Şimdi Ara

Shadow Embrace

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Warlockların Shadow embrace talentıyla ilgili bir sorum olcak.Şimdi bu talentı 5/5 yaparsak corruption,curse of agony ve siphon life spellerini attığımız mob yada playerdan %5 daha az dmg alıcaz ama bu hepsi için tekrarlanıyo mu yani coa attım üstüne bide siphon attım %5 biri %5 diğeri için mi oluyo yoksa sadece biri için mi geçerli?

    Birde şu iki talent tree ye bakıp fikirlerinizi söylermisiniz hangisi iyi sizce ve ne ekleme çıkarmalar yapılabilir mümkünse bir de linkleyin.

    http://www.wowhead.com/?talent=NVMriRftVtbofx00f

    http://www.wowhead.com/?talent=IVMriRftVtbofx00f

    Şimdiden Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanty -- 15 Mayıs 2007; 18:29:01 >







  • attıkça yüzdesi artmıyor yani stack lama olayı yok %5 sabit kalıyor 2. 3. warlock olsa dahi.

    ilk verdiğin link için agonyden 1 talent puanı curse of echaostu açabilirsin faydalı bir spelldir kullanırsan tabii ben fear artı bunu atmayı seviyorum inctanceda mob bazen depar atarak koşuyo engellemek lazım.
    bu arada fear konusunda diğer bir ayrıntı baktınız mob gidiyo feardayken diğer pakın yanına hemen kafasına curse of reakness sonra tekrar fearlıcaksanız curse değiştirmeyi unutmayın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Tanty

    Warlockların Shadow embrace talentıyla ilgili bir sorum olcak.Şimdi bu talentı 5/5 yaparsak corruption,curse of agony ve siphon life spellerini attığımız mob yada playerdan %5 daha az dmg alıcaz ama bu hepsi için tekrarlanıyo mu yani coa attım üstüne bide siphon attım %5 biri %5 diğeri için mi oluyo yoksa sadece biri için mi geçerli?

    Birde şu iki talent tree ye bakıp fikirlerinizi söylermisiniz hangisi iyi sizce ve ne ekleme çıkarmalar yapılabilir mümkünse bir de linkleyin.

    http://www.wowhead.com/?talent=NVMriRftVtbofx00f

    http://www.wowhead.com/?talent=IVMriRftVtbofx00f

    Şimdiden Teşekkürler


    Ne fark var dostum ben göremedim iki talent arasında?




  • Dün mesajı yazarken kontrol etmiştim 2si farklıydı neyse şimdi de şöyle bir üçlemde kaldım

    http://www.wowhead.com/?talent=NVMriRfzqtbofx00Ic Bunu kullanırsam petlerimin canını max. yapmış olup birde ek olarak +%12 dmg vercek pet,Shadow emb yok.

    http://www.wowhead.com/?talent=IVMriRftVtbofx00f Bu shadow emb.li dizilim.

    http://www.wowhead.com/?talent=IVMriRfzqtbofx0zIb Bunu yaparsamda pet summonlarken daha az mana ve süre harcıcam.

    Sizce pvp-pve dengeli olarak hangisi daha iyidir ama birine ağırlık ver derseniz pve için olanı hangisidir?




  • Öncelikle oyun tarzın çok önemli, Ama öncelikle sana 21 puan destruction a vermeni öneririm. Ama ihtimallere gelirsek;

    1. Ben DoT'larla olayı götürürüm, sahip olduğum itemlar +spl dmg üzerinedir ve fazla critim yoktur dersen o zaman full affliction gitmeni öneririm unstable Affliction da almalısın.

    2.Ben DoT'larla olayı götürürüm ama itemlarımda fena crit de yok dersen o zaman 40affi + 21 destro yapmanı öneririm.

    3.DoT'larım iyi dmg yapar ama benim olayım Shadow Bolt critlerdir dersen, o zaman 40 demon + 21 destro yapmanı öneririm.

    Bu 3 kombinasyonu da kendi aralarında çoğaltmak mümkündür. Bu 3 durum da PvE için geçerlidir.

    Hem PvE yapayım hem de PvP olsun diyorsan o zaman,

    1.Rogue ve Warrior gibi meleelere karşı survival kazanman gerekir ve sana önerim 40 demon + 21 destrodur.

    2.Ben caster katiliyim ve burst dmg yaparım kısa sürede müthiş dmg veririm mana problem değil dersen o zaman 17 affi + 44 destro öneririm ki, bu şekilde hem nightfall hem de Backlash almış olursun. bu melee için de iyi sayılır ama demonun verdiği korunmayı veremez. Ama süper pvp ile süper 5 man pve olur. Bu specdeyken sırf backlash ile 8snde bir instant Shad bolt atmak için Searing pain kullanıp 1 tane mobu üzerimde tutuyordum

    3.Ben her zaman DoT kullanırım pve pvp farketmez, ben ölsem de targetım da benden sonra ölmesini isterim dersen unstable Affi dahil aff + kalanını isteğine göre düzenlersin.

    dediğim gibi durum aslında tümüyle senin oyun tarzına, nerde kullanacağına ve nasıl kullanacağıa bağlı. Bikaç tane Spec örneği vereyim:

    1.http://www.wowhead.com/?talent=IE0MVRfzqtbZZxx0tr0z en çok kullanılan PvE buildi

    2.http://www.wowhead.com/?talent=NVZbxczIiz0tsZxx0tr0z çok popüler bir demon destro buildi. şuan bunu kullanıyorum ve hem Pve hem de PvP içn ideal diyebilirim. +950 +spldmg ve % 25 spl crit var üzerimde.

    3.http://www.wowhead.com/?talent=AA0MV0bZZxx0tr0tGuAo bu da full destro tam PvP ve 5-men instance için ideal bir build. Bikaç oynama yapılabilir tabi kullanılacak duruma göre

    Seçenekleri artırarak kafanı karıştırmak değil niyetim. Amacına göre seçersin birini. gecenin bu vakti uykulu bir şekilde ancak bu kadar yazabildim. Yararlı olabildiysem ne mutlu bana. Danışmak istediğin bişey olursa PM atabilirsin. Zamanım oldukça yardımcı olmaya çalışırım...

    SAYGILAR...

    Note: Linkler gözükmüyordu ve biraz imla hatası...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyBuBi -- 17 Mayıs 2007; 10:49:53 >




  • Uykulu yazınca bu kadar oluyor kusura bakmayın. 40 demon + 21 destrodan kastım, 21 destructiona puan verin çoğunluk demon olacak şekilde yani 0/40/21 değil de 5/35/21 de olabilir 6/34/21 de yani seçim sizin ben ortalama değerleri ve bikaç örnek buildi yazdım.

    Kalın sağlıcakla...
  • Arkadaşlar benim de lvl 42 lockum var. Şunu merak ettim curse of recklessness ve curse of weakness 'ın kullanıldığı bi durum ya da mob türü var mı? Ben hep agony atıyorum ötekiler çok yararsız gibi geliyor.
  • HP'leri % 20 ye geldiğinde kaçan moblar var. Bunlar kaçıp etraftakileri de topluyorlar. Bunu engellemek için recklessness atarsın kaçmaz. Onun esprisi armorunu düşürmesi değil aslen mobu kaçırmamak. Tabi sen de üzerinde recklessness olan moba Fear atamazsın
  • Aybubi yardımın için teşekkür ederim.İkinci verdiğin linkteki demon-destro ağacı kafama yattı herhalde onu kullanıcam.İkinci verdiğin linkte demonic resilince verdiğimiz 1 puanı alıp master conjuror'a versek nasıl olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.