Şimdi Ara

Sharp Buzdolabı kullananlar-yorumlar-bilgiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
6
Favori
178.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omeravalar

    Topkapı da spotçu aradım verdiği pazarlıksız fiyat nakit 1700 TL idi. netteki firmalar da zaten 1700 diyor. tekçarşı ve istanbul toptan. istanbul toptan da hazırda var olduğunu yaptığım görüşmede anladım ama indirim yapmaya telde yanaşmadılar.. 3 tane olunca yapabilirler.
    0212-4933892 telefonlarıydı. Açıkçası yılbaşı geliyor, bu buzdolabı fiyatının bu hafta bir kampanyayla da düşebileceği söylendi. Fiyat olarak en fazla 1600 TL civarı bulursak beraber alalım. Pazarlık için gitmeye gerek yok. Donanım habere özel fiyat almak yeterli olur sanıyorum. Uygun fiyat olursa yarın öğleden sonra alırım.

    Burak arkadaş, sana pm attım. Nişancı arkadaşa da görüş zira o da istiyor. Organizasyon senden ...:))


    tekcarsi.com'u aradim az once, 212-4441136. 3 adet sharp 69 rhs inox alacagimizi soyledim. Istanbul ici kargo dahil nakit 1660 tl'den birakiyorlar. Ne dersiniz, verelim mi siparisleri?




  • bana uyar... tel noyu pm olarak gönderdim. görüşelim
    internetten çıkıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 11 Aralık 2009; 14:27:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakfreeline


    quote:

    Orijinalden alıntı: gnisanci


    quote:

    Orijinalden alıntı: omeravalar

    Eklemek lazım....
    EK ücret dahi verseniz KESİNLİKLE garanti süresi uzatılmıyor. Sadece 3 yıl... Bu pek hoşuma gitmedi. Dolapta acaba 3 yıl sonra değişmesi gereken malzeme mi kullanılmış diye kuşkulanmaya başladım.

    Bir kaç satıcı arkadaşla görüştüm. Tamamı 1700 TL ye uyar diyor...


    Hocam beraber alalim. Net'te verdigim tekcarsi.com kargo dahil 1700'e getiriyor. Olmadi cumartesi gidip Cobancesme'de yerler varmis, bakalim. Acil almam lazim:)


    bende bu modelden almak istiyorum. sirkeci altınhan da peşin 1770tl 10 taksitli 1880tl fiyat almıştım ama bayağı bir zaman geçti. güçlerimizi birleştirirsek fiyatı biraz daha aşağıya çekebiliriz :D inşallah.


    Burak hocam sana ulasamadik bu yuzden az once Omer Bey'le telefondan siparisi verdik. Tekcarsi.com 1660 tl'ye nakliye dahil kapida odeme olacak sekilde urunleri yarin teslim edecek. 3 kisi alacagiz demistik, sizi de dusunerek. Eger siz de almaya karar verdiyseniz tekcarsi.com'u arayin ve bu fiyattan siparisi veriniz. Selamlar.




  • Nişancı arkadaşla sonunda kararımızı vererek dolap siparişlerini tamamladık. Hayırlı olsun inşallah rahat kullanırız. Dolaplar araca yüklendi ve yarın teslim edilecek.
    Burak arkadaş alacaksanız DH demeyi unutmayın. Başka alacak arkadaş da varsa DH deyip alabilir.. Normalde 1700 + kapıda ödeme yerine toplam 1660 TL ödenecek.
  • Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın...

    Umarım ürün hakkında herşey istediğiniz gibi olur...
  • T-una arkadaş,
    sizin de verdiğiniz değerli bilgiler için içten teşekkür ederim. sağolun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omeravalar

    Nişancı arkadaşla sonunda kararımızı vererek dolap siparişlerini tamamladık. Hayırlı olsun inşallah rahat kullanırız. Dolaplar araca yüklendi ve yarın teslim edilecek.
    Burak arkadaş alacaksanız DH demeyi unutmayın. Başka alacak arkadaş da varsa DH deyip alabilir.. Normalde 1700 + kapıda ödeme yerine toplam 1660 TL ödenecek.


