Şimdi Ara

Takımdaki gerçek kanser Pereira mı? Oyuncular mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda büyük çoğunluk Pereira'ya giydiriyor da, arkadaşlar bir düşünün son 10-15 yılı. Yaşanan her türlü olumsuzluğun altında saçma sapan bahaneler ve boş vaatlerle Aziz Yıldırım çıkmadı mı? Pereira'nın bizim aradığımız teknik adam olduğunu ben de düşünmüyorum fakat gaz yaptığınız kadar kötü bir teknik adam değil.

    Bizim esas sorunumuz yönetim anlayışı.

    Çok değil daha sezon başı ben karışmayacağım vs. deyip Terraneo'yu ve Pereira'yı getiren, her türlü futbol idaresini onlara bırakacağını ima eden kimdi? Hepimiz bayram etmiştik hani öyle dediğinde, hatırladınız mı?

    Bu yıl son yılım diyen adam kimdi arkadaşlar? Sonrasında çark eden kimdi?

    Terraneo iyidir ya da kötüdür, hatalıdır ya da hatasızdır; fakat takımdan kovulduğunda Aziz Yıldırım'ın ettiği seviyesiz sözleri hatırlayan var mı? (ben aldım ben sattım)

    Yine bu kişinin taraftara beni kızdırmayın 10 yıl daha dururum dediğini unutmamışsınızdır herhalde?

    Daha dünkü maçtan sonra "devre arasında indim Mete Kalkavan'a bak düzgün karar vermiyorsun dedim, bakın ikinci yarıda nasıl toparladı" diye bir açıklamada bulunan kim? Bunu medya önüne "soyunma odası basan başkan" damgalı birisi olmasına rağmen rahatça getirebilen adam kim?

    Alex'i neden gönderdi Aziz Yıldırım bilen var mı? Bacak bacak üstüne attı diye mi, Twitter hesabı var diye mi?

    Hadi Alex'i Aykut hocaya saygı ve güveninden dolayı gönderdi diyelim, ikisi arasındaki sorunu bu şekilde çözmüş olsun. peki daha geçen aylarda Aykut hocanın arkasından ileri geri konuşan kimdi?

    Ya da Ersun Yanal'ın arkasından ileri geri konuşan? Ya da Zico'nun? Bir başkanın görevi eski teknik direktörlere eleştiri yapıp durmak mıdır? Medyanın eline malzeme vermek midir?

    Kendisi hapiste iken, binlerce taraftarın gidip destek verdiği, çıktığında yine o taraftarın kucaklarda taşıdığı, sonra paralı köpekler diye hitap ettiği taraftar kimin taraftarı?

    Bu adamın iki sorunu var arkadaşlar;

    1- Güç hırsı (tipik yönetici hastalığı)
    2- Akıl sağlığı yerinde değil (benim iddiam)

    Bu adam ve yaverleri yönetimde oldukça biz daha çook "paralı köpekler" duyarız, şampiyonluk vaatleri alırız. Şampiyon olamayınca canım bak her sene zirveye oynuyoruz derler. Daha kupa var derler. Kupa da gidince ben şike yapmadım Galatasaray yaptı derler (ne alakaysa? Bunun maç sonrası açıklama olması için bir bağlantı ben bulamadım, bulan de yeşillendirsin öğrenelim.) Özetle biz daha çook uyuruz arkadaşlar.

    Diyeceğim o ki tepkiniz teknik direktörden, oyunculardan önce yönetime olsun. Ama ne olur lafta kalmasın bunlar. Gidip laf ettiğiniz için sahadan mı atılıyorsunuz, atılın ya hu! Forma almayacağım diyorsanız almayın. Lafta kalmasın bunlar. Özellikle medya baskısı önemlidir, taraftar yeterinmce ısrarcı olduğunda elbette çatlaklar oluşacaktır.

    Bunların dışında, futbolla alakalı olarak da demek istediğim bir iki şey var.


