bildirildi. Yöneticilerin önemli bir bölümü, takımın en sorunlu bölgesi olan savunmaya Roque Junior gibi tecrübeli ve klas bir yıldızın ilaç olacağını düşünüyor. Beşiktaş şimdi bir süredir sakat olan Roque Junior'un sağlık durumu hakkında bilgi almaya çalışıyor.

    kaynak:sabah







  • arkadaşlar haberi daha önce @electra kardeş de yazmış,görmemiştim,kusura bakmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.