    arkadaşlar kusura bakmayın iş nedeni ile bakamadım mesajlarınıza. sizin alışverişler bayağı hızlı olmuş hayırlı olsun güle güle kullanın. fiyat iyiymiş aslında. bende almak istiyorum fakat ödeme konusunda biraz sıkıntım olduğundan sizin kadar kısa sürede alamayacağım. neyse sağlık olsun.ay sonuna kadar şu buzdolabı işini halledersem çok iyi olacak .
  • Arkadaşlar,
    Ben Ordu'da yaşıyorum, bu modelin beyazını almak istiyorum. http://www.tekcarsi.com/ güvenilir bir sitemi. Gerekirse ben de kapıda ödemeyle alacağım. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Teslimatttan sonra da izlenimlerinizi yazarsanız çok sevinirim.
  • siteden ilk defa alışveriş yapmış olacağım. Piyasada bilinen bir yer. Ürün bedelini kapıda ödeyeceğim. Sitelerine üye falan olmadım zaten kredi kartıyla netten alışveriş yapmayan biriyim.
    Nişancı arkadaş pazarlığı yaptı ikimiz adına fiyat makul oldu. genelde + nakliye falan isteniyor.
    Beyaz modeli var mı bilmiyorum sormanız lazım ama makineyi siz gördünüzse mesele yok.
    Telefonları 0212-4441136, burdan beyaz eşyacı kişiyle görüşürsünüz. DH üyesi olduğunuzu ve bugün nişancı arkadaşın yaptığı indirim konusunu iletirseniz sizde beyaz modeli için yararlanırsınız sanıyorum. Beyaz fiyatı aynıysa sizde 1660 nakit kapıda ödersiniz. dolaplar zaten normal sharp garantili paralel ithalat falan değil yani. İklimsa varsa sizin orda onlar sevis oluyor. Alırken sadece pakete iyi bakmak lazım teşhir ürünü falan olmasın diye.
    Dolap yarın gelince görüşlerimizi aktarırız.
  • Ürün orjinal açılmamış paketi kapalı tabir edilen fatura ile teslim alındı ve ücreti nakit ödendi.
    (Kapalı fatura da imza ve kaşe faturanın alt tarafında olur ve alım satım işleminde artık alacak verecek olmadığını ifade eder... Açık faturada ise imza ve kaşe yukarıda olup malın ücreti ödenmediği anlamına gelir. Bu nedenle kapıda ödeme ile ürünleri teslim alanların faturada kaşe ve imzanın alt tarfta olmasına ÇOK DİKKAT etmelidir. Zira Fatura açık yani kaşe ve imza üstte olması durumunda kötü niyetli satıcı sizden tekrar ücret talep edebilir...)

    Servis iklimsa arandı. Kurulum için dolap gazının yan çevrilmemiş olsa bile asgari 12 saat beklemesinin sağlıklı olacağı bildirildi.
    Sonuç kurulum Pazartesi ye kaldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omeravalar

    Ürün orjinal açılmamış paketi kapalı tabir edilen fatura ile teslim alındı ve ücreti nakit ödendi.
    (Kapalı fatura da imza ve kaşe faturanın alt tarafında olur ve alım satım işleminde artık alacak verecek olmadığını ifade eder... Açık faturada ise imza ve kaşe yukarıda olup malın ücreti ödenmediği anlamına gelir. Bu nedenle kapıda ödeme ile ürünleri teslim alanların faturada kaşe ve imzanın alt tarfta olmasına ÇOK DİKKAT etmelidir. Zira Fatura açık yani kaşe ve imza üstte olması durumunda kötü niyetli satıcı sizden tekrar ücret talep edebilir...)

    Servis iklimsa arandı. Kurulum için dolap gazının yan çevrilmemiş olsa bile asgari 12 saat beklemesinin sağlıklı olacağı bildirildi.
    Sonuç kurulum Pazartesi ye kaldı.


    Benimde dolap geldi bugun. Pazartesi sabah icin servisten randevu aldim. Su an kutusunda mutfakta bekliyor. Merakla bekliyoruz pazartesini :)




  • Oooo hızlı tüketiciler

    Mutfakları süslemişiz tekrar hayırlı olsun, hepimiz için uzun ömürlü bir ürün olur umarım...


    Kaangurcan;

    Beyaz olan daha hesaplı olduğundan pazarlığı iyi tutun...
  • herkese katkıları için teşekkürler.. En azından açılmış olan başlığımız başta T-una olmak üzere DH üyelerinin bilgilendirmeleri sayesinde evdeki 12 senelik buzdolabına güle güle demiş olduk. Evde kullandığım Arçelik 4080 T modeliydi ve 2 sene önce motor değişimi yaptığımız halde verimsiz hale gelmişti. Motor gürültüsü , aşırı buzlanma vs.. Gönlüm devamlı yerli bir markadaydı ama ne yazıkki aradığımız kalite - özellik ve fiyatta yerli ürün bulamamıştım.