    • Ne kadar üzülerek desem de, Nani gibi eline sazı alamayacak yıldızların gitmesi lazım.
    • RVP artık laflarını icraate dökmeyecekse onun da gitmesi lazım, iki pas alamadı diye oyuna küsüp duruyor. Böyle yıldız olmaz.
    • Diego kesinlikle yıldız değil, eleştirildiği kadar kötü olduğunu düşünmüyorum fakat bu kadar maaş alacak bir oyuncu değil. Onun da gitmesi lazım.
    • Volkan Demirel'in acıtasyonlarından ve boş laflarından ben bıktım, ne olur böyle kanserlere teşekkür edilip yollar ayrılsın.
    • Gökhan ve Topal 1m civarına oynacaksa oynasın, olmadı gönderilsin. Alternatifi yok denilen Gökhan'ın önünde maksimum 3-4 yıl var. Nasıl alternatifi yok ya hu? Gökhan'ın nasıl ortaya çıktığını bilmeyen kesim tutturmuş alternatifsiz. Düzgün bir ekiple alternatifi bulunur merak etmeyin, hele de yabancı sınırlaması yokken.
    • Topal'a gelirsek, taraftardan nasıl bir kredi topladıysa sıvadığı maçlardan sonra bile burada övenleri görüyorum. Ya hu adamın üstünde bizim takımın forması var diye göklere çıkarmayın. İyiyse iyidir kötüyse kötüdür - nokta. Topal geçen seneye göre çok büyük düşüşte.
    • Josef ortalama bir oyuncu. Form tuttuğunda Topal'ın görevini gayet iyi yapıyor. Bence kalmalı, ama mümkünse bir daha böyle oyunculara karar verilmeden iyice düşünülmeli.
    • Ozan başlı başına fiyasko. Zamanında 10m'lar konuşulurken umarım olmaz demiştim, iyi ki o zaman almamışız. Umarım beni önümüzdeki yıl yanıltır ama mental açıdan sorunlu oyuncuların böyle döünüşümler yaşaması çok zor. İddiam, 2-3 yıl sonra yeni Selçuk Şahi'imiz olacağı yönünde.
    • Bu kadar olumsuzluğun üstüne bir Kjaer geldi, o da nasıl alınmış vallahi anlamıyorum. En üst düzey olmasa da onun bir tık altındaki takımlarda rahat rahat 11 çıkacak oyuncu. Umarım gitmez, giderse de iyi para getirir.
    • Gönül isterdi ki piyasası varken Caner'i iyi paralara gönderseydik. Bence gitmesi doğru karar, fakat bonservissiz gitmesi harika bir yönetim çalışması sonucu. Tebrikler yönetim. Gitmesinin doğru karar olduğunu karakterinin dengesiz olmasından dolayı düşünüyorum. Bu karakterde oyuncular istedikleri kadar hırslı olsun, bir yerden sonra külliyen zarar oluyor takıma.
    • Bir de Volkan Şen iyi hoş da, iyi bir disiplin eğitimi alması lazım. Bu kadar şımarık ve patavatsız olacaksa takımda yeri olmamalı. Dünkü maçta bile fevri hareketleri, hele o atağımız sırasında hakemle yaklaşık bir dakika münakaşa edip hem kart riskine girmesi hem atağı baltalaması harikaydı. Adeta bir Trabzonspor oyuncusu gibiydi.
    • Bence UEFA'yla yapılan anlaşma vs. de varken Pereira ile devam kararı doğru. Muhtemelen yüklü tazminatı vardır (Türk takımlarının vazgeçilmez teknik direktör maddesi).


    Son olarak, ne olur Mete Kalkavan gibi vasıfsızlar hakemlik yapmasın. Bu ne rezil yönetimdir ya? (iki takım adına da). Geçen yıl daha beter hakemler olamaz derken bu yıl iyice kevgir ettiler hakemler ligi. Kaç takımın hakkı yendi. Herkes payını aldı.

    Neyse, kusura bakmayın bayağı uzun oldu. Yazsam daha da uzar da, bu bile ne kadar okunur bilmem Dayanamadım, biraz içimi döktüm rahatladım en azından







  • Jozefe ödenen para vatan hainliğiyle eş değerdir

    nitelikli dolandırıcılıktan yargılanması lazım onu alanların

    Nani ve RVP eğer takım bulabilirlerse ki ihtimal vermiyorum Çinde dahil bu çöplere para veren çıkmaz

