Şimdi Ara

SHARP LC60LE857E mi 840E modelimi, arkadaslar acil goruslerinize ihtiyacim var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar, ustadlar

    acil tecrubelerinize ve fikirlerinize ihtiyacim var.. Yurt disinda yasamaktayim, biraz eski bir model (yaklasik2-3 senelik) sharp 60le857e modelini uygun fiyata buldum. evde seyeredecegimiz icin ole tv den inanilmaz ozellikler bekleme durumumuz yok. Kaliteli canli renkler, ekran vs olmasi bizim icin ideal..

    daha oncede 840e modelini dusunmustum incelemistim. acaba 840e mi dersiniz 857e mi? tavsiyeleriniz nedir acaba? acil karar vermem lazim bugun hemen cunku alacagim yerde tek kalan urunler .. biri 840E modeli digeri 857E modeli ikisininde fiyatlari ayni 750eur.. 1 yil kullanilmislar ve garantileri devam etmekte..

    Goruntu, panel , ozellikler, vs ikisinden hangi birini tercih etmemi oneririsiniz.. Gonlum 857 den yana cunku 840 a gore yeni model.. ama smart tv si yavas, interneti yavas ve hdd den film oynatma yavas, ayrica her marka active 3d gozlukle eslesmiyor fln dendi.. Kullananlar bilenler bana acil dusuncelerini yazarlarsa sevinirim.. Kararsizim..

    eger hayir bunu alma derseniz, baska bu ayarda tavsiye edeceginiz hangi modeller var?

    tecrubesi olan arkadaslardan acil yardim fikir ve oneri beklemekteyim.. suanki kullandigimiz tv de sharp lc40le 820e... ve bizim smart olmamasina ragmen cok memnunuz tv nin ses ve goruntu kalitesinden.

    tskler simdiden..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.