Şimdi Ara

Sharp 46XL2E Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba

    Uzun süredir oyun için kullanmak üzere LCD arıyorum 46"'lik. Sony X3500 serisini bulamadım bir türlü. Bugün XL2E 46" serisine baktım fiyatıda uygun. Garantili olarak 4500 ytl civarı geliyor kampayayla (distribitör garantisiyle)

    Ama biraz hayal kırıklığına uğradım. Gittiğim yerde 52" ve 46" sharp xl2 lerin yanında samsunglar ve sonyler vardı; yayın olarakta eurosport HD yayın vermişler. Görüntü çok mat maalesef özellikle samsungun yanında. Bende renkli canlı görüntüyü sevdiğimden görüntü itici geldi. Yanındaki 40" samsungun oyun demosu inanılmaz canlı renkleriyle beni mest etti.

    Yarın kısmetse Xbox360 ı alıp Assasins Creedi deneyeceğim sharpla ve samsungla. Arada Sony W3500 lerdede deneyeceğim ah şu X3500 bulsam alacağımda yok maalesef.

    Bu sharpın matlığı normalmidir. Özellikle renk ayarlarını kontrol ettim dinamik kontrastta olmasına rağmen inanılmaz mat ve ışıksız bir görüntüsü var. Bunun özel bir numarası ıvırı zıvırı varmı yoksa bu sharpın özelliğimi? Tek umudum yarın xbox bağlayınca game mode da coşması

    Teşekkürler







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.