Şimdi Ara

PS 4'TE ALDIĞIM DEĞİŞİK HATA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ps4'ümü kısa bir süre önce aldım kurduğum gün son ps4 versiyonuna yükselttim.Kutulu oyunlarda (Last of us ve uncharted collection) oyunun diskini taktıktan sonra oyun menüsü açılmadan uygulama başlatılamıyor hatası vermeye başladı.Hata kodu ce-38612-0 internette net bir bilgi bulamadım daha önce böyle bir sorunla karşılaşıp çözebilen varsa lütfen yardımcı olsun.Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam geçmiş olsun nette bir kaç çözüm var ama işe yarar mı bilemiyorum. İlk çözüm modeminizi resetleyin, olmazsa ps4ün internetle olan bağlantısını kesin, olmazsa üçüncüsü safe modda açıp database rebuilt yapın. Ps4 ü tamamen kapatıp, açma tuşuna basılı tutun safe modea 2.bipten sonra girmesi lazım


    1- PlayStation 4 kapalı durumdayken, güç düğmesine basın ve 2. bip sesini duyana kadar basılı tutun.2- DualShock 4ü USB kablo ile PS4 sisteminize bağlayın ve PS düğmesine basın. Menü gelecektir, oradanda rebuilt database diyeceksiniz.

    Umarım çözülür, 2,50 sürümünde rastlanan bir hata anladığım kadarıyla sürümünüz nedir? Yazanlar hep 2,50 firmwareden sonra oldu demiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgilendiğiniz için çok teşekkürler.Hocam bugün olayı biraz çözdüm gibi internete bağlıyken bu hatayı alıyorum bağlantıyı kestiğimde sorunsuz giriyorum.Uyduneti mi arasam sizce portlarda falan bir sorun var sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ps4 için internet/port açma ayarları diye bir konu vardı forumda. Forumda ve google da aratırsanız gerekli ayarlar çıkar muhtemeln onları bir deneyin. Uydu nettekilerde ps4 le ilgili sıkıntıyı anlamayacaklardır. Hatta uzaktan bakarlar bağlantınızda sıkıntı yok der geçerler. Dediğim gibi siz bi nette aratın ps4 internet bağlantı ayarları diye bir aratın oradaki işlemleri bir deneyin yine çözülmezse, bence işe yaramaz ama :) ararsınız uydu neti. Çözemezseniz Sonye mesaj atın yada arayın bu sıkıntınızla ilgili ki onlarda servise götürün derler :). Yine bende birşeyler bulursam yine yazmaya çalışırım hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.