    Volkan molkan hepsi gönderilmeli

    gelecek yok takımda
  • Gerçek kanser Aziz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gonderilecek adami gondermezsiniz şampiyon yapan hocalar kovulur.Yazina katiliyorum.Vitor suçlu evet ama oyuncularda sucsuz değil.Takimda kaptan diyebilecegim liderlik vasfi olan bir oyuncu bile yok.Bizde podolski sneijder takimi atesleyen oyunculardir sizde o yok İşte.Nani Rvp felaniyi hosta takimi sirtlayip oyuna agirliklarini hic koyduklarini görmedim.Rvp ninde nanininde takimla iletisim sorunu var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aziz
  • dünkü futbolu hiçbir şekilde kimse bana izah edemez. rvp'nin oyundan çıkmasını açıklayamazsın bana anladın mı? gökhan ve caner gibi ligin en iyi beklerinin dün neden sahada olmayışını bana anlatamazsın. 1-0 gerideyken dakika 80'de şener-gökhan değişikliğini, souza-topal ile bu maçı nasıl tamamladığımızı bana anlatamazsın.
    hepsi milli takım oyuncusu bunların. kimse kimseyi aptal yerine koymasın.
    pereira kanserini korumak için istediğiniz kadar futbolculara çamur atmaya çalışın. artık taraftar gözünü açtı. pereira'nın teknik direktörlükle uzaktan yakından alakası olmadığını anladı.
    evet gerçek kanser pereira. ve o kanser bu takımdan gitmeden bu kulüp hiçbir zaman aydınlık günleri göremeyecek.
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt
    ben böyle şeylerin açıklanabileceğini yazmadım ki? Hoca süper oyuncular süper de demedim. Neyin siniri bu

    Ama gerçek kanser Pereira falan değil. Öyle olsa 3 yılda 3 teknik adam değişmezdi. Bu kadar çöp oyuncu sirkülasyonu da olmazdı. Bunlar 2. sebepler. Ana sebep kesinlikle yönetim. Fenerbahçe gibi bir kulüp böyle rezil açıklamalara, hareket ve davranışlara sahip bir başkan haketmiyor. Ya yönetim çeki düzen verecek kendisine (15 yılı aşkındır olmayan şey nasıl olacaksa artık?), ya da bizim vademiz buraya kadar demesini bilecek kadar onurlu olacak.

    Bir de kusura bakma, ben de RVP fanıyım. Sezon başında formamızı falan da aldık hani, fiyakalı anladın? Ama böyle ruhsuz takılacaksa o da gitmeli. Çok çabuk küsüyor oyuna.




  • bu sezonki başarısızlık için 50 milyon avroluk takım kurmaya gerek yoktu.
    hele bu kadro ile bu futbolu oynamak daha acı verici.
    önümüzdeki sezon da da değişecek birşey olmayacağı aşikar.
    bari eldeki hazır para ediyorken yıldız!! isimleri elden çıkarmak en doğrusu.
  • Adamda utanma olsa istifa eder, ama kendi kafasında öyle büyük düşmanlar yaratmışki bırakamıyor.
  • Maglupsun final macinda. Cift forvet oynayacağına dk 45te RvP-Fernandao değişikliği yapıyorsun. Dk 84 gol gerekli sağ bek değişikliği yapıyorsun. Berbat oynayan Souza hala oyunda. Hala iki DOSla oynuyorsun. Markovici alıyorsun ama golcü yetersizligin olduğu bariz belli ceza sahasına topu taşısan bile sadece Ferdi ceza sahasında. Bekle gol gelecek.

    Dün macı izlerken vitorun ciddi ciddi gıcıklıgına bu değişiklikleri yaptığını düşündüm. Hiç bir mantıklı açıklaması yok bu durumun.

    Ya maçı Gsye vereyim dedi ya da bu adam futbolun hücum yönünden hiç mi hiç anlamıyor. Daha hataları saymakla bitmez aragones bile bundan daha iyiydi. Söylendiği gibi kötü TD değil falan diyorsunda. Berbat bi TD bu adam. Gör bak bizden sonrada hiç bir kulüpte dikiş tutturamayacak. Belki orta halli takımlarda uzun süre görev alabilir.

    Son olarak azizin kanser sebebi olması Pereiranin son derece aptal bi td olduğu gerçeğini değiştirmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geçen sene takımda forvet yoktu adam gibi ve TD kötüydü. Bu yüzden şampiyonluk gitti. Orta sahada ve savunmada sıkıntı yoktu, Alvesi saymazssak. Yönetim sağolsun gitti orta sahayı bozdu, savunmanın iyisi Egemeni gönderdi. RVP ve Nani doğru transferlerdi ama bu kezde orta saha yoktu ve gene kötü TD vardı. Teşhisler hep yanlış. O yüzden sonuçta hep hüsran. Bizim asıl sorunumuz anlık kararlar alan, şekeri yükseldiğinde onuda kovarım bunuda diyen ve futboldan zerre anlamayan bir adam tarafından yönetiliyor olmamız
  • risk almanın ne demek olduğunu bilmeyen, maç içinde taktik değiştirmeyen biri. sağ bek çıkartıp sağ bek, santrafor çıkartıp yine santrafor alıyor adam. oyuncular atamıyormuş, madem atamıyor bitiricilik çalıştırırsın. yine atamazlarsa yine td'nin suçudur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magnum44 kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katılıyorum, özellikle son cümlen doğru - tek farkımız ben Pereira'nın rezil bir teknik direktör olduğunu düşünmüyorum. Bir İsmail Kartal değil bence, o çok daha kötüydü. Sadece bizim ligde orta-üst sıralara oynayan ekiplere uygun olduğunu düşünüyorum. En azından bu yılki profil buna işaret etti.

