Şimdi Ara

Ortalama bir kullanici olarak Iphone 6ya yorumum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ilk defa 3 ay once Iphone a gecis yaptim ve su ana kadar ekstra bir artisini goremedim ortalama bir kullanici olarak.

    Normalde android kullanirdim hep, daha oncesinde de nokia(symbian)). Hazir yurtdisindayken ve imkanim varken IPna geceyim dedim. 2012 civarlarinda ilk gelisimde buralara neredeyse herkeste IP vardi ve ben de tabii o zamanlar bol bol yasanan android ve marka facilarindan dolayi cani yanan biri olarak ios a ozenirdim hep; fakat maddi imkanlar el vermedigi icin alamamistim o zaman. Su an IP 6 64gb kullaniyorum ve 800 dolara geldi. Bir oncesinde ise Nexus 5im vardi yine buradan aldigim. Simdi biraz daha deneyimli bir IP kullanicisi olarak NX5 in su anki telimden daha akici ve sorunsuz oldugunu soyleyebilirim(Trdeki surumlerde sorunlar varmis ama ben yasamadim hic). Ama onun da cok buyuk bir handikapi vardi ki o da sarj suresi. Cok cok kisa gidiyordu. Su an IP6im ilac gibi geliyor o konuda. Ama sadece bununla sinirli. Onun disinda su an neden +300 dolarlara varan bir para odedigimi sorguluyorum. Ha telefondan cok sikayetim yok, genel olarak sorunsuz kullaniyorum fakat dedigim gibi gercekten arti olarak odedigim para sirf bir kez de ben deneyeyim diye verilmis oldu. Ha pisman degilim cunku allah kismet eder de telime iyi bakarsam Trde zarar etmeden satabilirim sanirim.

    Buradaki hayal kirikligim cok ovulen iosun artik eskisi gibi olmamasi oldu. Ayrica bircok arkadasin sorunlarindan dolayi konular acmasi da dikkatimi cekmiyor degil. Bu durum genelde androidde normaldi(r). Androidde telefonu cok kurcalama hevesimi yeterince tatmin etmis biri olarak su an IPnumu dumduz kullaniyorum desem yeridir. Ama bir daha bu kadar fark verip alir miyim? Sanirim hayir, ozellikle de Tr sartlarinda(maddi olarak)...

    Edit: Konuda duzeltme yaptim nexusum 32gbdi onu dusunurken yazim hatasi yapmisim. Yanlis yazilmisti ama geri kalan yorumlarim dogrudur kendimce. Keske arkadaslarin cogu yargisiz infaz yapmadan once biraz bekleserdi. Neyse, kanit isteyen varsa telefonumla iligili buradan resim vb paylasayim. Daha onceki yorumlarimda hic yalan soylemedim cok sukur, acilip bakilabilir. Oncesinde nexus konularinda sonrasinda ise IP konularinda duzenli mesajlarim vardir. Ne aldiysam ne gorduysem onu yazarim.

    Son olarak, arkadaslar bu kadar fanatik savunmayin. Yaziyi duzgun okuyan her birey rahatca gorecektir ki androidi de elestirdim ve daha iyidir demedim. Sadece neden daha fazla vereyim bir dahaki sefere dedim. Bir yazim hatasi ile denmeyen kalmamis...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 26 Ocak 2015; 11:31:56 >







