Şimdi Ara

Demokrasi, olmazsa olmazdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Demokrasi aslında bir nimettir. Varsayalım Suriye’de demokrasi olmuş olsa idi 500 bine yakın Suriyeli katledilmez, harabe hâline gelmez ve halkının yarısı Suriye dışında mülteci konumuna düşmez idi. Ege Denizi’nde yüzlercesi boğulmaz, Avrupa’da sınır telleri önünde aç, susuz ve soğukta kalmazlar idi...
    Zalim Esad ve katil babası vaktiyle, askerî darbe yaparak iktidarı gasbetti. Suriye’yi âdeta kendi çiftlikleri bildiler. Bu zalimler sahip oldukları iktidarı ve son derece lüks hayatlarını ve maddi imkânlarını kaybetmemek için halka zulmediyorlardı.
    Suriye’de demokrasi olsaydı halk millî iradesi ile bir iktidarı devirir bir başkasını iktidar yapardı. Oysa böyle olmadığını bütün dünya acı bir şekilde görmüş oldu. Zalim ve katil Esad, Putin ve PYD 'ateşkes’e rağmen masum insanları öldürmeye devam ediyorlar. İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi dahi "PYD ve PKK’nın aynı olmadığını söyleyen aptaldır" demiştir.
    Rusya’nın DAEŞ ile işi yoktur. Esad’ın yanında ve ılımlı muhalifleri katletmektedir. PYD’nin gelecekte Suriye ordusu tarafından katledileceği kesindir. Suriye halkı bölünmeye karşıdır. ABD ve Rusya PYD’yi bazı menfaatleri karşılığı satacaktır.
    Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi ve Siyonizm dünya halklarına zulmeden en büyük çete ve terör teşkilatıdır. Bu şer güçler, dünyayı aralarında paylaşmışlardır. 2.5 milyar Müslümanı hakkıyla temsil eden bir ülke yoktur.
    Dış politikadan sizlere bu kadar aktardıktan sonra, biraz da iç politikadan bahsedeyim...
    Son kamuoyu araştırmalarına göre halkın yüzde 81’i yeni anayasa istemektedir. Yeni Anayasa’dan kaçan CHP’den, halk da kaçmaktadır. Bugün seçim olsa CHP’nin oyu en fazla yüzde 24’tür. AK Parti yüzde 52, MHP yüzde 10 yerli ve millî olmayan HDP'nin yüzde 10 oy alması muhtemeldir. Kamuoyunun çoğu PKK’ya karşı yapılan mücadeleyi desteklemektedir.
    Bütün savaşların arkasında Yahudi vardır. Yahudi’nin dünya hakimiyeti ile stratejisi şöyledir ki; (1871 tarihli İtalya Devlet Arşivindeki belgelere göre) 3 tane dünya savaşı planladılar. Birinci Dünya Savaşında İngiltere yoktur. Çünkü o dönemde Yahudi İngiltere’yi idare ediyordu. Başta Osmanlı olmak üzere imparatorluklar yıkılacaktı. İkinci Dünya Savaşında ise İsrail kurulacak İngiliz İmparatorluğu yıkılacak idi. Üçüncü Dünya Savaşı da Yahudi ve onları destekleyenlerle Müslümanlar arasında olacaktır. Bu savaşın sonunda da Yahudi dünya hakimiyeti kuracaktır!
    Oysa unuttukları hakikat; Yahudi’nin hesabı varsa Allahü tealanın da bir hesabı olduğudur. Bir hadis-i şerif mealine göre; "Araplarla Yahudiler arasında savaş olmadan kıyamet kopmaz." Bu savaşta ağaçlar ve taşlar dile gelerek "arkamda Yahudi var" diyecektir.
    İslam Dünyasının bugünkü felaketinin en büyük suçlusu (Türkiye ve birkaçı hariç) İslam ülkelerindeki liderler ve bürokratlarıdır. Çünkü bu kesim bugün, Siyonizm ve emrindeki Batı’nın uşaklarıdır!..







  • Cahil insanlarla demokrasi olmaz. Şuan Türkiye'nin halinden anlayabiliriz bunu. Amerika'da da Bush, zamanı ve şimdiki Trump çılgınlığında olduğu gibi.
    Ayrıca son paragrafa iyi güldüm:


    "İslam Dünyasının bugünkü felaketinin en büyük suçlusu (Türkiye ve birkaçı hariç) İslam ülkelerindeki liderler ve bürokratlarıdır. "

    Türkiye hariç mi? O zaman hırsızlığı, tecavüzü savunanlar, insanları ötekileştirip duran hükümet gibi şeyler islama aykırı değildir yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 13 Nisan 2016; 11:54:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.