Şimdi Ara

Shazam! (5 Nisan 2019) | Zachary Levi, Mark Strong (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
14
Favori
30.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Filmden geldim, bir aquaman kadar olmasa da güzel filmdi DC iyi toplarlıyor JL rezaletinden sonra.
  • Filme gidecek arkadaşlar eğer imkanınız varsa 2D ve altyazılı olarak gidin. Benim izlediğim sinemadan mı kaynaklı bilmiyorum ama aşırı karanlıktı bir de gözlüğü takınca çok sıkıntı oldu.

    Yorum yapmayacağım 7/10 veriyorum (Aquaman'e 8 vermiştim).

    Not: İki tane after credits var ilki önemli gelecek filmle ilgili. İkincisini zaten fragmanlarda vermişlerdi yani uzun uzun beklemenize gerek yok isterseniz atarım. Sorusu olan varsa cevaplarım.
  • Gerçekten güzeldi. DC'nin karanlık tonunu biraz korumaya çalışmışlar iyide olmuş.


    İlk bölüm iyiydi. Dr Savana'yı iyice tanımış olduk. Abisini alıp camdan aşağı atınca şok oldum Çelik Adam filmindeki gibi dövüş sahneleri vardı ve güzeldi. Sonlara doğru diğerlerininde süper kahraman olması ve dövüşmeleri iyiydi ama bu sahneler karışık olmuş sanki. Sonda Superman geliyor ama yüzünü göstetmeden bitiriyorlar.


    Solo filme Man of Steel'i eklemezsek bana göre böyle

    Aquaman > Shazam = Wonder Woman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şimdiki DC sinema evrenindeki en durağan film gibi geldi bana. Sanki küçük bir prodüksiyon şirketinin filmi gibiymiş gibi hissettirdi olan olacak her şeyi fragmana koymuşlar zaten keşke fragman izlemeseymişim.

    Gülmesine güldük lakin ikinci yarı hadi artık bitsin de gidek moduna girdim biraz.
    Bence tam 7'lik bir filmdi.

    10 üzerinden 7 veriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidecektim vazgeçtim. Koskoca İst anadolu yakasında adam gibi 2d gösterim de yok. 4k çıkınca izlerim. İmax gitmeye de değecek bir film değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem Shazam karakterini sevdiğim için hem de eleştirmenlerin olumlu yorumlarından sonra beklentim artmıştı fakat ortalama bir film olmaktan öteye geçememiş.
    Filmin ilk yarısı gayet güzeldi fakat ikinci yarısı da bir o kadar kötüydü bana göre. 6,5/10


    Yukarıda Messi'nin de dediği gibi, Sivana'yı yeniş şekillerini beğenmedim. Diğer çocuklar da süper güç kazandıktan sonra bir an için CW dizisi izliyorum sandım. Buraya kadar her şey iyi gidiyordu.
    Dr. Sivana karakterini beğendim, Mark Strong bu role bayağı yakışmış. Son sahneden anladığım kadarıyla kendisini ilerde tekrar göreceğiz. Buna sevindim.
    Ayrıca şehirde kıyamet koparken Superman'in zahmet edipte gelmemesi ilginç. Neyse ki öğle yemeğine yetişti.




  • boyieee kullanıcısına yanıt
    valla çoluk çocuk filmi konusunda marvel den bile beterdi ama karakterin özü bu olunca bunu olumsuzluk olarak düşünmemek lazım. ama çok zıvık bir filmdi desem yeridir. ve aquaman ve wonder woman filminin bence çok gerisinde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha karakterlerin isimlerini bilmiyorlar inceleme yapmışlar. DC konularına şu Marvelyaparları eklemek zorunda mısınız? Tiplere bakınca başka yapacak işleri yoktur zaten.
  • Lawsford27 kullanıcısına yanıt

    Aquman filminde denizde kıyamet koparken, kiyilara gemiler vurmusken de superman yoktu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burada eleştirmenlerden çok olumlu yorum almış vs yazan arkadaşları dikkate almanızı önermiyorum. Filmin ilk yarısı ortalama, ikinci yarısı ise rezaletti. Aquaman ve Wonder Woman'ı ne kadar beğenerek izlemiş olsamda bu filmde bitsede gitsek moduna girdim , DC ne yazıkki fena çuvallamış.


