Şimdi Ara

AURİS 1.4 D4D ELEGANT MMT ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.. DÜŞÜNCELERİNİZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, iyi bayramlar..

    Başlıkta belirttiğim aracı alma düşüncesindeyim hatta biriyle telefonda anlaştık, Tampon değişik, Sağ ön far değişik bunlardan dolayı 2 hasar kaydı var (toplam 1800TL) boya hata kusur yok, yarın expertiz e sokacağım, Araç 2008 Model, 105.000km'de 38,500' e anlaştık.

    Öncelikle Mmt corolla kullandım vites geçişleri beni rahatsız etmiyor bunu belirteyim, forumda okuduğum aracın dik yokuşlarda yolda kalması gibi bir durum olmadığını da şahsen tecrübe ettim. Merak ettiğim araç bu paraya değer mi? arabayı kullananlardan yorum almak istiyorum.. Benim için ekonomi ön planda ralliye katılma düşüncem yok :) 90 BG lik performans benim için yeterli. Hatchback ve otomatik araç seviyorum, Yılda 15-20 bin km yol yapıyorum.. 100-105 bin km üstünde araç almak istemiyorum.

    Honda'nın tabiri caiz ise "uzay kasa" olanını sevmiyorum.

    Golf baktım bahsettiğim fiyatlara temiz en üst donanım olmasa da biraz donanımlı golf bulamadım genel olarak 45,000 TL lerde gezmesiyle bütcemi aşıyor. Polo'lar ufak geliyor.

    Leon baktım Tsi' ler yakıyor ve lpg uygulamarında sorun çıkartıyormuş, Tdi ların temizi bütcemi aşıyor.

    Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.







  • Golf 45 e aldığında birkaç yıl sonra yine 45 e satabilrisin :)
    uzun yolculuk yaptığında ki konforda çokk farklı elbette..
    bu fiyat normal bence auris dizel için.
  • fiyat biraz fazla gibi geldi bana. çünkü 2009 model 77.000kmde aurisimi satışa çıkardım 42.500 tl istiyorum.tabi pazarlık payıda bırakıyorum... şunu söyleyeyim mm şanzıman veya benzer robotize şanzımanlardan birini kullandıysan hiçbir sorun yaşamazsın. sorunlar yokuş yukarı yoğun trafikte baskı balatanın koku yapması ısınması ve aracının yürümemesi üzerine.

    bahsedilenhttp://www.hakkimiziariyoruz.biz/ sitesinde bir video izledim. sürekli yokuş yukarı el freni kullanıyor ve sürekli fren yapıyor. mmt şanzıman yarım debriyajı fren yaparak durunca 2 snde bırakıyor ve tam debriyaj yapıyor.frenden kaldırınca tekrar yarım debriyaj... 2009 model mm auris kullanıcısıyım.şanzımanı kullanmayı bilmek gerekiyor. Şimdi sormak lazım o adama. manuel bir aracı sürekli yarım debriyaj ,tam debriyaj,el freni kullanarak ve frene basarak kullanmak(ki frene bastığını da bilmiyoruz frene basmıyorsa sürekli yarım debriyaj ve el freni...) nekadar doğru olur ve nekadar sorunsuz olur. Marka bu robotize şanzımanın zaten otomotikleştirilmiş manuel şanzıman olduğunu söylüyor.mantığı çok basit.. mm şanzımanlı bir aracı kullanırken aracın debriyaj hareketlerini taklit ettiğini bilmek ve ona göre şanzımanı kullanmak..bu şanzımanın bazı ekstraları var. yakıt tüketiminin manuelden farkının olmaması hatta bazen daha iyi olması. 77.000kmdeki auris mm aracım bu güne kadar motor ve şanzımandan sorun vermedi çok şükür.

    yakıt konusuna gelirsek çok yoğun trafikte ş.içi 6-6.5 lt /100km normal kullanımda 5.5leri rahat görebileceğiniz çok tutarlı bir araç.
    corolla kullanmışsınız konforlu bir araçtır. auris corollanın hb karoseri ve corolladan bu konuda farkı yok.

    ben erzurumda yaşıyorum. çevremden ve kendimden edindiğim tecrübelere göre servis hizmetini en çok beğendiğim toyota oldu.

    bir auris kullanıcısı olarak tavsiye ettiğim bir araç. daha detaylı bilgi almak istersen facebook gurubumuzda sana yardımcı olmak isteriz.https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/




  • Yorumlar için teşekkürler beyler, aracı satın aldım, geri donus yolumda da aracta beni rahatsiz eden herhangi birsey bulamadim, plastik parcalar biraz tikirdiyor ama 0km arac almadigimin farkinda olarak kafaya takmadim, yakıt cok iyi! Depoyu fulleyip 100 km sonra tekrar fulledim 4,7 Lt aldı (100-120Km hız klima açık) Sanzuman zaten bildiğim toyota mmt sanzumaniydi, bagaj hacmi gayet yeterli (ihtiyac halinde stepneyi cikartip daha da buyutulebilir sanıyorum) Ancak benzinli versiyonda olan anahtarsiz giris-CC-SS`i dizel e neden koymadiklarina anlam veremedim ama Memnunum daha plaka degistirmeden araca odedigimden fazlasına talip cıktı (Doğru secim yaptigimi anladim)

    Klube uyelik kaydımı yapın @Kafa Hunter :)

    Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssolar -- 21 Temmuz 2015; 23:55:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aramıza hoşgeldin Hayırlı olsun
  • Kafa Hunter kullanıcısına yanıt
    Sağolasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.