  • Son zamanlarda çıkan tepe model android cihazlarda kasma,donma vs yok zaten sanırsam. Peki ben size bir şey soracağım almış olduğunuz 32gb iphone 6 cihazın demo olabileceğini düşündünüz mu acaba? Yoksa iphone 6 ya da plus sanmıyorum ki medyadan yavaş bir cihaz olsun. Aksine daha stabil ve seridir. Niye böyle bir soru sordum size gelelim ona. Apple in yeni pazarlama stratejisi olarak artık 32gb model üretilmiyor. 32gb olan y ve pluslar ilk çıktıkları zaman nadiren de olsa vardı fakat demo sürümdü cihazlar. Ve teşhirde kullanıyorlardı. Kısaca Apple 32 lik üretmişti ama bundan son kararda vazgeçmişti. Bu 32 lik cihazlar demo olarak kalmıştı. Bir araştırın, aldığınız yere sorun bir derim ben. Çünkü 32 lik iphone 6 serisi yok ne yazık ki. Ha Çinde falan varsa bilemem de hiç sanmıyorum. İlgili konusu da yok zaten.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6 32 GB ikilisini gördükten sonra gerisini okumadım bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki fırından ilk çıkan iPhone 6S 32GB'dır arkadaşınki, eksik yazmıştır 6 diye.
  • android kullanıcısı canı sıkılmış yine ios u kötülücek fakat beceremedi.32 gb ip6 fail :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6 32 GB



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirkinordek885349 -- 26 Ocak 2015; 5:37:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 gb demek... Belki sd kart takmıştırsın sen şimdi ona da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keske atarken az destekli atsaniz... 32gb iphone 6 demek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techniquest35

    Son zamanlarda çıkan tepe model android cihazlarda kasma,donma vs yok zaten sanırsam. Peki ben size bir şey soracağım almış olduğunuz 32gb iphone 6 cihazın demo olabileceğini düşündünüz mu acaba? Yoksa iphone 6 ya da plus sanmıyorum ki medyadan yavaş bir cihaz olsun. Aksine daha stabil ve seridir. Niye böyle bir soru sordum size gelelim ona. Apple in yeni pazarlama stratejisi olarak artık 32gb model üretilmiyor. 32gb olan y ve pluslar ilk çıktıkları zaman nadiren de olsa vardı fakat demo sürümdü cihazlar. Ve teşhirde kullanıyorlardı. Kısaca Apple 32 lik üretmişti ama bundan son kararda vazgeçmişti. Bu 32 lik cihazlar demo olarak kalmıştı. Bir araştırın, aldığınız yere sorun bir derim ben. Çünkü 32 lik iphone 6 serisi yok ne yazık ki. Ha Çinde falan varsa bilemem de hiç sanmıyorum. İlgili konusu da yok zaten.

    Teshir urunleri de hafizasi ikiye ayrilmis 64 gb modeller. 32 gblik modeller sadece Apple binasi icinde kullanildi diye biliyorum.

    Bu arada konuyu acan kisi bir sey sallayacaksan destekli salla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxCavalera -- 26 Ocak 2015; 8:20:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • iPhone 6 nın Çin malı olanı çıktı bizim haberimiz yok sanırım beyler. Tekrar androide dönünce iosun ne kadar farklı olduğunu anlarsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Androidli 4S konusuna benzemiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bir Turkcell bayisinde iphone 6 ya baktım da,valla çok hoşuma gitti,
    Elimdeki ios 6 lı 4s ten bile akıcıydı,
    Yakınında Evkur vardı,sorayım dedim,16 gb iç,n 3.600 tl dediler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda duzeltme yaptim nexusum 32gbdi onu dusunurken yazim hatasi yapmisim. Yanlis yazilmisti ama geri kalan yorumlarim dogrudur kendimce. Keske arkadaslarin cogu yargisiz infaz yapmadan once biraz bekleserdi. Neyse, kanit isteyen varsa telefonumla iligili buradan resim vb paylasayim. Daha onceki yorumlarimda hic yalan soylemedim cok sukur, acilip bakilabilir. Oncesinde nexus konularinda sonrasinda ise IP konularinda duzenli mesajlarim vardir. Ne aldiysam ne gorduysem onu yazarim.

    Son olarak, arkadaslar bu kadar fanatik savunmayin. Yaziyi duzgun okuyan her birey rahatca gorecektir ki androidi de elestirdim ve daha iyidir demedim. Sadece neden daha fazla vereyim bir dahaki sefere dedim. Bir yazim hatasi ile denmeyen kalmamis...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.