    Son sahnede Süpermani çocukların yemek masasına getirmeleri bir bana mı saçma geldi ? Yakında Batmane etek filanda giydirir bunlar.


    5.5/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir filme kötü demem sadece beğenmedim derim ama bu film gerçekten KÖTÜ .
    Para'nıza zamanınıza yazık etmeyin hatta nete düşünce bile izlemeyin ..sinemia kullanmasam acırdım para verip.10/4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eleştirmenlerin aksine izleyenler baya kötü diyor ilginç bi durum
  • Çok kötü gitmeyin boşuna.
    3/10

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok kötü diyenlere de ben katılmıyorum. Gayet güzel bir filmdi. Imax salonundaki herkes mutlu ayrıldı hatta bir iyi para boşa gitmedi bile dedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film 0 beklentiyle gittiğim için bana güzel geldi.
    Thor ragnarogdan 20 kat daha iyi diyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bir kahraman ailesini koruyamıyorsa kahraman değildir derken aklına ilk thor gelen bir ben miyim

    animelere yapılam göndermeler vardı

    Envyin daha güzel olnasını beklemesi

    Dr. Pepper(elit insanların içeceği )ve masada duran muz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel bir film.Çizgi romanlara sadık kalarak oluşturulan hikaye zaman zaman tahmin edilebilir olsa da izleme zevkinizi düşürmüyor.8/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Bir dc fanı ve justice league i bile çok kötü bulmayan biri olarak hayatımda izlediğim açik ara en kötü süper kahraman filmiydi. Gerçekten berbattı. Kısır senaryo,vasat espriler,dövüş sahnelerinin rezilliği,flash dizisindeki efektler bile daha kalitelidir bazı yerlerde cgi inanilmaz göte battı,sondaki takım olayında iyice koptum zaten, flash dizisindeki o rezil takımı,kalitesiz kötü karakterleri,senaryonun rezilliğini,süper kahramanımızın kalitesizliğini ve rezilliğini hatirlatti,flash dizisi izliyormuşum gibi geldi. Dr sivana çok kötüydü saçma sapan bir karakter hiçbir zaman hatirlamayacağimiz rezil bir kötü olacak,bir tane adam gibi yumruk bile göremedik yineleyeceğim fakat flash dizisinin o rezil düşmanı yenme taktiklerini gördük,senaryoda kopukluklar vardı bazı yerler geçiştirilmis bazi yerler çok uzatilmiş. Shazamın gerilip kasıntı kasıntı yürümesi,yürürken elini yumruk yapması kötü falan diyemeyeceğim izlerken utandım gerçekten. Superman ı oynayan dublörü bile geniş omuzlu birini bulamamişlar daracık omuzlu henry cavill ile fizik olarak alakasız biriydi. İlk defa bir filme verdigim paraya acıdım. Son aftercredit sahnesi film bittikten 20 dk sonra falan geldi bir insan bu kadar bekletilmez bir tane olumlu bir şeyi yok filmin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 6 Nisan 2019; 21:17:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • sonu baya kötüydü ve 6 tane shazam olması sonunda baya kötüydü.karakter iyi sayılırdı ama film pek iyi sayılmaz.bide süpermanı göstermemeleri baya saçmaydı.

  • yalnız bu filmde dc nin gerçekçilik akımı tamamen yerleyeksan olmuştu. marvel den beterdi. çocuk tv de shazam le konuşuyor kimse bu çocuk kim demiyor vilion dan başka. birde festivalin içine ediyor. ne polis ne asker nerde bu devlet.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.