Şimdi Ara

Donanımhaber Middleman Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar merhabalar arkadaşlar benim sorum şu yöndedir bir iki haftadir insanlar middlemanlik yapmam için benle konusuyorlar bazen de yardımcı oluyorum lakin bu forumun 2 adet middlemani mevcuttur amacım kesinlikle kötülemek veya kötü niyetle yazmak değildir lakin insanlar istedikleri zaman middlemanleri bulamıyor siegerin tatilde oldugu söylenirken drmel in su sıralar middlemanlik yapmak için vakti olmadıgı söyleniyor tabi bu bana gelen söylem.Eger böyle bir sorun varsa ve middleman yoksa su an ortalıkta acaba bunu kim belirliyorsa forum için MM bulunabilir mi?Insanlara yardımcı olucak kimseler yok şu an ve bunu bir cözüme ulaştırırsanız sevinirim.Saygılarımla.



  • Aslında forum middlemanını yöneticiler ayarlamadı sieger kendisine göre konu açtı ve drmeli aldı sadece öyle sürdürdüler hep drmel uraştı ve sonunda yorulup ara vermek istiyor sanırım yönetimin bu konuda birşey yapması gerek bence.
  • Hocam bi kaç alişverişte bende sizi düşünmüştüm mm olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende hiç mm'leri son 1 aydır cs forumunda göremiyorum , daha aktif 1,2 kişi daha alınsa daha ıyı olur
  • Bence bu arkadaş mm olmalı :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de yardımcı olabilirim, müsait olduğum zamanlarda
  • ben de yardımcı olabilirim, müsait olduğum zamanlarda

    Sloganım da your all skins safe with me
  • Aynen sıkıntı büyük öyle ki forumdaki arkadaşlara ben bile yardım etmek durumunda kalabiliyorum. Buralara geleli daha 3-4 ay olmuş.

    Bulut arkadaşımızın MM olmasını can-ı gönülden isterim, gavet güvenilir bir satıcı.

  • middlemanlik amelelikten başka birşey değil çünkü çoğu site bile satarken %10 komisyon alıyor arkadaşlar başta gaza gelip hehe ben yaparım dedilerde sonradan fark ettiler onlarda
  • Forum yönetiminin böyle bir çalışması olmadığı için Sieger konu açarak ticaret yapanlara yardımcı olmaya çalıştı.
    Steam replerinin bir öneminin olmadığı ve forum reflerininde suistimal edildiği bir ortamda middleman güzel bir çözümdü.
    İki ticaret yapıp ben mm yapabilirim diyen arkadaşlar bu riskin altına girmeyin kesinlikle, dolandırıcılığın yüzlerce yöntemi var.
    Bugün olmazsa yarın bin liralık bir bıçağı kaptırırsınız altından kalkamazsınız sonra..
    Şurda oyunla ilgili konuları takip edebileceğimiz ve ticaret yapabileceğimiz tek bir ortam varken burayıda mundar etmeyin.
  • bulut başkan vaktim var yapabilirim diyorsan seçelim seni el birligiyle :) yöneticiler geldigi zaman herkez seni istiyor
  • Bana dışardan gelen oluyor csgl olsun, jackpot siteleri olsun bulanlar 1 key teklif ediyor. Hiç istemedim ama 1 key teklif ettiler işi öyle götürdüm. Geçenlerde btc ile mw dragon lore satılmasına aracılık ettim, satıcı arkadaş stattrak ak redline gönderdi. İnsanlık adına çekilecek dert değil gerçekten. 30 kere kontrol ediyorsun, doğru adam mı, taklit profil mi yapmış tabi tuzağa girmemek için bütün trade offerları kendim gönderiyorum, steam idleri tekrar tekrar kontrol ediyorum. İlk defa 3000 lira alışveriş yapacaktım adam bu forumdan tutturdu mm mm diye, dedim drmel olsun adam mm mm derken kayboldu şahsen ben 50 liralık aracılık ücretini bile hazırlamıştım satmaktan vazgeçti. Normal ticaret yaparken bile iş böyle, herkes çorbasını alır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.