    Benim anlatmaya çalıştığım şey, Aziz Yıldırım ve yönetimi gitmeden istediğimiz kadar teknik ekip değiştirelim, oyuncu alıp satalım istikrarlı başarı en azından futbolda olmayacak gibi. Bu sebeple esas öncelikli sorun yönetim diye düşünüyorum. Ha, yönetim değişecek her şey süper olacak garantisi yok elbette. Ama değişim gerektiği kesin.
  • Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Liderlik konusu mükemmel bir tespit. Fenerbahçeli arkadaşlar ellerini vicdanlarına koyup bir düşünsün.

    Dünkü Podolski'yi seyrettiniz herhalde. Bu adam süperstar değil. Ama o hırs takımı sürükledi. Nitekim çoğu maçta Sneijder-Podolski ikilisinin yarattıkları hırslı ve adanmış hava takıma yansıdığında Galatasaray galip gelebildi. Aynı şey Beşiktaş için geçerli - ki bence bu yıl takımın geneline bu hırsı yayabildikleri için şampiyon oldular.

    Yukarıda bizim oyuncuları eleştirdiğim kısım bu tip şeylerden kaynaklı. Hadi Gökhan ile Topal'ı bir nebze ayırayım, ama onlarda da liderlik yok kimse kusura bakmasın. Lider dediğin adam takımı gerektiğinde sürükleyecek, havasını değiştirebilecek tipte olmalı. Ki bana dün 1 tane oyuncumuzun böyle bir özellik belirtisi gösterdiğini söyleyebilir? Vücut dilleri bile salmışlık gösteriyordu. Ben de çok istiyorum ki RVP'dir Nani'dir Volkan Şen'dir Diego'dur vs. alsın götürsün takımı gerektiğinde, ama adamlar çok lakayıt. 10 maçta bir maç anca koparıyorlar. Bunu yazacağım için belki tepki çekeceğim ama sessiz sakin, belli limitleri olan Alper Potuk bile tüm takımdan daha çok bu vasfa yakın görüntü çizdi bu sezon.




  • AZİZ YILDIRIM DÖNEMİNDE YAŞANAN ŞAMPİYONLUKLAR
    97-98 Galatasaray
    98-99 Galatasaray
    99-00 Galatasaray
    00-01 Fenerbahçe
    01-02 Galatasaray
    02-03 Beşiktaş
    03-04 Fenerbahçe
    04-05 Fenerbahçe
    05-06 Galatasaray
    06-07 Fenerbahçe
    07-08 Galatasaray
    08-09 Beşiktaş
    09-10 Bursaspor
    10-11 Fenerbahçe
    11-12 Galatasaray
    12-13 Galatasaray
    13-14 Fenerbahçe
    14-15 Galatasaray
    15-16 Beşiktaş

    Aziz yıldırım 7 tane Galatasaray başkanı gördü.Bence kanayan yarayı tekrar düşünün.
  • gecen sezonun suclusu azizdi bu sezonun terraneo-pereira. eger taraftar aziz bu iki tipi getirdiginde karsi ciksa yine aziz suclu diyebilirdim. ama herkes saksakladi. ismaile herkes karsi cikmisti o yuzden sene bittiginde laf etme haklari olusmustu. azizin bu sene en buyuk hatasi devre arasi pereirayi kovmamak oldu. sene basi yapilanmasinda bir sucu yoktu. hatta yillarca istenildigi gibi karismadi yabanci sportif direktore falan birakti. sonucta yanlisti ona birakmasi ama herkes alkis tuttu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar hep Paralel Yapı yüzünden. 2000 yılında bize UEFA Kupasını aldırdı. 2006'da bizi, 2010'da Bursa'yı, 2011'de malum süreci, geçen sene yine bizi, bu sene Beşiktaş', dün yine bizi hep Paralel Yapı şampiyon yaptı.

    Bence sizde bi Pensilvanya'yı ziyarete gidin Üzerinizde büyü var onu bozsun hoca efendi
  • Köklü değişim şart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.