Şimdi Ara

Hangi micro sd Card

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni bebeğim oldu o yüzden cep telefonu ile sürekli fotoğraf çekmeye başladım. Haliyle hafıza yetmiyor. Sony Z3 compact cep telefonu kullanıyorum. Hangi micro sd card almalıyım. 32 gb olacak şekilde fiyat performansı iyi olan , bir link yada alacağım bir teknoloji market söyler misiniz ?



  • Fiyatı size uygun olur mu bilemem ama bunu ben bir arkadaşıma da tavsiye etmiştim gayet memnun. yazma okuma hızları da gayet iyi. ayrıca samsung olması da avantaj sayılabilirhttp://www.vatanbilgisayar.com/samsung-micro-sd-evo-plus-32gb-class-10-adaptorlu-hafiza-karti.html
  • farklı bir kart bulursanız dikkat etmeniz gereken nokta yazma okuma hızları ve sınıfı. mesela size gönderdiğim class 10. daha ucuza 32 gb bulursunuz class 4 veya 6 da ama hızı sizi üzebilir. yani diyelim fotoğrafı çektiniz onun sd karta yazılması için daha çok beklersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sertacsertbas

    Yeni bebeğim oldu o yüzden cep telefonu ile sürekli fotoğraf çekmeye başladım. Haliyle hafıza yetmiyor. Sony Z3 compact cep telefonu kullanıyorum. Hangi micro sd card almalıyım. 32 gb olacak şekilde fiyat performansı iyi olan , bir link yada alacağım bir teknoloji market söyler misiniz ?

    Ayrıca daha ucuz olsun derseniz bu kartı da önerebilirimhttp://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_SANDISK-SDSDQUAN-032G-G4A-32-GB-48-MB-s-Ultra-Android-microSDHC-Class-10-SD-Adapt%C3%B6r-Haf%C4%B1za-Kart%C4%B1,103452,1787989.html?langId=-14




  • 32 gb sandisk hepsiburadada 30 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.