Şimdi Ara

sevk başlangıç:21şubat, bitiş:24 şubat.. kendi kafamıza göre gidebiliyor muyuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
48.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sevk tarihiniz yazan yerde 21 şubat yazıyor. ama altında da başlangıç ve bitiş tarihleri olarak 21 ve 24 gösteriliyor.. ankara'da oturuyorum.. acemilik izmir'e çıktı.. şimdi ben bu tarihler arasından istediğim bir gün teslim olabilir miyim yoksa ilk gün olan 21'inde teslim olmak zorunda mıyım? daha sülüsü almadım.. e-devlet üzerinden çıkan bilgilere göre söylüyorum bunları.. yol izni veriliyormuş falan ama nasıldır bilmiyorum.. bilgilendirirseniz çok sevinirim. teşekkürler.



  • 21 ila 24 ü arasında teslim olabilirsin istersen 22 sinde ol istersen 23. O sana verilen 3 günlük yasal yol izni.15 şubatta sülüsünü almaya gittiğindede emin olmak için sorabilirsin.Ben 23 şubat akşamı yola çıkıp 24 ünde teslim olmayı düşünüyorum.
  • 21'in de askerliğin başlıyor ( askerliğin bitimini bu tarihe göre hesaplıyacaksın, bu tarih'i askerlik bitirken çok telefuz edeceksin, devrem senin sülüs kaçtı sözlerini bıkmadan usanmadan söyleyebileceksin :) ) 24'ü mesai bitimine kadar birliğine kadar katılman gerekir. geç iltihak ettiğin her gün askerliğinin uzamasına neden olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bj -- 16 Şubat 2012; 17:18:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paracheirodon

    sevk tarihiniz yazan yerde 21 şubat yazıyor. ama altında da başlangıç ve bitiş tarihleri olarak 21 ve 24 gösteriliyor.. ankara'da oturuyorum.. acemilik izmir'e çıktı.. şimdi ben bu tarihler arasından istediğim bir gün teslim olabilir miyim yoksa ilk gün olan 21'inde teslim olmak zorunda mıyım? daha sülüsü almadım.. e-devlet üzerinden çıkan bilgilere göre söylüyorum bunları.. yol izni veriliyormuş falan ama nasıldır bilmiyorum.. bilgilendirirseniz çok sevinirim. teşekkürler.

    Sülüsü aldığında sana söylüyorlar hangi gün ve kaça kadar teslim olman gerektiğini. Benimde seninki gibiydi 21 ile 24ü arası, sülüse 23ü yazdılar, ne erken ne de geç 23ünde saat 17:00ye kadar birliğinde ol dediler.




  • ya bende keşke sorsaydım adama
    bendede 21 ile 24 arası diyor
    ama hangi gün gitsem bilmiyorum?
    en mantıklısı hangi gün acaba
  • @trlocker_satis

    askerliğin 21'in de başlıyor birliğine sevk tarihin

    24'ü mesai saati bitimine kadar katılabilirsin.
  • Sülüste sevk tarihi yazar yol izini katılacağı tarih yazar siz katılacağı tarihte sabah 8-9 gibi orda olun sakın inanmayın aksam 5e kadar dolasın sonra teslim olun diyenlere ben olmadım öle olanları gördüm saçın uzunsa ya yalap şalap kesiyorlar yada yarın kesiyorlar kamuflajları yarın verirler akşam yatıcak yer bulman zor olur herkes bi yere sallar ben öle yapiodum zor olur uzun lafın kısası bide dolaplarınızı ayarlamak sabah traş olmak falan zor olur vs vs.
  • kendi kafana göre gidemiyorsun. benimde aynı şekilde sevk başlangıç:21 - sevk bitiş:24 yazyordu, fakat sülüsü almaya gidince teslim tarihi 23 olarak çıktı ve onun yanına ayın 23ünde teslim olacağım diye imza attırdılar. Önce gidersen teslim olamazsın diye özellikle söylediler.
  • benim sevk bitiş 24 şubat teslim tarihim 25 şubat . şimdi ben 25 şubatta teslim olmalıyım deme?
  • 1 gün geç gitmiştim acemiye 1 gün geç teskere aldim ustaya giderseniz geç cezayi yersiniz ama acemide problem yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.