    Bu arada tek çarşı ya 40 TL de olsa DH üyesi olduğumuz için yaptığı indirimden dolayı da özel teşekkürler. İnşallah paket açılınca da olumsuz bir sürprizle karşılaşmayız
  • Hayırlı olsun.Merak etmeyin paketin içinde darbe vs olmayacaktır.Renk şaşmasın yeter kiZaten öyle bir şey varsa da kurulum için gelen servise söyleyin onlar rapor tutup gerekeni yaparlar.İyi günlerde kullanın.
  • 64r hs ler 514 litre diye biliyorum, başlığın altında kullanıcılardan biri 555 litre diye yazmış, bu konuda kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
  • bir yıldan fazla bir süredir. sj-pt69r-hs kullanıyorum. o yüzden size birkaç tavsiyede buunabilirim:

    - bir kere buzdolabı çok sessiz bu yüzden acaba alet de bir problem var mı diye düşünmeyin ilk başta. kulağınızı iyice dayayın hafif bir ses gelir bu çalıştığına dair bir işarettir.

    - pastırma,sucuk, köyden gelmiş koyun peyniri gibi koku yapma ihtimali olan ürünleri gönül rahatlığı ile saklayabilirsiniz. neredeyse hiç koku yok.
    -meyveyi sebzeyi ucuz bulunca bolca alın. 2 hafta tazeliğini koruyacak bir buzdolabınız var. dert etmeyin.
    -dış yan paneller ısınacaktır. bu bir sorun değildir. aksine buzdolabı bunu bilerek yapmaktadır.
    - içi çok geniştir. ya bunu da alır mı diye sormayın.her zaman bir paketlik bir yer daha vardır.
    - üretim yerini problem etmeyin sharp o tesislerde japon standartlarında üretim yapıyor.
    - buzdolabının tek derdi çok geniş olması ve bu yüzden her mutfağa sığmaması. bir de üstten 5 cm, yanlardan ise 3 cm boşluk bırakmanız lazım monte edilecek yerde.




  • Teknosa servisi geldi dolap faaliyete geçirildi. malzemeler yerleştirildi. Dolap sanki yokmuş gibi sessiz. Mutfakda daha önce ses varmış da biz alışmışız bu biraz tuhaf geldi
    Servisçi arkdaşa bu buzdolaplarını servislerin arıza yapmadığı için sevmediklerini içten beyan ettiler
    Oldukça geniş ve yerine de cuk oturdu....
    1660 TL 555 lt çevre dostu hybrid bir buzdolabımız oldu ve küresel ısınma karşısında bizim de katkımız oldu

    12 senelik 419 Ltlik Arçelik 4080 T modeli iki kapılı dolabı satıyorum . Forumdan isteyen olursa hesaplı da verecem.. İinci ele isteyen bakabilir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 14 Aralık 2009; 15:52:00 >




  • Benim dolabi da servis bugun geldi, kurdu. Servisci kendisi de Sharp'i methetti, 10 yillik surecte sadece 2 defa motor arizasiyla karsilastiklarini soyledi. Gayri bakalim, insallah bizi uzmez ileride:) Ilk izlenimler, tasarimi şık, dis gorunum guzel, ici genis ve tuketim degerleri A sinifina yakisiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omeravalar

    Teknosa servisi geldi dolap faaliyete geçirildi. malzemeler yerleştirildi. Dolap sanki yokmuş gibi sessiz. Mutfakda daha önce ses varmış da biz alışmışız bu biraz tuhaf geldi
    Servisçi arkdaşa bu buzdolaplarını servislerin arıza yapmadığı için sevmediklerini içten beyan ettiler
    Oldukça geniş ve yerine de cuk oturdu....
    1660 TL 555 lt çevre dostu hybrid bir buzdolabımız oldu ve küresel ısınma karşısında bizim de katkımız oldu

    12 senelik 419 Ltlik Arçelik 4080 T modeli iki kapılı dolabı satıyorum . Forumdan isteyen olursa hesaplı da verecem.. İinci ele isteyen bakabilir...


    hayırlı olsunarkadaşlar güle güle kullanın.darısı bizlere..görüşleriniz bizimle paylaşın lütfen ..şu an dolap için araştırma yapıyorum..taksitle alacağım,modelleri araştırmaya başladım.sharp,uygun fiyatla lg ler ve samsunglar sırayla araştıracağız!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gnisanci

    Benim dolabi da servis bugun geldi, kurdu. Servisci kendisi de Sharp'i methetti, 10 yillik surecte sadece 2 defa motor arizasiyla karsilastiklarini soyledi. Gayri bakalim, insallah bizi uzmez ileride:) Ilk izlenimler, tasarimi şık, dis gorunum guzel, ici genis ve tuketim degerleri A sinifina yakisiyor.

    O bile çok..
    Nerdeee o annemin AEG' si... 15 yılda sadece 1 defa motoru değişti.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.